Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)
Ρε μάγκες εγώ έχω περάσει σε καλή θέση Κόρινθο έχω τατού μέχρι τον αγκώνα ισχύει ότι περνάω η όχι;
Δεν είναι 200 άτομα οι τώρα επιτυχόντες. Όποτε έτσι που το λέει ο φίλος μας ο γνωστής που τον κάλεσαν κιόλας είμαστε από έξω... Θεέ μ τι ακούω... Παιδιά τα πράγματα έχουν ως εξής: Σύμφωνα με τους τώρα πίνακες δεν συμπληρώνει τα άτομα ποσό πιο λιανά να το κάνω να το καταλάβουμε. Ορισμενοι είχαν καιρό να τρολαρουν
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 149
Έτσι όπως τα λέει ο nik αυτό είπα και εγώ. Θα βγουν καινούριοι αλλιώς θα πρέπει να δώσουν καρτέλες υγείας σε 400 άτομα για να είναι σίγουροι και να μην τρέχουν τελευταία στιγμή. Δεν παίζει αυτό. Θα φανεί.
Θα μου απαντήσει κάποιος συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός
-
Φίλε μου αν φαίνεται το τατουάζ με κοντομάνικο βάλε κανένα βύσμα αν έχεις γιατί μάλλον θα στο κάνουν θέμα.
Φαίνεται λίγο ναι άρα με αποκλείουν;
-
Ειλικρινά δεν ξέρω. Πήγαινε όμως δεν έχεις να χάσεις κάτι. Πέρυσι στους ειδικούς πέρασαν άτομα με τατουάζ μου είπε ένα παιδί τώρα δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Θα κόψουν κόσμο αβέρτα και όσοι έχουν τατουάζ ειδικά σε εμφανές σημείο μην μπουνε καν στο κόπο!
- Panos944
- Posts in topic: 95
Τα είδαμε και στους ΕΦ, με μανίκια και ταττοο στο λαιμό τους πέρασαν.MITSOS98 έγραψε:Θα κόψουν κόσμο αβέρτα και όσοι έχουν τατουάζ ειδικά σε εμφανές σημείο μην μπουνε καν στο κόπο!
Δεν νομίζω να κόψουν κάργα αδερφέ δλδ π το στηρίζεις το κάργα;
- Panos944
- Posts in topic: 95
Όσο αφορά τα τατουάζ μέσα στην προκήρυξη λέει να μην φέρουν τατουάζ στο σώμα τους που είναι εμφανείς με την χειμερινή ή την θερινή στολή, άρα η θερινή στολή είναι με παντελόνι + μπλουζάκι που σημαίνει αυτόματα ότι τατουάζ σε χέρια και λαιμό δεν περνάνε. Τώρα κατά πόσο θα το κρατήσουν αυτό κάνεις δεν ξέρει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Panos944 την Παρ Σεπ 18, 2020 12:15 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 162
Marine316 έγραψε:Μην περιμένετε καινούριους πίνακες το ξαναλέω όπως το λέει 9 φίλος παραπάνω είναι όσοι είναι επιτυχόντες επιλαχοντες και οι υπόλοιποι θα συμπληρώνονται από κάτω...
Κι αν εγώ είμαι επιτυχών ανατολικής αττικής, Νοτίου τομέα και στα 7 νησιά που θα πάω δλδ σε όλα;1 άτομο έπιασα απευθείας 9 θέσεις.
POLICE
Αδέρφια σας παρέθεσα κάτι που μου είπαν από την διεύθυνση τώρα αν με τρολλαρουν σας τρολαρω σε 3 μέρες θα φανεί... Πάντως αυτοί οι πίνακες που θα βγούνε τώρα θα είναι ίδιοι... Αν βγάλει άλλους μετά δεν ξέρω. Μακάρι να μην είναι και να λέω παπαντζες για να ξεμπερδευουμε.
Πιθανολογώ αν ισχύουν. Αυτά που μου είπαν ότι εσύ που πιάνεις πχ 9 θέσεις που λες περνεις καρτέλα περνάς γιατρούς διαλέγεις που θες να πας και οι υπόλοιπες θέσεις συμπληρονωνται... Σας ξαναλέω δεν ξέρω αν ισχύει Ότι μου είπαν και πάλι δεν ακούστηκαν σίγουροι
Συμφωνώ φίλε μαζί σου. Εάν εσύ περνάς στην πρώτη σου επιλογή, πας εκεί. Οι άλλες θέσεις συμπληρώνονται. Αν περάσεις στην τρίτη επιλογή σου, η είσαι επιλαχόντας με τους υπάρχοντες πίνακες πάντα, πηγαίνεις εκεί. Οι άλλες θέσεις αναπληρώνονται. Πολύ απλά... Δεν γίνεται πιο απλή εξήγηση ρε μάγκες. Ραφαήλ κατάλαβες ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες