Ιδιώτες Φύλακες Δημοσίων Εγκαταστάσεων
Ωραία ευχαριστω! Εν το μεταξύ έχω ακριβώς 2320 κρίμα ! Φυσικά τπτ δεν τελείωσε ακόμα καθώς μπορεί κάποιοι να μην πληρούν τις προϋποθέσεις των αθλημάτων π. Χ.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 35
Teoteo έγραψε:Ωραία ευχαριστω! Εν το μεταξύ έχω ακριβώς 2320 κρίμα ! Φυσικά τπτ δεν τελείωσε ακόμα καθώς μπορεί κάποιοι να μην πληρούν τις προϋποθέσεις των αθλημάτων π. Χ.
Μακάρι να είναι χαμηλότερη τελικά η βάση αλλά σίγουρα και κάποιοι επιλαχόντες αν και λογικά όχι πολλοί λόγω των λίγων θέσεων θα έχουν μια ακόμα ευκαιρία. Καλή μας επιτυχία όπως και να έχει. Δυστυχώς οι προκηρύξεις για φρουρούς στις τράπεζες είναι ελάχιστες όπως και οι συνολικές θέσεις όταν βγαίνουν.
Οι πρωτοι 84 απο την Α κατηγορια και 21 πρωτοθ της Β κατηωοριας θα κληθουν γθα περαιτερω διαδικασίες ψυχιτεχνικα κλπ
Ε ναι μπορει μέσα στα 100 άτομα να είναι 20 κοπέλες π. Χ ούτε οι 5 δν περνάνε αθλήματα
Ωραία ευχαριστω! Εν το μεταξύ έχω ακριβώς 2320 κρίμα ! Φυσικά τπτ δεν τελείωσε ακόμα καθώς μπορεί κάποιοι να μην πληρούν τις προϋποθέσεις των αθλημάτων π. Χ. TEOTEO γιατι ρε μάγκα κρίμα σιγά δεν έχεις και άσχημα μορια! Και 100
Παραπάνω να είχες δεν παίζει ρολο, Α κατηγορία εισαι; Πάντως έχεις δίκιο για την βαση πάνω από 2400 βαριά 2450 δεν θα είναι η βάση τουλάχιστον για την Α, και για τα αθλήματα έχεις δίκιο κόβουν άτομα !
Παραπάνω να είχες δεν παίζει ρολο, Α κατηγορία εισαι; Πάντως έχεις δίκιο για την βαση πάνω από 2400 βαριά 2450 δεν θα είναι η βάση τουλάχιστον για την Α, και για τα αθλήματα έχεις δίκιο κόβουν άτομα !
Αν τυχών περάσω στους 100 θα δηλώσω τραυματισμό την πρώτη μέρα να κοπώ Στο 1000 να παω την 2η μερα με τους κομμένους να μην περάσουν κανένα π δεν αξίζει δεν θα χάσω την θέση μου για κανέναν!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 35
Kwstas26 έγραψε:Αν τυχών περάσω στους 100 θα δηλώσω τραυματισμό την πρώτη μέρα να κοπώ Στο 1000 να παω την 2η μερα με τους κομμένους να μην περάσουν κανένα π δεν αξίζει δεν θα χάσω την θέση μου για κανέναν!
Κομμένους τι εννοείς γιατί δεν ξέρω την διαδικασία; Νόμιζα ότι δεν δικαιούσαι αν κοπεις να ξαναπροσπαθήσεις.
αναβολη εννοει.Kratoss έγραψε:Kwstas26 έγραψε:Αν τυχών περάσω στους 100 θα δηλώσω τραυματισμό την πρώτη μέρα να κοπώ Στο 1000 να παω την 2η μερα με τους κομμένους να μην περάσουν κανένα π δεν αξίζει δεν θα χάσω την θέση μου για κανέναν!
Κομμένους τι εννοείς γιατί δεν ξέρω την διαδικασία; Νόμιζα ότι δεν δικαιούσαι αν κοπεις να ξαναπροσπαθήσεις.
Δεν εννοώ αναβολή. Καμένους εννοώ τεσπα δεν χρειάζεται να αναλύσω τπτ όσοι περάσουν θα δείτε
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Καλησπέρα σε όλους! Έχουμε κανένα νέο για αριθμό αιτήσεων ή και ακόμη καλύτερα, πότε θα βγουν οι πίνακες;
γθα τθς αναγκες γκαλοπ. Μορια κατηγορια κλπ που εχειςDremetrious έγραψε:Καλησπέρα σε όλους! Έχουμε κανένα νέο για αριθμό αιτήσεων ή και ακόμη καλύτερα, πότε θα βγουν οι πίνακες;
τεσπα μην αναλυεις... Αλλα αν κοπεις μεσα στο γηπεδο δε θα μπεις... Κανεις δεν βκεπει μεσα ειναι η επιτροπη κ υποψηφιοι... Τα λεμε και σ3 προς μηνυμα αν θεςKwstas26 έγραψε:Δεν εννοώ αναβολή. Καμένους εννοώ τεσπα δεν χρειάζεται να αναλύσω τπτ όσοι περάσουν θα δείτε
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
2400 α' κατηγορία.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 28
2200 Β´ ΚατηγοριαΑλλος απο Β να μας πει μορια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες