Ιδιώτες Φύλακες Δημοσίων Εγκαταστάσεων
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Τα αποτελέσματα έχουν βγει και θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας... Η βάση είναι 2410 σωθήκαμε!
Σπυρο δεν γινεται να εχεις δηλωσει μονο για αθηνα καθως ο καθε αξιωματικος συμπληρωνει απο πανω εως κατω με την σειρα την υπολοιπη καταταξη για τις πολεις σε ολους υποχρεωτικα. Άλλο το να μην θελεις να πας σε αλλη πολη και να αρνηθεις την πόλη.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
2450 εχω εγω. τωρα δεν ξερω σιγουρα αλλα ετσι καταλαβα τωρα μπορει να μην ισχυει κατι τετοιο και να μπω χαλαρα ή να ειμαι οριακα για επιλαχων ακομα
Και για να δείτε πόσο έγκυρος είμαι το επίθετο του Γιώργου αρχίζει από Τζ και είναι σε ισοβαθμία με εάν από Παπ... Μπορεί να με επιβεβαιώσει και ο ίδιος...
Και για να δείτε πόσο έγκυρος είμαι το επίθετο του Γιώργου αρχίζει από Τζ και είναι σε ισοβαθμία με εάν από Παπ... Μπορεί να με επιβεβαιώσει και ο ίδιος...
TOME γνωριζεις ο τελευταιος ο 109ος που θα παει για αθληματα ποσα μορια εχει?
Εγώ έβαλα μόνο Αθήνα τώρα αν πάει αυτόματα δεν το γνωρίζω να σου πω.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 30
Ισχυουν αυτα που λες οντως. τωρα για μενα μακαρι να εχεις δικιο και να εχω μπει.καλη επιτυχια σε ολουςTomesasotirias έγραψε:2450 εχω εγω. τωρα δεν ξερω σιγουρα αλλα ετσι καταλαβα τωρα μπορει να μην ισχυει κατι τετοιο και να μπω χαλαρα ή να ειμαι οριακα για επιλαχων ακομα
Με τη β κατηγορια τι παιζει... Κανεις δεν εκανε β... Κατηγορια φαντασμα;
Εγώ έκανα !2.170 και ο Θεός βοηθός
εγω 2470. Αλλα δεν γραφει κανεις για β. Βαση σεναρια κλπnikos521 έγραψε:Εγώ έκανα !2.170 και ο Θεός βοηθός
Όντως δεν γράφει κανείς! Εγώ προσωπικά με τόσα μόρια που έχω δυστυχώς δεν μπαίνω.
Καλά παιδιά στην Β' η βάση η θα είναι πολύ ψηλά,12 θέσεις είναι σε όλη την Ελλάδα, και σκεφτείτε ότι τα παιδιά που δηλώνουν Επαλ έχουν λίγο καλύτερα απόλυτηρια σε σχέση με τα παιδιά των γενικών λυκείων ! Περίπου στο 2550-2560 τουλάχιστον βάση για Β κατηγορία
ΤΟΜΕ σωτηριας μηπως ξερεις ο τελευταιος απο τους 109 που θα πανε στα αθληματα ποσα μορια ειχε :
Λαμία, Γιάννενα και Ρόδο έχουμε κανένα υποψήφιο ;Ρε παιδιά εγώ βάλει πρώτη επιλογη Γιάννενα 2470 είμαι μέσα;
Καλημερα παιδια εχω καποια ερωτηματα να υποβαλλω:1) καταρχας ειναι σιγουρα δημοσιου και οχι ιδιωτικου;(οπως g4s κλπ)
2) οι μισθοι ειναι ικανοποιητικοι ανω του 1κ η θα δουμε κανα 700;
3) αναγραφεται μεσα εως τα 53 ετη χωρις μεταταξη, απο κει και επειτα τι γινεται; μας απολυουν; βγαινουμε σε συνταξη;
4) ειναι μονιμα σιγουρα η θα χουμε στο νου μας ενδεχομενο απολυσης οπως ισχυει στους ιδιωτες οποτε θελει σε απολυει;
5) θα γνωριζουμε ηδη το μερος προσληψης και μετα θα δωσουμε τα αθληματα η το αναποδο;
σας ευχαριστω!
3)
2) οι μισθοι ειναι ικανοποιητικοι ανω του 1κ η θα δουμε κανα 700;
3) αναγραφεται μεσα εως τα 53 ετη χωρις μεταταξη, απο κει και επειτα τι γινεται; μας απολυουν; βγαινουμε σε συνταξη;
4) ειναι μονιμα σιγουρα η θα χουμε στο νου μας ενδεχομενο απολυσης οπως ισχυει στους ιδιωτες οποτε θελει σε απολυει;
5) θα γνωριζουμε ηδη το μερος προσληψης και μετα θα δωσουμε τα αθληματα η το αναποδο;
σας ευχαριστω!
3)
Καλημέρα σε όλους!Ας ελπίσουμε να βγουν σήμερα να μας φύγει το άγχος!
Καλή επιτυχία σε όλους!
Καλή επιτυχία σε όλους!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες