Ιδιώτες Φύλακες Δημοσίων Εγκαταστάσεων
Αν δεν έχεις μέσον μην ξεκινάς γυμναστική
Kwstas26 έγραψε:Αν δεν έχεις μέσον μην ξεκινάς γυμναστική
Να σε βαλει το μεσον χωρις μορια εννοεις; Και στους πινακες που θα βγουνε τα μορια θα ειναι διακοσμητικα δηλαδη;
kWsta26 τραβα να γινεις εποχικος πυροσβεστης ρε φιλε με 6μηνη συμβαση και αστα τα υπολοιπα, ολο μλκιες λες!
Ρεν θα βγει πίνακας εδω θα ήμαστε να τα δούμε παρέα. Και φιλαράκι ecomike πραγματικά με αυτα που μ λες δεν θελω να γίνουμε συνάδερφοι
Παιδιά όλα νόμιμα θα ειναι προφανώς ... Θα βγούνε πίνακες θα γίνουν οι ενστάσεις και συνεχίζουμε !
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 24
Θα γινει σκανδαλο αν δεν βγουν πινακες. Δεν νομιζω να ρισκαρει η κυβερνηση για να βαλει βυσματα.
Charlie Harper 13 έγραψε:Θα γινει σκανδαλο αν δεν βγουν πινακες. Δεν νομιζω να ρισκαρει η κυβερνηση για να βαλει βυσματα.
Τ σκάνδαλο λες ρε παίχτη Ελλάδα ζούμε ... Ξυπνήστε καλύτερη θέση δημοσίου δεν θα βρεις από ωράριο και λεφτά μάγκες ... Δυστυχώς και εγώ έμαθα πως τα άτομα έχουν βγει Ίδη πριν ολοκληρωθούν οι αιτήσεις. Μην ξεχνάτε Ελλάδα είμαστε και η θέσεις είναι βυσματικες. Παρόλα αυτά ευχομαι να μην βγω αληθινός.
*ΥΓ δεν έκανα χαρτιά
.μην πέσετε να με φάτε δεν κερδίζω κάτι από αυτήν την προκ γιατί δεν έκανα χαρτιά ...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 35
Παιδιά όντως το 2005 που είχε πάρει φρουρούς η ΤτΕ εκτός των τυπικών προσόντων είχε και τη διαδικασία συνέντευξης που στην ουσία καθόρισε ποιος θα διοριστεί και είχε γίνει σκάνδαλο καθώς διορίστηκαν όλοι με χαμηλά απολυτήρια. Στην προκειμένη όμως δεν ισχύει το ιδιο και θα πρέπει να κόψει άπειρο κόσμο για να μπουν όλες οι θέσεις με βύσμα, τώρα αν βγουν αλλά αντί άλλων πίνακες με πλαστα μόρια θα δείξει. Αν ήταν όμως να μπουν όλοι με βύσμα γιατί να βγάλουν πανελλαδικό διαγωνισμό ενώ μπορούσαν να τους διορίσουν χωρίς να δωθεί τόση δημοσιότητα. Τυπικά ισχύουν σχεδόν οι ιδιες Διαδικασίες με την προκήρυξη ΕΦ19 που δεν ακούστηκε κάτι ιδιαίτερο για βύσματα. Επίσης για γραπτούς διαγωνισμούς της ΤτΕ για ΔΕ μέσω ΑΣΕΠ πάλι δεν έχω ακούσει ποτε τέτοια παράπονα. Το μόνο σίγουρο ότι όσοι έχουν βύσμα θα προσπαθήσουν να το βάλουν αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πετύχουν και να διοριστούν χωρίς να έχουν τα τυπικά προσόντα.
καλα τα λες γεροντα.Kratoss έγραψε:Παιδιά όντως το 2005 που είχε πάρει φρουρούς η ΤτΕ εκτός των τυπικών προσόντων είχε και τη διαδικασία συνέντευξης που στην ουσία καθόρισε ποιος θα διοριστεί και είχε γίνει σκάνδαλο καθώς διορίστηκαν όλοι με χαμηλά απολυτήρια. Στην προκειμένη όμως δεν ισχύει το ιδιο και θα πρέπει να κόψει άπειρο κόσμο για να μπουν όλες οι θέσεις με βύσμα, τώρα αν βγουν αλλά αντί άλλων πίνακες με πλαστα μόρια θα δείξει. Αν ήταν όμως να μπουν όλοι με βύσμα γιατί να βγάλουν πανελλαδικό διαγωνισμό ενώ μπορούσαν να τους διορίσουν χωρίς να δωθεί τόση δημοσιότητα. Τυπικά ισχύουν σχεδόν οι ιδιες Διαδικασίες με την προκήρυξη ΕΦ19 που δεν ακούστηκε κάτι ιδιαίτερο για βύσματα. Επίσης για γραπτούς διαγωνισμούς της ΤτΕ για ΔΕ μέσω ΑΣΕΠ πάλι δεν έχω ακούσει ποτε τέτοια παράπονα. Το μόνο σίγουρο ότι όσοι έχουν βύσμα θα προσπαθήσουν να το βάλουν αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πετύχουν και να διοριστούν χωρίς να έχουν τα τυπικά προσόντα.
Παιδια πως λέτε να διαμορφώθουν οι βάσεις για την κάθε μια κατηγορία;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 53
Εγώ πιστεύω Α κατηγορία 2600 και πανω και Β 2700 και πανω.
Μόλις με πήραν τηλ από το Τμήμα, για κλήρωση επειδή υπάρχει ισοβαθμία. Πήραν και άλλους;
Ποσα μορια ειχες themisvg?
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Και μένα το ίδιο, μου ήρθε mail και μετά καπάκια τηλέφωνο, βέβεια είχα ελάχιστα μόρια κατηγορία Β'
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 30
Μου εστειλαν και εμενα εμαιλ γι ισοβαθμια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες