Διαδικασίες κατάταξης ΟΒΑ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
nemnikolo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από nemnikolo »

Εμένα μου ήρθε μήνυμα στο κινητό οτι η αίτηση μου έχει ελεγθεί απο την στρατολογική υπηρεσία και έχει προωθηθεί.
Άβαταρ μέλους
petethetethor13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από petethetethor13 »

Στη ΣΥ Δυτ. Ελλάδας ανήκεις; Αμέσως σου ήρθε το μήνυμα ή πέρασαν μέρες;
Άβαταρ μέλους
John2017
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από John2017 »

Τι εννοείς οτι εχει ελεγχθεί και εχει προωθηθεί?; Εννοείς οτι σ έστειλε οτι πρέπει να περάσεις υγειονομικές εξετάσεις?; Και ενα αλλο θελω να ρωτήσω.. Ολα αυτα τα παιδιά που φένονται στις λίστες ονομάτων πληρούν ολες τις προϋποθέσεις?; Γιατί ρωτάω.. Γτ διαβασα οτι σ5ην προκηρυξη του 2017 απο τους 800+ ατομα κρίθηκαν ακατάλληλοι 535 άτομα..
Άβαταρ μέλους
nemnikolo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Όχι φίλε μου ανήκω στην ΣΥ Πελοποννήσου! Η απάντηση μου ήρθε μετά απο 2 μέρες αφου έστειλα το email με την αίτηση μου, ελέγθηκε απο την ΣΥ Πελοποννήσου και προωθήθηκε στο ΓΕΣ.Ακόμα δεν έχει βγεί ο τελευταίος πίνακας για γιατρούς, εγώ λογικά θα είμαι εκεί γιατί τώρα πριν λίγες μέρες έστειλα την αίτηση μου.

Όσο αφορά την καταλληλότητα των υποψηφίων προφανώς θα ελεγθούν τα πάντα, και θα μάθουμε μετά το πέρας της προθεσμίας των αιτήσεων πόσοι κρίνονται κατάλληλοι και πόσοι όχι.

Άβαταρ μέλους
John2017
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Καταλαβα φίλε... Αρα λες να μην ελέγχουν την 3ετια?; Και να ακυρώσουν μετα άτομα λογο υπέρβασης 3ετιας;
Άβαταρ μέλους
John2017
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Μήπως γνωρίζει κανείς οι ποιο συνηθισμένες ειδικότητες στο στρατο ξηράς ποιες είναι?; Εκτος απο ΤΦ, μάγειρες, οδηγούς... Οι χειριστές ολμων ειναι συνήθεις ειδικότητα; Η οχι;
Άβαταρ μέλους
nemnikolo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Πιστεύω πως η 3ετία ελέγχεται εξ αρχής, και έτσι κρίνουν το αν θα προωθήσουν την αίτηση σου στο ΓΕΣ η όχι.

Φυσικά αυτό είναι μια υπόθεση, δεν μπορώ να γνωρίζω ακριβώς τις διαδικασίες που ακολουθούν.

Άβαταρ μέλους
nemnikolo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

John2017 έγραψε:Μήπως γνωρίζει κανείς οι ποιο συνηθισμένες ειδικότητες στο στρατο ξηράς ποιες είναι; Εκτος απο ΤΦ, μάγειρες, οδηγούς... Οι χειριστές ολμων ειναι συνήθεις ειδικότητα; Η οχι;

Όχι όσο οι ΤΦ πιστεύω!Αλλα στην προκύρηξη γράφει ακριβώς σε ποιές ειδικότητες θα δώσουν προταιρειότητα.

Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Mortar »

ΤΦ είναι η πιο συνήθης ειδικότητα. Χειριστές Όλμων και Α/Τ είναι οι σπανιότερες, για αυτό και η προκηρυξη ζητάει τις συγκεκριμένες ειδικότητες. Στην ουσία ΤΦ είναι είναι ειδικότητα, όλοι είναι ΤΦ, όλοι φέρουν όπλο.
Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από lancecorporal »

John2017 έγραψε:Καταλαβα φίλε... Αρα λες να μην ελέγχουν την 3ετια; Και να ακυρώσουν μετα άτομα λογο υπέρβασης 3ετιας;

Ειναι και αυτος ενας παραγοντας, ελεγχουν και την ηλικια βεβαιως, αν δε μπορεσεις να ολοκληρωσεις την 3ετια η και να ολοκληρωσεις την 3ετια να κοπεις για την 6ετια αν θελησεις να συνεχισεις στην 6ετια απλα να μη μπορεις ηλικιακα.

You couldn't beat me even if you wanted to.
Άβαταρ μέλους
John2017
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Καταλαβα φίλε μου... Αρα θα πάρουν πολλούς ΤΦ γιατο δεν παίζει να βρουν τοσα ατομα στις πρωτες θέσεις προτίμησεις..
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Mortar »

Αν το δεις σε βάθος τριετίας, δηλαδή εδώ και 3 χρόνια συν με όσους υπηρετούν ακόμη αποκλείεται να μην έχουν βγει 40 χειριστές όλμων ή 57 Πολυβολητές όπως λέει η προκήρυξη. Πιστεύω θα καλυφθούν οι ειδικότητες. Από την άλλη ίσως κόψουν αρκετούς στα ιατρικά και πάρουν από άλλες ειδικότητες μετά. Ακόμη θολά είναι τα πράγματα πιστεύω
Άβαταρ μέλους
Mpell13
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από Mpell13 »

John2017 έγραψε: Τι εννοείς οτι εχει ελεγχθεί και εχει προωθηθεί?; Εννοείς οτι σ έστειλε οτι πρέπει να περάσεις υγειονομικές εξετάσεις?; Και ενα αλλο θελω να ρωτήσω.. Ολα αυτα τα παιδιά που φένονται στις λίστες ονομάτων πληρούν ολες τις προϋποθέσεις?; Γιατί ρωτάω.. Γτ διαβασα οτι σ5ην προκηρυξη του 2017 απο τους 800+ ατομα κρίθηκαν ακατάλληλοι 535 άτομα..
Το 17πολλοι παραιτήθηκαν
«Είς Οίωνὸ ς Άριστος Αμύνεσθαι περὶ πάτρης.»
Άβαταρ μέλους
Mpell13
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από Mpell13 »

lancecorporal έγραψε:
John2017 έγραψε:Καταλαβα φίλε... Αρα λες να μην ελέγχουν την 3ετια; Και να ακυρώσουν μετα άτομα λογο υπέρβασης 3ετιας;

Ειναι και αυτος ενας παραγοντας, ελεγχουν και την ηλικια βεβαιως, αν δε μπορεσεις να ολοκληρωσεις την 3ετια η και να ολοκληρωσεις την 3ετια να κοπεις για την 6ετια αν θελησεις να συνεχισεις στην 6ετια απλα να μη μπορεις ηλικιακα.

Ακριβώς σωστός
«Είς Οίωνὸ ς Άριστος Αμύνεσθαι περὶ πάτρης.»
Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από lancecorporal »

Ρε mortar που θα βρουνε 40 ολμιστες; Πλακα μας κανεις. Σπανια ειναι η ειδικοτητα αυτη και ειναι στα χαρτια, δε μαθαινουν στους στρατιωτες να χρησιμοποιουνε τους ολμους. Απλα χρειαζονται ολμιστες ετσι στα χαρτια.
You couldn't beat me even if you wanted to.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης