Διαδικασίες κατάταξης ΟΒΑ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Mortar »

Δια νόμου μέχρι 7 το μηνα κάνουν οι ΟΒΑ.. αν έχεις δουλέψει στον ιδιωτικό δεν ξεχνάς την δουλειά που έκανες.. επίσης η εμπειρία δεν ξεχνιέται.. πως γίνεται ρε φίλε να είναι τσάμπα τα πλας 3 χρόνια; Δεν πληρώνεσαι από την δουλειά ; Τσάμπα θα δουλεύεις; Δεν θα έχεις ασφάλιση.. Μη λέμε ότι θέλουμε..
Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από lancecorporal »

Το τζαμπα που εννοει ειναι η προυπηρεσια που μονο σαν σεκιουριτι θα μετραει. Ετσι νομιζω οτι το εννοει.
You couldn't beat me even if you wanted to.
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mortar »

Κοιτάξτε θεωρώ ότι από παντού έχεις να κερδίσεις κάτι.. εξαρτάται ποσό το κυνηγάς.. όλα προσφέρουν κάτι αρκεί να είσαι δραστήριος.. μ αρέσει πάντως γιατί αλλαζουμε μεταξύ μας διαφορετικές γνώμες και τρόπους σκέψεις
Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Κοιτα αν πιασεις ενα ποστο στον στρατο παιρνεις προυπηρεσια πια τον ιδιωτικο τομεα, ενω αν είσαι απλα οβα παιρνεις μια α προϋπηρεσία που θα μετραει σε δουλεια για σεκιουριτι η φυλακας καπου.
Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

*για τον ιδιωτικό. Αν εισαι οδηγος παίρνεις προυπηρεσια για οδηγος, αν είσαι γραφεας για γραφεα. Κτλπ

Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Navy »

α).. δηλαδή ρε παιδια αν σε παρουν στο Ναυτικό, Τ/ΜΣ τεχνικός μηχανικών συστημάτων, η προυπηρεσια και η ειδικότητα δεν μετραει; β) Μπορείς να ζητήσεις επιπλέον ειδικότητα σε περιπτωση που περασεις

Άβαταρ μέλους
Morning star
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Morning star »

Προϋπηρεσία στις αγγαρείες και στο χαμαλικι! Αναρωτιέμαι στρατό δεν πήγατε; Έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια;
Velp94
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Velp94 »

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι μιλουν για τον θεσμο των ΟΒΑ τοσο απαξιωτικα. Ναι οκ δεν εχουν μισθολογικα τα προνομια των Εποπ αλλα χαλαρωστε λιγο. Οσο για το αν θα μονιμοποιηθουν ή οχι καλο θα ηταν να μην μπαινουμε μ αυτο το σκεπτικο. Με βαση τη συμβαση μπορουν σε εξι χρονια να σε διωξουν και να λες και ευχαριστω. Το κατα ποσο θα γινει ετσι θα φανει οπως και με προηγουμενους ΟΒΑ ή γενικοτερα συμβασιουχους ορισμενης διαρκειας Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mortar »

Ρε μεγάλε αρχικά αν είσαι ΟΒΑ γιατί δε παραιτείσαι.. επίσης εάν δεν είσαι ΟΒΑ και από ο, τι καταλαβαίνω δεν θέλεις να γίνεις γιατί βρίσκεσαι στο φόρουμ αυτό.. πολλά από τα παιδιά γουστάρουν μα είναι στον στρατό με ο, τι αυτό συνεπάγεται.. καλό είναι να επικροτούμε την προσπάθεια τους και όχι με μεμψιμοιρία να γκρεμίζουμε το ηθικό όλων..
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Navy »

Συμφωνώ και επαυξανω.. Προσωπικά, εκανα τα χαρτιά μου μ'οτι αυτό συνεπάγεται.. γιατί αγαπώ την πατριδα.. Βάζεις τον καλυτερο σου εαυτό 6 χρόνια και φτάνεις 28 και πρεπει ν αποχωρήσεις ήδη εκπαιδεύμενος με μια αλφα καταρτιση.. καθένας στον τομέα του, ευχομαι τ ανώτερα στελέχη να σκεφτουν ότι οι ΟΒΑ είναι ταπια χαμηλοβαθμα μεν στελέχη αλλά αξία και χρήσιμα για την πατριδα, δε.

Άβαταρ μέλους
nemnikolo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από nemnikolo »

Morning Star είσαι λάθος πιστεύω, εγώ στην θητεία μου πριν 2,5 χρόνια είχα αναλάβει πόστο το κεντρικό ΚΨΜ της μονάδας.Προυπηρεσία σε: Ταμείο, Παραγγελίες, Παραλλαβές, στο πως στείνεται στην ουσία σωστά ενα "μαγαζάκι".(Μιλάμε για ΚΨΜ που εξυπηρετούσε γύρω στα 1000 άτομα καθημερινά)

Φυσικά όλα αυτά μέτρησαν στο βιογραφικό μου για μετέπειτα δουλειές και ναι με βοήθησαν. Φυσικά αυτό είναι ένα απο πολλά παραδείγματα.

Άβαταρ μέλους
foris.vlaxakis94
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από foris.vlaxakis94 »

Καλησπέρα στην ομάδα μας!!!

Βλέπω την συζήτηση σας και θα ήθελα και εγώ να συμπληρώσω κάποια πράγματα

Το 2017 η σειρά οβα που μπήκε ήτανε 2 χρόνια + 1 τώρα που ήτανε να (απολυθούν) τους έκανε ανανέωση + 3, όταν είχαν μπει η Εποπ κάπως έτσι είχανε μπει 5 χρόνια και μετά μονιμοποίηση... στο δημόσιο παιδιά υπάρχει ένα παραθυράκι ο οποίος είναι νόμος Παυλόπουλο 5 χρόνια προϋπηρεσία σε δημόσιο τομέα γίνεται μονιμοποίηση, που ξέρετε οι επόμενοι μόνιμοι στέλεχος ότι θα είμαστε εμείς οι οβα... μην πετάτε την ευκαιρία αυτή

Εγώ είμαι πατέρας με ένα παιδί και έχω δικιά μου επιχειρήσει και μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω τα χαρτιά μου.. αν τυχόν με πάρουν θα πάρω την οικογένεια μου και θα τα αφήσω όλα πίσω γιατί αύριο μεθαύριο μπορεί να πούνε ότι οι οβα γίνονται μόνιμα στελεχη...

Αλέξης20
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Αλέξης20 »

foris.vlaxakis94 έγραψε: Καλησπέρα στην ομάδα μας!!!

Βλέπω την συζήτηση σας και θα ήθελα και εγώ να συμπληρώσω κάποια πράγματα

Το 2017 η σειρά οβα που μπήκε ήτανε 2 χρόνια + 1 τώρα που ήτανε να (απολυθούν) τους έκανε ανανέωση + 3, όταν είχαν μπει η Εποπ κάπως έτσι είχανε μπει 5 χρόνια και μετά μονιμοποίηση... στο δημόσιο παιδιά υπάρχει ένα παραθυράκι ο οποίος είναι νόμος Παυλόπουλο 5 χρόνια προϋπηρεσία σε δημόσιο τομέα γίνεται μονιμοποίηση, που ξέρετε οι επόμενοι μόνιμοι στέλεχος ότι θα είμαστε εμείς οι οβα... μην πετάτε την ευκαιρία αυτή

Εγώ είμαι πατέρας με ένα παιδί και έχω δικιά μου επιχειρήσει και μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω τα χαρτιά μου.. αν τυχόν με πάρουν θα πάρω την οικογένεια μου και θα τα αφήσω όλα πίσω γιατί αύριο μεθαύριο μπορεί να πούνε ότι οι οβα γίνονται μόνιμα στελεχη...

και θα αφήσεις τα σουβλάκια για τον στρατό; εκτός από ταβερνιαρης είσαι και δικηγόρος βλέπω
Αλέξης20
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Αλέξης20 »

πάλι για τα λεφτά και την στολή ρωτάς εδώ μέσα
Άβαταρ μέλους
foris.vlaxakis94
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6