Αποτελέσματα Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 42
Άκουσεμε
εδώ υπάρχει ενα μελανό σημείο, το ερώτημα ειναι όσοι πέτυχαν στην Π. Υ. Ναυπλίου και κλιμάκια δικαιοδοσίας αυτής σε πιό ΚΛΙΜΑΚΙΟ θα ειναι; Και με πιο τρόπο θα σε στείλουν εσένα στο Χ και οχι στο Ψ... ;
θα πάμε εδώ με μόρια όπως έγινε (και πολύ καλά έγινε) αξιοκρατικά ολόκληρη η προκήρυξη; Ή θα έχουμε αποφασίζω και διατάζω;
Σε αυτό δε μπορώ να απαντήσω με σιγουριά ...
το σίγουρο ειναι πώς θα είσαι στην περιοχή της δικαιοδοσίας της ΠΥ Ναυπλίου και όχι παραπέρα...
[/QUOTE pyr με βάση μορίων διαλεχτή καν δλδ όταν πήγε ο πρώτος είπε για ΠΥ Ναυπλίου και του είπαν να διαλεξει ανάμεσα από 3 κλιμάκια νομιζω. Εγώ όπως είπα ήμουν από τους τελευταίους και δεν γινόταν να διαλέξω. Ευχαριστω πάντως γτ τις απαντήσεις σου
εδώ υπάρχει ενα μελανό σημείο, το ερώτημα ειναι όσοι πέτυχαν στην Π. Υ. Ναυπλίου και κλιμάκια δικαιοδοσίας αυτής σε πιό ΚΛΙΜΑΚΙΟ θα ειναι; Και με πιο τρόπο θα σε στείλουν εσένα στο Χ και οχι στο Ψ... ;
θα πάμε εδώ με μόρια όπως έγινε (και πολύ καλά έγινε) αξιοκρατικά ολόκληρη η προκήρυξη; Ή θα έχουμε αποφασίζω και διατάζω;
Σε αυτό δε μπορώ να απαντήσω με σιγουριά ...
το σίγουρο ειναι πώς θα είσαι στην περιοχή της δικαιοδοσίας της ΠΥ Ναυπλίου και όχι παραπέρα...
[/QUOTE pyr με βάση μορίων διαλεχτή καν δλδ όταν πήγε ο πρώτος είπε για ΠΥ Ναυπλίου και του είπαν να διαλεξει ανάμεσα από 3 κλιμάκια νομιζω. Εγώ όπως είπα ήμουν από τους τελευταίους και δεν γινόταν να διαλέξω. Ευχαριστω πάντως γτ τις απαντήσεις σου
Thanos777 έγραψε:pyr με βάση μορίων διαλεχτή καν δλδ όταν πήγε ο πρώτος είπε για ΠΥ Ναυπλίου και του είπαν να διαλεξει ανάμεσα από 3 κλιμάκια νομιζω. Εγώ όπως είπα ήμουν από τους τελευταίους και δεν γινόταν να διαλέξω. Ευχαριστω πάντως γτ τις απαντήσεις σου
φίλε μου απο 2 υπηρεσίες που γνωρίζω απο πρώτο χέρι έγινε ΥΠΕΥΘΥΝΗ δήλωση με προτίμηση τοποθέτησης... Πράγμα που εξαφανίζει κάθε υποψία πονηριάς... Ο καθένας πήγε εκεί που πραγματικά έπρεπε βάση μορίων.
Όσο αναφορά μετά για τις περιπτώσεις μιάς ΠΥ Χ... Και κλιμάκια αυτής τι παίζει δε το γνωρίζω ακόμα θα φανεί ...
Καλησπέρα κύριοι, γνωρίζει κάποιος εαν έχουμε δυνατότητα διαμονής στην υπηρεσία κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης ή ακόμα και μετά την εκπαίδευση?
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Pyr έγραψε:φίλε μου απο 2 υπηρεσίες που γνωρίζω απο πρώτο χέρι έγινε ΥΠΕΥΘΥΝΗ δήλωση με προτίμηση τοποθέτησης... Πράγμα που εξαφανίζει κάθε υποψία πονηριάς... Ο καθένας πήγε εκεί που πραγματικά έπρεπε βάση μορίων.
Όσο αναφορά μετά για τις περιπτώσεις μιάς ΠΥ Χ... Και κλιμάκια αυτής τι παίζει δε το γνωρίζω ακόμα θα φανεί ...
ναι pyr σωστά καμμία υποψία πονηριάς. Απλα ρώτησα αν γνωρίζει κάποιος για τα κλιμάκια ΠΥ Ναυπλίου
Σε υπηρεσίες που γνωρίζω ΈΚΑΝΑΝ αναφορά στα κλιμάκια της υπηρεσίας τους. Αύριο να πάς να ρωτήσεις να μάθεις.Thanos777 έγραψε:ναι pyr σωστά καμμία υποψία πονηριάς. Απλα ρώτησα αν γνωρίζει κάποιος για τα κλιμάκια ΠΥ Ναυπλίου
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Pyr δεν σε κατάλαβα τι αναφορά έκαναν; σρυ αν πρήζω με τις ερωτήσεις μου
Pyr δεν σε κατάλαβα τι αναφορά έκαναν; σρυ αν πρήζω με τις ερωτήσεις μου [/QUOTE
Όχι δε με πριζεις
Π. χ. από πια κλιμάκια αποτελείται η πυ Ναυπλίου μπορείς να πας να μάθεις για να ξέρεις αυτό σου λέω.
Όχι δε με πριζεις
Π. χ. από πια κλιμάκια αποτελείται η πυ Ναυπλίου μπορείς να πας να μάθεις για να ξέρεις αυτό σου λέω.
alekos94 έγραψε:Καλησπέρα κύριοι, γνωρίζει κάποιος εαν έχουμε δυνατότητα διαμονής στην υπηρεσία κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης ή ακόμα και μετά την εκπαίδευση?
Ανάλογα την υπηρεσία κ την θέληση για φιλοξενία - εξυπηρέτηση θα ρωτήσεις τον προϊστάμενο σου.
Καλημέρα σας και καλή σας αρχή
Μια ερώτηση Αθήνα ποιοι σταθμοί πήραν κόσμο;
Μια ερώτηση Αθήνα ποιοι σταθμοί πήραν κόσμο;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 13
Καλημερα γνωριζει κανεις να μας πει με ακριβεια τον μισθο των εποχικων τοσο των μαχημων οσο και των οδηγων; Ευχαριστω!
gxar8214 έγραψε:
Καλημερα γνωριζει κανεις να μας πει με ακριβεια τον μισθο των εποχικων τοσο των μαχημων οσο και των οδηγων; Ευχαριστω!
Pyr έγραψε:
714 μάχιμος καθαρά
794 οδηγός καθαρά.
Pyr έγραψε:D PAP έγραψε:Pyr μας δινουν αρβυλα; Αν ναι... Ειναι της προκοπης η θα πρεπει να αγορασουμε μονοι μας;
φίλε πέρυσι τα κλασσικά του στρατού (όχι καλά).
Φέτος βλέπω διάθεση για κάτι καλύτερο αλλα αν δε δούμε ας μη πούμε τίποτα...
Σε ευχαριστω πολυ φιλε καλη συνεχεια!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Γνωριζει κανεις εμεις που υπογραψαμε συμβαση σημερα αν πληρωνομαστε απο σημερα; και ποσο περιπου του αλλου μηνα θα μπουν τα χρηματα; εννοω αρχες Ιουλιου η τελος;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 13
Ευχαριστω Pyr
Stelios27 έγραψε:Γνωριζει κανεις εμεις που υπογραψαμε συμβαση σημερα αν πληρωνομαστε απο σημερα; Και ποσο περιπου του αλλου μηνα θα μπουν τα χρηματα; Εννοω αρχες Ιουλιου η τελος;
απο σημερα μετραει η μισθοδοσια σας, καθε 9-10 του μηνα πληρωνοσαστε,
επειδη ομως ειναι η πρωτη συμβαση σας με βαση το οτι εγινε και με εμας περυσι να υπολογιζεις ενδεχομενως να μπουνε και τα 2 μηνιατικα μαζι αυγουστο.
μπορει και 9-10 ιουλιου (για τον ιουνιο) που προσωπικα το αποκλειω.
καλη αρχη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες