Ιδιώτες Φύλακες Δημοσίων Εγκαταστάσεων
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 53
Οι σεναριοφυλακες Δεν έχουν Περάσει σχολη; Γιατι δεν το γνωρίζω Καλά.
γιναμε γερμανοι σε οργανωση. Να παρουν καθηγητες πριν απ ολα; Χλωμο το βλεπω... Θα το ερευνησω...Alexhsupra έγραψε:Καλημέρα Παιδιά. Είδα ότι η ΕΛ. ΑΣ κάνει προσληψεις Εκπαιδευτικού προσωπικού για την Σχολή Διδυμότειχου για την περίοδο 30 Ιουνίου έως 29 Ιουλίου. Λέτε να αφορά Τους επιτυχοντες Από εδω μέσα;
-
- Επιλοχίας
Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι για τους επιτυχοντες Της Τράπεζας. Γιατι αν Σκεφτείς Είναι σε 2 μήνες περίπου... Χρονικά στέκει.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 10
Οι φρουροι της τράπεζας θα περάσουν εκπαίδευση στην Αθήνα, εδώ :
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1408&Itemid=112&lang=
Οι καθηγητές για την Αστυφυλακων είναι για τους αστυφ, λέει εκπαιδευτική σειρά 2020-2022.
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1408&Itemid=112&lang=
Οι καθηγητές για την Αστυφυλακων είναι για τους αστυφ, λέει εκπαιδευτική σειρά 2020-2022.
στην βεροια νομιζω ειναι η σχολη μετά εκπαίδευσης αστυνομιας. Οχι νομιζω. ΣιγουραΔιασωστης31 έγραψε:Οι φρουροι της τράπεζας θα περάσουν εκπαίδευση στην Αθήνα, εδώ :
Καλή επιτυχία σε όλους και καλές γιορτές να έχουμε ! Πιστευτέ θα κάνουν πάνω από ένα μήνα να βγουν τα αποτελέσματα ; Επίσης εγώ που είμαι στα 2480 στην Α, να ελπίζω ή όχι ;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 35
CSI AGENT έγραψε:Καλή επιτυχία σε όλους και καλές γιορτές να έχουμε ! Πιστευτέ θα κάνουν πάνω από ένα μήνα να βγουν τα αποτελέσματα ; Επίσης εγώ που είμαι στα 2480 στην Α, να ελπίζω ή όχι ;
Ελπίζω να περάσουμε από τους τελευταίους.
Δύσκολα παιδιά έχουν πολλά άτομα 2500+
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 35
Πιστεύεις θα είναι 2600 περίπου;Kwstas26 έγραψε:Δύσκολα παιδιά έχουν πολλά άτομα 2500+
-
- Επιλοχίας
Δεν νομίζω να έχουν πάρα πολλοί πάνω από 2500. Εγω βασικα Στην ομαδα εδώ δεν έχω δει κάποιον Πάνω από 2600. Τουλάχιστον Να το γράψει
Μην ακούτε ***** του καθενός, εδώ στο φόρουμ έγραψαν 5-6 παιδιά 2500 και πάνω άντε σου λέω άγω να είναι άλλοι 10 το πολύ ! Σε αυτή την προκήρυξη δεν είναι εύκολο κάποιος να ανεβάσει μόρια συν ότι πολλοί έχουν περαστεί φρουροί τέτοια πράγματα, λοιπόν η βάση κάπου στο 2400-2450 θα είναι βαριά γιατί από ότι βλέπω οι πιο πολλοί που έκανα αιτήσεις κινούνται μεταξύ 2100-2300 μιλάμε για ένα ποσοστό 80%. Λοιπόν εκεί θα κινηθούμε τα πράγματα, τώρα όσον αφορά στην Β που είναι πολύ λίγες θέσεις δεν ξέρω ακριβώς πιστεύω θα είναι λίγο τσιμπημένες οι βάσεις ! Ελπίζω όλοι να έχουμε καλά αποτελέσματα
-
- Επιλοχίας
Θα συμφωνήσω Με τον Csi agent...
Καλα θα τα δεις μια κ καλή μην αγχώνεσαι
Για Β Κατηγορια ποσο πιστευετε;
Μάγκα πιστεύω, γύρω στο 2540-2560 για την β κατηγορία ! Και αντίστοιχα 2450-2460 για την α, πιστεύω σε δυο εβδομάδες θα βγουν τα αποτελέσματα ! Μάγκες γράψτε λίγο μόρια και που έχετε πρώτη επιλογή !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες