Αποτελέσματα Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Pyr »

Defenter έγραψε:Pyr την ιδια λογικη εχουμε σε αυτο οπως το εξηγησα και εγω πιο πανω. Λογικα οπως τα λεμε το εκαναν και με βαση τη προκηρυξη εχουν δικιο.Βεβαια συμφωνω με το φιλο που λεει οτι οι δοκιμοι θα επρεπε να προηγουνται

Εγώ δεν είπα οτι ειναι η δική μου λογική αυτή που έγραψα αλλά των επιτροπών...

για να βάλανε σε όλους το νούμερο 3 είτε έβαλαν το 3 είτε το 1 όταν αιτήθηκαν, τότε θα ισχύει αυτή η λογική είπα...

το τι ειναι δίκαιο είναι μια άλλη κουβέντα... Και δεν έχει σημασία να την θίξουμε γιατί στο μεταξύ μας δεν αλλάζει ποτέ και τίποτα... Το θέμα ειναι να μην αδικηθεί κόσμος ΓΕΝΙΚΑ και όχι μονο σε αυτό το κομμάτι αλλά γενικά σε όλη την διαδικασία και σε ολα τα κριτήρια...

Άβαταρ μέλους
Defenter
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Defenter »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:Δεν υφισταται ουτε πρωτη ουτε δευτερη ιδιοτητα...

απολυθηκε ως εφεδρος ανθυπολοχαγος στις ειδικες δυναμεις...

εφοσον εβαλε το 1 κακως του βαλανε το 3.

θα πρεπεπει να κανει ενσταση και να του το αλλαξουνε...

αν ομως ειχε βαλει το 3 δεν εχει νοημα να κανεις ενσταση.

και δοκιμος πεζικου να ηταν παλι εφεδρος ανθυπολοχαγος θα ελεγε πρωτα...

δλδ τι; Οι ειδικες δυναμεις πανε περιπατο;

δεν παιζει... Θεωρω μεγαλη αδικια και καλο ειναι να το φτιαξουν στις ενστασεις.

Φιλε συμφωνω αλλα νομιζω δεν θα υπαρξει δικαιωση γιατι ετσι ειναι φτιαγμενη η προκηρυξη. Ο εφεδρος ανθυπολοχαγος ειναι η ιδιοτητα σου Και οχι οι ΕΔ δυστυχως.

Εσυ κανε ενσταση αλλα σου λεω την αποψη μου οτι μαλλον δεν.

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Κυνηγός πρίν κάνω την ένσταση αύριο έχω βάλει και έναν υπουργό να πάρει τηλ. γι'αυτό ακριβώς το θέμα. Θα φτιαχτεί. Δεν ξέρω αν είναι αδικία το αν κάποιος δόκιμος ειδικες έχει βάλει το 3 να του το κάνουνε ειδικές. Αλλά εγώ πού έβαλα το 1 και μου το κάνανε 3 πιστεύω δεν είναι λάθος και είναι σκόπιμο. Αλλά επειδή είναι αδικία θα πρέπει να φτιάξει αυτό το θέμα.
Άβαταρ μέλους
Defenter
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Pyr έγραψε:
Defenter έγραψε:Pyr την ιδια λογικη εχουμε σε αυτο οπως το εξηγησα και εγω πιο πανω. Λογικα οπως τα λεμε το εκαναν και με βαση τη προκηρυξη εχουν δικιο.Βεβαια συμφωνω με το φιλο που λεει οτι οι δοκιμοι θα επρεπε να προηγουνται

Εγώ δεν είπα οτι ειναι η δική μου λογική αυτή που έγραψα αλλά των επιτροπών...

για να βάλανε σε όλους το νούμερο 3 είτε έβαλαν το 3 είτε το 1 όταν αιτήθηκαν, τότε θα ισχύει αυτή η λογική είπα...

το τι ειναι δίκαιο είναι μια άλλη κουβέντα... Και δεν έχει σημασία να την θίξουμε γιατί στο μεταξύ μας δεν αλλάζει ποτέ και τίποτα... Το θέμα ειναι να μην αδικηθεί κόσμος ΓΕΝΙΚΑ και όχι μονο σε αυτό το κομμάτι αλλά γενικά σε όλη την διαδικασία και σε ολα τα κριτήρια...

Συμφωνω ουτε η δικια μου αποψη ειναι... Αλλα λεω οτι για να εγινε σε ολους το ιδιο, δεν προκειται για λαθος και μαλλον εγινε αυτο που λεμε πιο πανω

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Η ιδιοτητα του ειναι εφεδρος ανθυπολοχαγος ειδικων δυναμεων...

αυτο που λες σαν κυρια και σαν δευτερουσα ιδιοτητα δεν υφισταται ουτε αναγραφεται ετσι πουθενα στην στρατολογια...

εφοσον εισαι δεα και ειδικες δυναμεις βαζεις στην αιτηση το 1

οταν μετα ισοβαθμεις με καποιον δεν φτανεις καν στον βαθμο απολυτηριου γτ πριν εξεταζεται το κριτηριο εφεδρος ανθυπολοχαγος (ΔΕΑ).

αρα οι δεα ειδικων που ισοβαθμουν με τους ειδικοδυναμιτες θα πρεπει να ειναι πιο πανω στην καταταξη με βαση τη σειρα προτεραιοτητας που εθεσε η προκ.

ειναι ξεκαθαρο.

Άβαταρ μέλους
Defenter
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Κυνηγός πρίν κάνω την ένσταση αύριο έχω βάλει και έναν υπουργό να πάρει τηλ. Γι'αυτό ακριβώς το θέμα. Θα φτιαχτεί. Δεν ξέρω αν είναι αδικία το αν κάποιος δόκιμος ειδικες έχει βάλει το 3 να του το κάνουνε ειδικές. Αλλά εγώ πού έβαλα το 1 και μου το κάνανε 3 πιστεύω δεν είναι λάθος και είναι σκόπιμο. Αλλά επειδή είναι αδικία θα πρέπει να φτιάξει αυτό το θέμα.

Αμα εχεις υπουργο μπαρμπα εε... ; Χαχαχαχαχαχ

Άβαταρ μέλους
Defenter
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Και μην αναλυσουμε το θεμα τι ειναι δικαιο αλλα πχ υποστηριζω Την εξης σειρα1 Εφεδροι ΕΔ

2 Εφεδροι

3 ΕΔ

4 ΕΠΟΠ ΕΠΥ

5 Προεδρικη

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Defenter έτσι Μπορεί να είναι το δίκαιο. Όπως πέρυσι ήτανε πρώτα οι δόκιμοι και μετά ειδικές. Γτ άλλαξε όμως αυτό ; Διότι έγινε για τον συμφέρον κάποιου πού είχε γνωστό κτλ...
Δοκιμος αγ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Δοκιμος αγ »

Οχι φιλε μ... περσυ που προηγουνταν οι δοκιμοι στο τελοςμετρησαν αλλα κριτηρια.. ισως και τωρα να γινει αυτο... ειναι ενα θέμα που εχει ξεσηκωσει αντιδραση
ΔΕΑ 340
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΔΕΑ 340 »

Δυστυχως μεγαλη αδικια για εμας τους δοκιμους.. Μιλησα με 2 δικηγορους και μ ειπαν οτι δεν γινεται κατι.. επρεπε μονο απο την αρχη που βγηκε να καναμε ενσταση για να πηγαινε διοικητικο κτλ... και μετα ισως αλλαζαν καποια πραγματα... η ουσια ειναι μια δεν νομιζω να αλλαξει κατι για εμας τους δοκιμους οποτε καλη επυτυχια στους υπολοιπους και καλη αρχη.

ΔΕΑ 340
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ΔΕΑ 340 »

Ααα ξεχασα και τους ΕΠΟΠ Η ΕΠΥ γιατι και γι αυτους ειναι αδικια να μην το ξεχναμε. Απλα θα ηθελα πολυ να μας εξηγησουν (πραγμα αδυνατον) με πιο σκεπτικο το εκαναν ετσι.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Pyr »

ΔΕΑ 340 έγραψε:Ααα ξεχασα και τους ΕΠΟΠ Η ΕΠΥ γιατι και γι αυτους ειναι αδικια να μην το ξεχναμε.Απλα θα ηθελα πολυ να μας εξηγησουν (πραγμα αδυνατον) με πιο σκεπτικο το εκαναν ετσι.

Φίλε μου όμως να ξεκαθαρίσουμε οτι η διαδικασία των ενστάσεων δεν ειναι για το τι θα έπρεπε να ίσχυε και δεν ισχύει στα κριτήρια αλλά ειναι μόνο για το άδικο δηλαδή κάτι που ισχύει και δεν ΕΦΑΡΜΌΣΤΗΚΕ.

Αν ισχύει ότι πρέπει ο ΕΦ. ΑΞ. Ε. Δ. Να πάρει το 1 και σημείωσε το ΝΟΥΜΕΡΟ 1 στην αίτηση του τότε μιλάμε για αδικία επομένως να αλλάξει πρέπει.

Αν όμως ισχύει οτι πρέπει να πάρει το 3 διότι έχει μέσα στον τίτλο του το ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ τότε πολύ απλά δε θα το αλλάξουν κ δε θα το θεωρήσουν άδικο γιατί θα το πάνε με αυτό το σκεπτικό, οτι δηλαδή ο τίτλος περιέχει το ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ άσχετα απο που προέρχεται αυτός ο ΕΦΕΔΡΟΣ αξιωματικός.

*Σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα εγώ προσωπικά να στεναχωρηθεί κανένας υποψήφιος απλά προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει με αυτό.

Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Kostasthegreek »

Καλησπέρα, σε όλους. Επειδή είδα κάτι σχόλια για τους ΔΕΑ στις ΕΔ θα ήθελα να αναφέρω το εξής σχόλιο. Απο που και ως που θα μετρήσουν 10.000 μόρια ; Έλεγε κάτι τέτοιο η προκήρυξη ; είστε εστςίς οι έξυπνοι και αυτοί που έχουν προϋπηρεσία πόσα χρόνια καο τους μετράνε μόνο 5000 μόρια ; Για ηρεμήστε λίγο (μάγκες) γιατί με τσαμπουκα δεν βγαίνει τίποτα. Ότι αναφέρει η προκήρυξη είναι ξεκάθαρο. Γιατί έναν ΔΕΑ ΕΔ να τον μετρήσουν 10.000 μόρια ; στην τελική δεν μπορείτε κάποιοι απο εσάς ορισμένοι να αλλάξετε τα προκαθορισμένα !!! Απο την στιγμή που δεν σέβονται ορισμένοι τον πλησίον τους ΔΕΝ κάνουν για πυροσβέστες !!! Γιατί αυτο το επάγγελμα είναι λειτούργημα τέλος!!!
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Kosta ααα καλά είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Κανόνισε αυτό θα έπρεπε να γίνει όπως τους Ε. Φ και σε πολλές άλλες πρόκυρηξεις. Αλλά εμείς δεν λέμε αυτό να πάρει παραπάνω μόρια. Λέμε να έχει προταιρεοτητα σε θέμα ισοβαθμίας. Ξύπνα λίγο εεε
ΔΕΑ 340
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ΔΕΑ 340 »

Το αν κανουν η δεν κανουν δεν θα το κρινει κανεις αποψη εχουμε και θα την λεμε απλα την αδικια να την λεμε... γιατι οποιος απο καποιους π εχουν περασει στα σωματα αυτα και μπραβο τους(χωρις ειρονια) αν εχαναν θεση για μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ λεπτομερια τοτε θα το εβλεπαν με αλλο ματιPyr γι αλλη μια φορα σ ευχαριστω για το ηθος σ εδω μεσα (δεν ειναι ειρωνια) καλη σεζον να εχεις

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες