Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 67
Ας πουμε οτι στα νησια Β κατηγορια ειμαιΣε ολα τα τα νησια κατω απο 53 θεση με απλη μαθηματικη πιστευευετε πως ειμαι μεσα;
Πιστεύω άνετα
Πως τα βγάζετε βρε παιδιά; Έχω κάνει και εγώ για όλα τα νησιά Α'. Μπήκα και σε κάθε νησί ήμουν χαμηλά κοντά στις 200-250 θέσεις. Υπάρχει ελπίδα;
Pezonaytis έγραψε:Ας πουμε οτι στα νησια Β κατηγορια ειμαιΣε ολα τα τα νησια κατω απο 53 θεση με απλη μαθηματικη πιστευευετε πως ειμαι μεσα;
εξαρτάτε εάν οι πάνω από εσένα έχουν κάνει και Κόρινθο αθήνα ξάνθη κτλ και επιλέξουν να πάνε εκεί ναι έχεις ελπίδες.
Θεωρώ πως αν είσαι κάτω απτην 53 στη Β είσαι μέσα... Πολύ εύκολα... Αν τα έχω καταλάβει καλα
-
- Ανθυπασπιστής
Βρηκα περιπου 10 ατομα χοντρικα μιλαω με μια ματια σε Αθηνα Ξανθη Κορινθο Δραμα! Αρα πιστευω να πανε στον τοπο τους και οχι στα νησια αρα αυξανονται οι πιθανοτητεςandreas94 έγραψε:Pezonaytis έγραψε:Ας πουμε οτι στα νησια Β κατηγορια ειμαιΣε ολα τα τα νησια κατω απο 53 θεση με απλη μαθηματικη πιστευευετε πως ειμαι μεσα;
εξαρτάτε εάν οι πάνω από εσένα έχουν κάνει και Κόρινθο αθήνα ξάνθη κτλ και επιλέξουν να πάνε εκεί ναι έχεις ελπίδες.
Μιλώντας πάντα για την Β νησιών...4 στα 7 νησιά αν δεν κάνω λάθος είχαν από 100 αιτήσεις και κάτω και άλλα 3 μέχρι 150 αιτήσεις... Σίγουρα 10 με 15 άτομα έχουν περάσει στην άλλη προκυρηξη... Με απλά μαθηματικά 9 στους 10 θα είναι επιλαχοντες
Με πιο απλά μαθηματικά 1 στους 2 της Β νησιών είναι επιτυχων
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 162
Μαγκες οποιος ειναι στην Β σχετικα χαμηλα κατω απο 2000 εχει ελπιδες σαν επιλαχων;
Εγώ θεωρώ δεν έχει ελπίδες για πρόσληψη πολλές... Αλλά επιλαχών μπορεί να ειναι
-
- Ανθυπασπιστής
Γενικα μπερδεμα η ολη φαση μας κρατανε σε αγωνια!Επρεπε να βγει μια και καλη ο πινακας των επιτυγχοντων
Κατι ειναι και αυτο χαχαχααν υπαρχουν πολυ Ποτσεπιδες αυξανονται οι Πιθανοτητες...
-
- Ανθυπασπιστής
Λες να τον κοψουν παλι;letsman έγραψε:Κατι ειναι κι αυτο χαχαχααν υπαρχουν πολυ Ποτσεπιδες αυξανονται οι Πιθανοτητες...
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 162
Pezonaytis έγραψε:Γενικα μπερδεμα η ολη φαση μας κρατανε σε αγωνια!Επρεπε να βγει μια και καλη ο πινακας των επιτυγχοντων
Ακριβώς, αλλά σίγουρα θα βγάλει κι άλλον πίνακα
POLICE
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες