Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Sunoriofulakas93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 149

Δημοσίευση από Sunoriofulakas93 »

Φίλε δεν είπα εγώ για δεα ειδικές. Αυτό είναι προσόν. Στην προκυρηξη μετρούν τα προσόντα. Το να έχεις αδέρφια δεν είναι προσόν ή ικανότητα για να μετράει. Είναι τύχη. Κατάλαβες τη διαφορά;
Άβαταρ μέλους
Tilemos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Tilemos »

papercut έγραψε:Τιλεμος ναι ρε φίλε δε λεω ντε και καλά μόνο για δεα εδ ουτε τρίτεκνους ουτε πολύτεκνους δν ειναι ουτε αξιοκρατίκα κριτήρια Όλα αυτά κατάργηση θέλουν. Οπως κ άδειες σεκιουριτι όπως έγινε στους σωφρονιστικους καταγγελίες και άρχισαν να Μοριοδοτουν και άδειες από ΙΕΚ ιδιωτικά
Δεν είναι αξιοκρατικο κριτήριο επειδή δεν το έχεις εσύ και να τα καταργήσουν; Ωραίο σκεπτικό. Πες μας μερικά κριτήρια που θα έβαζες εσύ αξιοκρατικα;

Elante
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Elante »

Στην Χίο από τους 50 επιτυχόντες οι 27 είναι νησιώτες... Δν έχει λογική.
Beastakos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Beastakos »

Γτ δεν έχει λογική?
Άβαταρ μέλους
Tilemos

Δημοσίευση από Tilemos »

Sunoriofulakas93 έγραψε:Φίλε δεν είπα εγώ για δεα ειδικές. Αυτό είναι προσόν. Στην προκυρηξη μετρούν τα προσόντα. Το να έχεις αδέρφια δεν είναι προσόν ή ικανότητα για να μετράει. Είναι τύχη. Κατάλαβες τη διαφορά;
Μαζί σου είμαι ρε φίλε. Εγω αυτό που σου λεω είναι ότι αυτή είναι η μοριοδοτηση και αφού δεν μπορώ να την αλλάξω πάω κάνω το κάτι παραπάνω. Εσυ κατάλαβες τι εννοώ;

papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από papercut »

Αξιοκρατίκο εινναι οι ξένες γλώσσες οι άδειες ιεπυα Και γενικά οι γνώσεις που εσυ Μάλλον δν τις έχεις κ πηγές δεα εδ να τα συμπληρώσεις από εκεί. Ασέ τα αλλά τώρα τα δήθεν τα χεις εσυ και δν τα χει ο άλλος. Βγάλε το σχολείο με 20 κ Μπες. Μη βασίζεσαι στνστρατό
Sunoriofulakas93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ε το κάτι παραπάνω φίλε μου αν περνάω τον άλλο σε προσόντα και αυτός επειδή έχει εντοπιότητα και πολυτεκνια για παράδειγμα με τα 800 μόρια με περνάει ενώ αν δεν τα είχε αυτά δεν θα με περνούσε το θεωρείς αξιοκρατικο;
Άβαταρ μέλους
Tilemos

Δημοσίευση από Tilemos »

papercut έγραψε:Αξιοκρατίκο εινναι οι ξένες γλώσσες οι άδειες ιεπυα Και γενικά οι γνώσεις που εσυ Μάλλον δν τις έχεις κ πηγές δεα εδ να τα συμπληρώσεις από εκεί. Ασέ τα αλλά τώρα τα δήθεν τα χεις εσυ και δν τα χει ο άλλος. Βγάλε το σχολείο με 20 κ Μπες. Μη βασίζεσαι στνστρατό
Ακου να δεις μεγάλε. Καταρχάς αράδιασςε την μια κοτσάνα μετα την άλλη. Πηγες εσύ ΔΕΑ απλός και σου είπαν ότι αμα δεν περάσεις ΕΔ θα σε διώξουν. Γελάνε οι πέτρες.2ον ξένες γλώσσες και άδειες μοριοδοτουνται ήδη οπότε 2η κοτσάνα. Και επειδή εσύ έχεις τα πτυχία όλα που εγώ δεν τα έχω πήγες ΔΕΑ γιατί αγαπούσες το στρατό. Ασε μας ρε φίλε. Εσυ γιατί δεν έβγαλες 20 στο Λύκειο να μη σε περνάνε οι πολυτεκνοι;

Sunoriofulakas93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Τέλος πάντων παιδιά ο καθένας έχει την άποψη του έτσι και αλλιώς αυτός είναι ο τρόπος πρόσληψης απλά κουβέντα να γίνεται τώρα.
Elante
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Elante »

Οτ βρέθηκαν τόσα άτομα στη Χίο με εντοπιότητα και καλά μόρια γενικά. Στα άλλα νησιά έχει λίγο κόσμο με εντοπιότητα
Άβαταρ μέλους
Tilemos

Δημοσίευση από Tilemos »

Sunoriofulakas93 έγραψε:Ε το κάτι παραπάνω φίλε μου αν περνάω τον άλλο σε προσόντα και αυτός επειδή έχει εντοπιότητα και πολυτεκνια για παράδειγμα με τα 800 μόρια με περνάει ενώ αν δεν τα είχε αυτά δεν θα με περνούσε το θεωρείς αξιοκρατικο;
Όχι δεν το θεωρώ αξιοκρατικο αλλά αν έβγαζε θέσεις στην δική σου περιοχή θα είχες εσυ την εντοπιότητα οπότε θα ήσουν εσύ ευνοημένος. Είναι και λίγο θέμα τύχης η εντοπιότητα.

Sunoriofulakas93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ε αυτό λέω και εγώ αυτό είναι θέμα τύχης. Τέλος πάντων απλά είπαμε μερικούς προβληματισμούς μας. Ας βγουν τα αποτελέσματα και να γίνουμε όλοι συνάδελφοι.
Άβαταρ μέλους
Tilemos

Δημοσίευση από Tilemos »

Sunoriofulakas93 έγραψε:Ε αυτό λέω και εγώ αυτό είναι θέμα τύχης. Τέλος πάντων απλά είπαμε μερικούς προβληματισμούς μας. Ας βγουν τα αποτελέσματα και να γίνουμε όλοι συνάδελφοι.
Εννοείται. Προσωπικά δεν έκανα αίτηση για συνοριοφυλακας. Σου εύχομαι να περάσεις και ότι καλύτερο

Sunoriofulakas93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Και σε εσένα φίλε μου ο, τι καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
Nikitas13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Nikitas13 »

Στην περιφερειακη ενοτητα νοτιου τομεα α κατηγορια μεχρι ποια θεση θεωρεισαι επιτυχων... ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nikitas13 την Σάβ Σεπ 12, 2020 10:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες