Ιδιώτες Φύλακες Δημοσίων Εγκαταστάσεων
Το βύσμα το λεω για να μπεις όχι για να πας Αθήνα Αυτοι ξέρουν από τώρα ποιους θα βάλουν
Σιγά μην πάει το κάθε τσουτσέκι σε τράπεζα
Σιγά μην πάει το κάθε τσουτσέκι σε τράπεζα
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Παιδιά μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Αν κάποιος είναι επιτυχών στην συγκεκριμένη προκήρυξη αλλά δεν δεχτεί τη θέση, έχει δικαίωμα να κάνει τα χαρτιά του σε άλλη προκήρυξη της αστυνομίας; Συγγνώμη αν ξαναεγινε αυτή η ερώτηση.
Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση οποίος γνωρίζει. Τι μισθό παίρνει ο φυλακας;(στο περίπου) και δουλεύει και νυχτερινά; Ευχαριστώ.
- Kostasthegreek
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
Καλημέρα σας, γνωρίζει κάποιος να με πει παιδιά, επειδή ήμουν έφεδρος αξιωματικός και με προϋπηρεσία ως εποχικός πυροσβέστης, πόσα μόρια θα μου δώσουν; Θα πάρω τις 4 μονάδες του έφεδρου και τις 4 μονάδες της προϋπηρεσίας η ενα απο τα δυο ;
-
- Posts in topic: 5
Καλημέρα. Νομίζω και τα 2 παίρνεις.Kostasthegreek έγραψε:Καλημέρα σας, γνωρίζει κάποιος να με πει παιδιά, επειδή ήμουν έφεδρος αξιωματικός και με προϋπηρεσία ως εποχικός πυροσβέστης, πόσα μόρια θα μου δώσουν; Θα πάρω τις 4 μονάδες του έφεδρου και τις 4 μονάδες της προϋπηρεσίας η ενα απο τα δυο ;
- shootmann
- Posts in topic: 5
Αποτελέσματα πιστεύετε θα βγούνε μέσα στον Μάιο;
γα 4 καο 4 τα παιρνεις. Τωρα για το πυροσβεστης δε ξερω... Προαπαιτιυμσνο κομπιιυτερ κ αγγλικαKostasthegreek έγραψε:Καλημέρα σας, γνωρίζει κάποιος να με πει παιδιά, επειδή ήμουν έφεδρος αξιωματικός και με προϋπηρεσία ως εποχικός πυροσβέστης, πόσα μόρια θα μου δώσουν; Θα πάρω τις 4 μονάδες του έφεδρου και τις 4 μονάδες της προϋπηρεσίας η ενα απο τα δυο ;
Πολυ ησυχια σε αυτο το νημα... Στο αλλο σφάζονται... Δωστε εκτιμηση βασεων τι πτα πιστευω σας
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 26
- Kostasthegreek
Καλησπέρα παιδιά, ηπροϋπηρεσία στα σωματα ασφαλείας και θητεία ως έφεδρος αξιωματικός παίρνεις 800 μόρια; Αν είσαι εφεδρος στις ειδικες δυνάμεις παίρνεις 1200 μόρια ; Επίσης δεν έχω υπολογιστές δεν μπορώ να κανω τα χαρτιά μου ;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 28
Kostasthegreek έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, ηπροϋπηρεσία στα σωματα ασφαλείας και θητεία ως έφεδρος αξιωματικός παίρνεις 800 μόρια; Αν είσαι εφεδρος στις ειδικες δυνάμεις παίρνεις 1200 μόρια ; Επίσης δεν έχω υπολογιστές δεν μπορώ να κανω τα χαρτιά μου ;
Προαπαιτουμενο οι υπολογιστες δεν μπορεις να τα κανεις!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 28
Enoplos Frouros έγραψε:2200 Α 2400 Β
Περιοχη
- Kostasthegreek
Η προϋπηρεσία στα σωματα ασφαλείας και θητεία ως έφεδρος αξιωματικός παίρνεις 800 μόρια; Αν είσαι εφεδρος στις ειδικες δυνάμεις παίρνεις 1200 μόρια μαζί με προϋπηρεσία ;
Ποιο είναι το άλλο νημα;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Καλημέρα σας στα 2240 είμαι εγώ... Δόκιμος, ειδ δυνάμεις απολυτήριο 13,4 τριτεκνια και τα προαπαιτουμενα. Ο αστυνομικός που κάναμε την αίτηση προχθές μου είπε ότι στο τμήμα έχουν γίνει 20 αιτήσεις και ότι κανεις δεν είχε τόσα μόρια μέχρι εκείνη τη στιγμή. Και από ότι διαβάζω από τους υπόλοιπους εδώ μέσα δεν υπάρχει Τρελή ζητηση για τις θέσεις. Υπερβολικό δεν θεωρείται όσοι λέτε για 2500 μόρια βάση;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης