Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Elena97
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Elena97 »

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω η κατάταξη θα γίνει τον Σεπτέμβρη μαζί με τα παιδιά των πανελληνίων. Ο λόγος είναι για να έχουν γίνει οι εμβολιασμοί το εξάμηνο που θα τρέχει για να μην υπάρχει θέμα!
Άβαταρ μέλους
topgun22
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από topgun22 »

Elena97 έγραψε:Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω η κατάταξη θα γίνει τον Σεπτέμβρη μαζί με τα παιδιά των πανελληνίων. Ο λόγος είναι για να έχουν γίνει οι εμβολιασμοί το εξάμηνο που θα τρέχει για να μην υπάρχει θέμα!

καιρό είχες!Εικόνα

Elena97
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Elena97 »

Τι λόγο έχω να πω ψέμματα... Την προηγούμενη φορά ενημέρωσα μια εβδομάδα νωρίτερα ότι θα ανασταλούν οι διαδικασίες και έτσι έγινε... Κάποιοι με βριζατε από εδώ! Ούτε εμένα Μου αρέσει που θα αργήσει τόσο πολύ η εισαγωγή στην σχολή... Έτσι έχουν καθορίσει το πλάνο στο αρχηγείο πρώτα οι εμβολιασμοί μετά η εισαγωγή!

Άβαταρ μέλους
topgun22

Elena97 έγραψε:Τι λόγο έχω να πω ψέμματα... Την προηγούμενη φορά ενημέρωσα μια εβδομάδα νωρίτερα ότι θα ανασταλούν οι διαδικασίες και έτσι έγινε... Κάποιοι με βριζατε από εδώ!Ούτε εμένα Μου αρέσει που θα αργήσει τόσο πολύ η εισαγωγή στην σχολή... Έτσι έχουν καθορίσει το πλάνο στο αρχηγείο πρώτα οι εμβολιασμοί μετά η εισαγωγή!

άλλο μας λένε οι συγγενείς και άλλο οι γνωριμίες μπορεί να έχεις και δίκιο!

johny junky
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από johny junky »

Δηλαδή το εμβόλιο για τους υποψηφίους είναι υποχρεωτικό;
Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 200

Δημοσίευση από marine575 »

Επειδή γίνονται τηλέφωνα από υποψήφιους λφ δεν έχουν κάποια ενημέρωση πάνω. Όμως με την πρώτη χαλάρωση θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πολύ γρήγορα και θα προχωρήσει η κατάταξη. Αυτά είπαν σε τηλεφωνική επικοινωνία...
Elena97
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Elena97 »

Marine575 τα ίδια έγραφες και την προηγούμενη φορά για τηλέφωνα... Τελικά επικράτησε αυτό που έλεγα. Οι τηλεφωνητες στα κατά τόπους γραφεία δεν ξέρουν τίποτα... Αναμένουμε κατάταξη για Σεπτέμβρη!
Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 200

Δημοσίευση από marine575 »

Πρώτον δεν απευθύνθηκα σε σένα μίλησα γενικά και επίσης ψάχνεσαι πάλι... Δεν θα κάτσω να ασχοληθω
Goku
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από Goku »

Σε βριζαμε Γτ θέλεις κ ήθελες να σπείρεις το χάος 10 μέρες πριν ανακοινώσουν ότι αναστέλλονται οι λειτουργίες είπες ότι σου έστειλαν Ε μαιλ ενώ δεν έγινε τότε κ τώρα λες ότι θα πάω τον Σεπτέμβριο για τον ίδιο λόγο ... Βέβαια και τα δύο τα πιστεύαν όλοι απλά εσύ είπες ψέματα... Ότι το ξέρεις αν θες να σε πιστέψουμε πες μ σε μνμ πως σε λένε Στο φασε κ θα σου ζητήσω συγγνώμη
Elena97
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Elena97 »

Εγώ είχα σκοπό να ενημερώσω όχι να τσακωθω... Είχα να γράψω καιρό γιατί έμαθα κάτι έγκυρο όπως την προηγούμενη φορά που είπα για την αναστολή αθλημάτων... Τέλος πάντων καλή συνέχεια σε όλους, λίγοι μήνες υπομονή ακόμα!
Άβαταρ μέλους
topgun22

Το ότι θα αναβάλλονταν λογικό διότι ξέραμε ότι πάμε για κλείσιμο και ο καθένας μπορούσε να το ισχυριστεί. Αστο προτιμούμε να είμαστε στο συννεφάκι μας παρά να μας λες ιστορίες. Τώρα είναι εντελώς διαφορετικά και έχουν γίνει πιέσεις απο μέσα... Λοιπόν καλή συνέχεια και σε σένα και ελπίζω να μην κοπείς στα υπόλοιπα που έμειναν ώστε να περιμένεις και εσύ κατάταξη αφού μας είχες πει ότι είσαι στους τωρινούς συμμετέχοντες! Καλή επιτυχία. Επίσης δεν παίρνουμε σε κατά τόπους γραφεία που είπες στο υπουργείο παίρνουμε και μέσα στη σχολή
Άβαταρ μέλους
topgun22

Επίσης με αυτό απορίπτεις και την απάντηση που έδωσαν στους σημαιοφόρους γιατί με αυτή τη λογική πρέπει να εμβολιαστουν και αυτοι
Goku
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από Goku »

Ρε φίλε τι καλή καταξη της λες κομμένος είναι από τις διαδικασίες που τώρα τρολαρει ή απλά όντως θέλει να δημιουργεί χάος κ προφανώς δεν μ έστειλε μνμ πως την λένε
Replacement
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Replacement »

Τι πιθανοτητες εχουμε να προχωρήσουν διαδικασιες μετα τις 07.01 και να έχουμε οριστικους πινακες μέχρι 10.02;
Dikastis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Dikastis »

Μηδενικές. Σιγά μη χαλαρώσουν τα μέτρα στις 7 Γενάρη. Χάος θα γίνεται πάλι από κρούσματα μετά τις γιορτές. Πιστεύω και εγώ μετά το εμβόλιο θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες, προς καλοκαίρι. Και από Σεπτέμβρη κατάταξη
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες