Όρια ηλικίας στρατιωτικών σχολών
- GeoCommand
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: Στρατός- σχέδιο-Αεροπορία
Αφού το λες και μόνος σου για τη ζήτηση.. γιατί το συζητάς; 

Άμμες δέ γ' εσσόμεθα πολλώ κάρρονες
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 7
Γιαυτό υπάρχει το φόρουμ για να γίνεται συζήτηση, θέλω να ακούσω γνώμες και να γίνει μια ωραία κουβέντα
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Ψάχνουν λύση για να βάλουν νέους στον στρατό, θα αυξήσουν τον αριθμό εισακτεων στις στρατιωτικές σχολές, δεν νομίζω να αυξηθεί το όριο. Καλύτερα να είσαι νέος στον στρατό να μάθεις τα πράγματα πως είναι και όταν φτάσεις στην Χ ηλικία και έχεις τον βαθμό να πάρεις διοικητικές θέσεις με ευθύνες.
You couldn't beat me even if you wanted to.
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Όσο είσαι νέος θα πρέπει να είσαι κομάντο και να μαθαίνεις στους στρατιώτες ότι έμαθες με πάθος αλλά και ορθά μιας και είναι "φρέσκα" στο μυαλό σου μέσα.
You couldn't beat me even if you wanted to.
Sweet7dreams έγραψε:Επειδή όλοι σας μιλάτε για ειδικές κατηγορίες τον όπλων (και όχι των σωμάτων) για τις ηλικίες, απλά δείτε τι γίνετε στο εξωτερικό. Εγώ θα σας πω το απλό, ένα στέλεχος νεαρής ηλικίας με προσόντα δεν του δίνετε η εύκαιρια να διαπρέψει στο στράτευμα Και όσο για τους ιδιώτες το ξαναλέω το όριο ηλικίας των σχολών για εμένα είναι πολύ μικρό. Ας μην είχε ζήτηση και όλα τα περί απόδοσης θα πηγαίνανε περίπατο.
Καλά ότι κοτσάνα θέλεις έρχεσαι και την γράφεις, είσαι απόφοιτος στρατιωτικής σχολής και δεν σου δόθηκε η δυνατότητα να εξελιχθείς; Ξέρεις πόσοι σπουδάζουν και κάνουν μεταπτυχιακά κτλπ;
Και τι γίνεται στο εξωτερικό; Έρχεστε εδώ μερικοί και πετάτε 2-3 μπαρούφες για το εξωτερικό λες και πήγατε εκεί το ζήσατε και γυρίσατε πίσω.
Η ζέστη και η καραντίνα σας χάλασε ορισμένους.
Τα όρια ηλικίας μπαίνουν για κάποιον λόγο, για να μην έχουν αλλάξει τόσα χρόνια κάτι γνωρίζουν παραπάνω από εσένα.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 7
Ναι ρε μάστορα οι υπαξ όμως είτε εποπ εμθ είτε εκ ΣΜΥ όσα πτυχία ΑΕΙ και να έχουν δεν εξελίσσονται. Σου λέω ότι στο εξωτερικό αυτό αναγνωρίζεται. Κακό θα ήταν στον στρατό να υπάρχει κάτι ανάλογο του ΤΕΜΑ της αστυνομίας και κτλ, η όπως στην πυροσβεστική;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες