Ιδιώτες Φύλακες Δημοσίων Εγκαταστάσεων

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Kostasthegreek »

Καλημέρα παίδες κάτοχος 1800 μορίων με καμια ελπίδα δυστηχώς, το σίγουρο είναι ότι τα μόρια θα παιχτούνε τουλάχιστον απο 3500 έως 2900 το ελάχιστο, είναι λυπηρό
Geox
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Geox »

Φιλαράκι δεν μπορεί κάποιος να έχει 3500 μόρια ; Τι χαρτιά έχει για να μαζέψει αυτά τα μόρια ; Εγώ πιστεύω πως κοντά στις 2500 θα είναι τα μόρια και στις δυο κατηγορίες
Pezonaytis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Pezonaytis »

Ασσος έγραψε:Με την κατηγορια β Τι γινετε... Εκανε κανεθς εδω νεσα η ολοι α

Εγω Β με 2200 μορια

Ασσος
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Ασσος »

Pezonaytis έγραψε:
Ασσος έγραψε:Με την κατηγορια β Τι γινετε... Εκανε κανεθς εδω νεσα η ολοι α

Εγω Β με 2200 μορια

αν εχεις ιεκ ιδθωτικο στειλε μην πρισωπικο
CSI AGENT
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από CSI AGENT »

2400-2450 για Α κατηγορία ! 2550 η βάση για Β γιατί είναι πολύ λιγότερες οι Θέσεις και τα παιδιά από Επαλ κατά γένικο κανόνα έχουν λίγο μεγαλύτερα απολυτήρια σε σχέση με το γενικό ! Αυτη η προκήρυξη δεν σε αφήνει να σηκώσεις πολλά μόρια ! Έχει πολύ περιορισμένα κριτήρια και προαπαιτούμενα ! Καλή επιτυχία σε όλους ! Γνωριζει κάνεις ποσό καιρό θα πάρει η έκδοση των αποτελεσμάτων !

Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Kwstas26 »

Εγω πιστεύω Α 2500 + είναι πολλά άτομα με μόρια παιδιά
Alexhsupra
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Alexhsupra »

Γενικά νομιζω Οι πιο πολλοί Έχουν Δηλώσει σαν 1η επιλογή Αθήνα. Τα μορια εγω πιστεύω Θα είναι 2400 με 2500 και προς τα πανω με βάση τα λεγόμενα των παιδιών Εδώ μέσα
CSI AGENT
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από CSI AGENT »

Και όμως υπάρχουν πολλά παιδιά που βρίσκονται 1900-2200, και ακόμα περισσότεροι που είναι στο 2250-2450. Ελάχιστα άτομα είναι πάνω από 2600 στην Α κατηγορία, όσον αφορά την Β σαν έχω γράψει την άποψη μου θα είναι λίγο υψηλότερες από την Α πιστεύω. Όπως και να έχει θα κοπούν και άτομα και θα τραβήξει και επιλαχόντες, τουλάχιστον καμία 15-20 άτομα ! Όσοι έχουν πάνω από 2460-2470 για Α και 2550 για Β έχουν πιθανότητες να ελπίζουν ! Η πλειοψηφία των αιτήσεων (90%) είναι κάτω από 2300 παιδιά να το ξέρετε !
Άβαταρ μέλους
Adorno
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Adorno »

Παιδιά η βάση δεν θα είναι μια, εξαρτάται τι έχεις δηλώσει πρώτη επιλογή... Αν κάποιος πχ έχει πρώτη επιλογή Ρόδο με 1900 και δεν υπάρχει άλλος με καλύτερα μόρια σε αυτή τη πόλη για πρώτη επιλογή, τότε λογίζεται ως πρώτος αυτός. Δε ξέρω αν έγινε κατανοητό.
Ασσος
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Ασσος »

CSI AGENT έγραψε:Και όμως υπάρχουν πολλά παιδιά που βρίσκονται 1900-2200, και ακόμα περισσότεροι που είναι στο 2250-2450. Ελάχιστα άτομα είναι πάνω από 2600 στην Α κατηγορία, όσον αφορά την Β σαν έχω γράψει την άποψη μου θα είναι λίγο υψηλότερες από την Α πιστεύω. Όπως και να έχει θα κοπούν και άτομα και θα τραβήξει και επιλαχόντες, τουλάχιστον καμία 15-20 άτομα ! Όσοι έχουν πάνω από 2460-2470 για Α και 2550 για Β έχουν πιθανότητες να ελπίζουν ! Η πλειοψηφία των αιτήσεων (90%) είναι κάτω από 2300 παιδιά να το ξέρετε !
ωραιος μια χαρα τ πιανεις το θεμα... Για τη β κατηγορια ειναι καπως πςρθεργα. Ξερω απο θεσσαλονικη 7 αιτησεθς χωρις πλακα. Τωρα παννελαδικα δεν λρελει να εχει πανω απο 120 λογικα λεω η θεσσαλονιμη εχει 15 ατ.
Teoteo
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Teoteo »

Adorno αυτό που λες είσαι σίγουρος; Δλδ εγώ π είμαι πρώτος στην Καβάλα και αν κάποιος άλλος δν έχει βάλει Καβάλα με παίρνουν ;
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Loxias89 »

Teoteo έγραψε:Adorno αυτό που λες είσαι σίγουρος; Δλδ εγώ π είμαι πρώτος στην Καβάλα και αν κάποιος άλλος δν έχει βάλει Καβάλα με παίρνουν ;

Στη Καβάλα υπάρχει άτομο με 2780 και πρώτη επιλογή αν έχεις περισσότερα είσαι πρώτος αν όχι μπορείς να μάθεις από το τμήμα ποιος είναι... Η αίτηση έγινε 31/3

Teoteo
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Teoteo »

Εγώ απλά μπερδεύτηκα με αυτό που είπε ο adorno ότι θα έχει πολλές βάσεις. Ήταν σαν να υπονοεί αν πχ η Ρόδος έχει δηλωθεί πρώτη μόνο από ένα άτομο πχ που έχει 1500 μόρια τότε εκείνος θα είναι που θα περάσει. Και απλά νομίζω ότι είναι λάθος αυτό.
Άβαταρ μέλους
Maximos91
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Maximos91 »

Adorno έγραψε: Παιδιά η βάση δεν θα είναι μια, εξαρτάται τι έχεις δηλώσει πρώτη επιλογή... Αν κάποιος πχ έχει πρώτη επιλογή Ρόδο με 1900 και δεν υπάρχει άλλος με καλύτερα μόρια σε αυτή τη πόλη για πρώτη επιλογή, τότε λογίζεται ως πρώτος αυτός. Δε ξέρω αν έγινε κατανοητό.
καλησπερα σιγουρα διαμορφωνεται ετσι η βαση; Δεν θα γινει αθροιστικα η συγκεντρωση των μοριων ολων των αιτησεων και αναλογα την υψηλοτερη μοριοδοτηση θα επιλεγεται και η περιοχη; Οπως στη περσινη προκυρηξη των συνοριακων στα νησια που ειχαν δικαιωμα επιλογης περιοχης και αναλογως με τα μορια τους τοποθετηθηκαν.
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Kratoss »

Καλησπέρα παιδιά. Έκανα κι εγω την αίτηση μου την Παρασκευή. Ο κύριος που έκανε τις αιτήσεις είπε πως η τελευταία ενημέρωση που είχαν από τα κεντρικά είναι πως η βάση είναι στα 2320 μόρια όποτε η τελική θα είναι πάνω από αυτή. Τώρα δεν μπορώ να εγγυηθώ για την αξιοπιστία αυτής της πληροφοριας αλλά αν ισχύει το πιθανότερο να μην υπερβεί τα 2500. Είναι σίγουρα πολύ λίγες οι θέσεις αλλά δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση να έχει βάση 3000. Αν κάποιος έχει πάει ειδικές δυνάμεις έχει lower καλό απολυτήριο και το ΙΕΚ λογικά είναι ήδη ειδικός φρουρός. Όσο για 3 προφισιενσι που λέτε έχουν κάποιοι νομίζω είναι ακραίο παράδειγμα, πολύ λίγα άτομα έχουν και αυτά που τα αποκτούν έχουν στόχο άλλες θέσεις στο δημόσιο συν ότι το ύψος 1.70 κόβει παρά πολλές γυναίκες στην Ελλάδα.

Επίσης στην προκήρυξη στο κεφάλαιο VIII παράγραφος 5 λέει:

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, εγκρίνεταιη πρόσληψη από τον πίνακα των τελικώς κριθέντων/εισών ως καταλλήλων και κατ' απόλυτη σειρά προτεραιότητας του αριθμού υποψηφίων που ζητήθηκε ανά περιοχή προτίμησης - κατάστημα από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Εγω δεν έχω δει κάπου στην προκήρυξη να αναφέρεται ότι θα υπάρχουν πολλές βάσεις αλλά απλά ότι από τον τελικό πίνακα προσληφθέντων, ο πρώτος ας πούμε πάει στην πρώτη του επιλογή σίγουρα αν πχ έχει 3000 μόρια και δηλώσει Σάμο που έχει μια θέση η βάση της Σάμου είναι 3000. Ο δεύτερος πχ έχει 2900 και δηλώνει Αθήνα, όποτε από τις 36 θέσεις μένουν πλέον άλλες 35. Αν όταν φτάσει η σειρά του υποψηφίου που είναι πχ στην θέση 40 του πίνακα και όλες οι θέσεις της πρώτης του επιλογής έχουν καλυφθεί πάει στη δεύτερη επιλογή αν και αυτές έχουν καλυφθεί στην Τρίτη κ. Ο. Κ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Απρ 18, 2021 10:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες