GreekMarines11 έγραψε:Φίλε μου λογικά αυτοί κατάγονται από Κέρκυρα! Υπάρχει περίπτωση να έστειλε κάποιος τα χαρτιά του από ένα ταχυδρομείο της Κέρκυρας και μα άργησαν οι Φάκελοι μα φτάσουν πάνω από 10 μέρες ;
Να σε πληροφορήσω ότι σε νησί που γνωρίζω προσωπικά και από μέσα το 80% ακριβώς των θέσεων είναι ξένοι κ όχι ντόπιοι.
GreekMarines11 έγραψε: Φίλε μου λογικά αυτοί κατάγονται από Κέρκυρα! Υπάρχει περίπτωση να έστειλε κάποιος τα χαρτιά του από ένα ταχυδρομείο της Κέρκυρας και μα άργησαν οι Φάκελοι μα φτάσουν πάνω από 10 μέρες ;
Παιδια ειχαν 10 μερες προθεσμια... ουτε μια ουτε 2...
Δεν αφορά παράταση των ενστάσεων των υποψηφίων.
Αφορά χρόνο επιπλέον που δίνει στις υπηρεσίες το αρχηγείο για να τελειώσουν τη δουλειά των ενστασεων.
Το σύνολο των αναμορφωμενων πινάκων του διαγωνισμού, οι οποίοι θα περιλαμβάνουν ΚΑΙ ισοβαθμίες θα αναρτηθεί μέχρι την Κυριακή στις 12 το βράδυ. Αν καταλαβα καλά οι τελικοί πίνακες θα βγουν Κυριακή
Ευχαριστουμε πολυ Pyr και 2 Μαλ, πραγματικα βοηθατε πολυ σε ολη αυτη την κατασταση. Αν ειναι ευκολο θα ηθελα να ρωτησω κατι που εχουμε ξαναρωτησει, αν μπορεσετε να μαθετε βεβαια. Τι γινεται για τους υποψηφιους που ειναι απο αλλο Νομο, για την παραλαβη υγειονομικης καρτελας, τι γινεται σε αυτη την περιπτωση οπου υπαρχει ακομη απαγορευση. Ευχαριστω και παλι, καλη συνεχεια και καλη επιτυχία.
Αυτο θελω να ρωτησω κ γω! Γινεται τις καρτελες να τις παρουμε απο την πυροσβεστικη της περιοχης μας; Λογω της απαγορευσης μετακινησης σε νομο μεχρι τις 18... Λογικα ομως πρεπει να γινεται γιατι με τους εφ αλλου εκανα τα χαρτια μου εγω και απο αλλου την παρελαβα. Κστοπιν συνενοησης ομως... Αν γνωριζει καποιος παντως... Ευχαριστω...
Θα υπάρχει λύση από την ΔΙΠΥΝ όπου εκανε ο καθε ένας αίτηση , σε καμία περίπτωση δεν θα πουνε "ελάτε παράνομα" αν τυχόν υπάρξει πρόσκληση να πάνε όλοι αυτοπροσώπως για πα παραλαβη καρτέλας να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξει και ανάλογη βεβαίωση.