Αποτελέσματα Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
christripol
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από christripol »

Ευχαριστώ πολυ παιδια. Ειχα παρει τηλέφωνο και τους ειχα ρωτήσει ποιο απο τα 2 να βαλω και μου είπαν οποιο θες ρε φίλε τα ιδια μορια παίρνουν. Και αυτη ειναι η αλήθεια, περα απο την σειρά που τα εχει γραμμένα δεν αναφέρεται κάπου οτι οι ειδικές δυνάμεις είναι ποιο πάνω απο το δόκιμο η το αντίθετο.

Να ρωτήσω κατι ακομα; ΠΥ θα δηλώσουμε βαση της σειρα μας ;

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από KYNHGOS »

christripol έγραψε:Ευχαριστώ πολυ παιδια. Ειχα παρει τηλέφωνο και τους ειχα ρωτήσει ποιο απο τα 2 να βαλω και μου είπαν οποιο θες ρε φίλε τα ιδια μορια παίρνουν. Και αυτη ειναι η αλήθεια, περα απο την σειρά που τα εχει γραμμένα δεν αναφέρεται κάπου οτι οι ειδικές δυνάμεις είναι ποιο πάνω απο το δόκιμο η το αντίθετο.

τα ιδια μορια μπορει να παιρνουν αλλα εχει σημασια σε περιπτωση ισοβαθμιας η σειρα προτεραιοτητας.

οποτε παιζει ρολο.

Δοκιμος αγ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Δοκιμος αγ »

Ναι εχεις δικιο δε συγχωρεις... μηπως μπορεις μπ μ απαντησεις σε αυτο που ρωτησα;
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Pyr »

christripol έγραψε:Ευχαριστώ πολυ παιδια. Ειχα παρει τηλέφωνο και τους ειχα ρωτήσει ποιο απο τα 2 να βαλω και μου είπαν οποιο θες ρε φίλε τα ιδια μορια παίρνουν. Και αυτη ειναι η αλήθεια, περα απο την σειρά που τα εχει γραμμένα δεν αναφέρεται κάπου οτι οι ειδικές δυνάμεις είναι ποιο πάνω απο το δόκιμο η το αντίθετο.

Με φθίνουσα σειρά επιτυχίας βάσει των συλληχθέντων μορίων να επιλέξουν εκ των ορισθεισών προς κάλυψη θέσεων υπηρεσία τοποθέτησης εντός ΝΟΜΟΥ.

Άβαταρ μέλους
christripol
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Η απογραφή στην ένσταση πιστεύετε οτι πρέπει να είναι χειρόγραφη;
Άβαταρ μέλους
christripol
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

υπογραφή ***

2 Μαλ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από 2 Μαλ »

Είμαι μέσα στην 80αδα. Θεωρείται σχεδόν σίγουρο το αποτέλεσμα οι υπάρχουν τόσο μεγάλες μεταβολές ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δοκιμος αγ έγραψε:Ναι εχεις δικιο δε συγχωρεις... Μηπως μπορεις μπ μ απαντησεις σε αυτο που ρωτησα;

Δυστυχώς δε γνωρίζω κομάντο και δε θέλω να μιλάω με εικασίες και υποθέσεις. Ας τοποθετηθεί καλύτερα όποιος έχεπ επαφή με το σώμα και τις διαδικασίες, μη σε πάρω στο λαιμό μου.

Δοκιμος αγ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Οκ φιλε μ... μακαρι οποια παιδια πανε να το γουσταρουν... εγω το γουσταρα πολυ αλλα μάλλον θα μεινω εξω.. γτ θα παρουν 6 κ εγω ειμαι 14ος... θα παω εθελοντης ομως...
Δοκιμος αγ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Οκ φιλε μ... ευχομαι παντως οποια παιδια μπουν να το γουσταρουν... εγω ειμαι 14ος και θα παρουν 6 στον νομο μ οποτε λογικα μενω εξω... θα παω εθελοντης ομως !!!
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Δοκιμος αγ έγραψε:Οκ φιλε μ... Ευχομαι παντως οποια παιδια μπουν να το γουσταρουν... Εγω ειμαι 14ος και θα παρουν 6 στον νομο μ οποτε λογικα μενω εξω... Θα παω εθελοντης ομως !

μπραβο σου... Συνεχισε να κυνηγας οτι αγαπας και πιστεψε θα ρθει ο καιρος να ανταμειφθεις. Επισης μην ξεχνας οτι μπορει να σε καλεσουν τα επομενα χρονια σαν επιλαχοντα εαν παραιτηθει καποιος.

Δοκιμος αγ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Σας ευχαριστω πολυ... μακαρι ολα να πανε καλα...
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Christipol και εγώ δόκιμος ειδικων δυνάμεων είμαι και έβαλα στο χαρτί το 1 και μου βάλανε το 3. Δεν ξέρω τι παίζει αν είσαι δλδ δόκιμος ειδικών δυνάμεων να μετράει μόνο το δόκιμος. Εγώ θα κάνω ένσταση και θα κυνυνησω να μετρήσουν και τα δύο και να έχω προταιρεοτητα και από τους ειδικοδυναμιτες που έχουν παραπάνω απολυτήριο λυκείου. Διότι εγώ έχω και και το 1 αλλά και το 3. Κανόνικα φίλε μου θα έπρεπε εμείς να παίρνουμε παραπάνω μόρια. Και αφού δεν παίρνουμε θα πρέπει να περνάμε σαν προταιρεοτητα από όλους. Θα το πάω ακόμα και δικάστηκα.
Άβαταρ μέλους
zoupis87
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από zoupis87 »

Παιδια γεια σας. Ηθελα να ρωτησω περασα 21 θεση στη αανατολικη αττικη, επειδη δουλεω αεροδρομιο σεκιουριτη. Πιστευεται υπαρχουν βλεψεις για μονιμες θεσεις; Μετα τα 5 ετοι; Και αν εισαι οαεδ μπορεις να κανεις και δευτερη δουλεια; Γιατι δε ξερω τι πρεπει να κανω καποιος να μου δωσει συμβουλη
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Zoupis φίλε μου την μονιμοποίηση κάνεις δεν μπορεί να σου την πει με σιγουριά.. μπορεί να σου την ανανέωσουν για αλλά 5 χρόνια και μετά να γίνεις μόνιμος μπορεί να γίνεις κατευθείαν μόνιμος μπορεί όμως και να σε διωξουν μετά τα 5 χρόνια. Κανείς δεν ξέρει... όσο τούς 6 μήνες πού δεν θα δουλεύεις φυσικά και θα μπορείς να κάνεις ότι δουλειά θέλεις..
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες