Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 200

Δημοσίευση από marine575 »

Επειδή πάντα θέλω να μιλάω με απτά στοιχεία και όχι με εικασίες προς το παρών δεν έχει ακουστεί κάτι λόγω ότι θα υπάρχει σταθερή ροή μέσω πανελληνίων. Επιλαχοντες μπορεί να πάρει ή να βγάλει νέα προκήρυξη μέχρι να αποφοιτήσει η πρώτη εκπαιδευτική σειρά των πανελληνίων. Άρα μέχρι του χρόνου. Τέλος πάντων, όχι δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο.
Gakhs2580
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από Gakhs2580 »

Λοιπόν κορίτσια έχω νέα 31 του μηνός τα παιδιά που είναι ήδη στην σχολή θα μπούμε μέσα για φτιάξουν θαλάμους για εμάς και τους καινούργιους εισάκτεουσ από πανελλήνιες Οπότε λογικά είναι καλά νέα αυτά αναμένουμε μας μέσα στην εβδομάδα πιστεύω

Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Πολύ καλό νέο. Πέρυσι αυτοι των πανελληνίων μπήκαν 16/9 οπότε να ετοιμαζόμαστε χαχα
Biancazzuro278
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από Biancazzuro278 »

Πιστεύω φτάσαμε στ τελευταία εβδομάδα ελπίζω αρχές εβδομάδας να έχουμε τς τελικούς πίνακες... Τελικά με τις κενές θέσεις κάποια ενημέρωση δεν υπήρχε αν τις πάρουν οι ειδικές δυνάμεις έτσι;
Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Καθοριζόταν εξαρχής από την προκήρυξη φίλε μου βάσει του φεκ. Και τα άλλα έτη το ίδιο γινόταν. Αν υπήρχαν ελλείψεις στη κατηγορία των εδ μόνο αλλάζει η σειρά κάλυψης μετά τα ουκ θα έπαιρνε από γενικής. Ενώ σε όλες τις άλλες περιπτώσεις καλύπτονται από άτομα των ειδικών δυνάμεων. Καλή υπομονή τον φάγαμε τον δρόμο
Biancazzuro278
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από Biancazzuro278 »

marine575 έγραψε:Καθοριζόταν εξαρχής από την προκήρυξη φίλε μου βάσει του φεκ. Και τα άλλα έτη το ίδιο γινόταν. Αν υπήρχαν ελλείψεις στη κατηγορία των εδ μόνο αλλάζει η σειρά κάλυψης μετά τα ουκ θα έπαιρνε από γενικής. Ενώ σε όλες τις άλλες περιπτώσεις καλύπτονται από άτομα των ειδικών δυνάμεων. Καλή υπομονή τον φάγαμε τον δρόμο
81 άτομα από ειδικές σημαίνει αυτό εκτός απροόπτου. Άντε να δούμε παιδιά φάγαμε το γαιδαρο...
Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Καλησπέρα σε όλους. Έκανα μια προσπάθεια να επικοινωνήσω με το αρχηγείο του Λ. Σ. Λοιπόν το καλό νέο είναι ότι απάντησαν και ευτυχώς έπεσα σε άνθρωπο που εξυπηρετήθηκα. Το κακό νέο είναι ότι ο ασεπ τους έχει καθυστερήσει υπερβολικά. Τα περιμένουν μέχρι μέσα Σεπτέμβρη τα αποτελέσματα δεν τους έχουν στείλει απολύτως τίποτα. Του είπα με ευγενικό τρόπο μήπως πιεσουν και οι ίδιοι ώστε η κατάταξη να γίνει γρήγορα λόγω αναγκών. Καλή υπομονή λοιπόν... Οι επόμενες 2 εβδομάδες θα είναι κρίσιμες Εικόνα
johny junky
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από johny junky »

Και γρήγοροι θα είναι εάν τελειώσουν τότε. Στους σμρους είχαμε τελειώσει τις διαδικασίες από τον φλεβάρη και τα αποτελέσματα ενστάσεων βγήκαν 6 μήνες μετά.
Gakhs2580
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Οπότε στην καλύτερη να μπούμε Οκτώβριο Τηλ στο ασεπ και χώσιμο

Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Ακριβώς αυτό λέω και εγώ. Να μαζευτούμε σε κάποιο social media και να στείλουμε κάτι ομαδικά ή να αρχίζουμε να πιέζουμε. Να απαιτήσουμε να βγουν με τις βάσεις ώστε να γίνει η κατάταξη και των δυο (πανελληνίων και προκήρυξης) ταυτόχρονα
Takis7
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Takis7 »

Χρήστο δεν είναι παιδική χαρά να τους πιέζουμε να τα βγάλουν για να τρομοκρατηθούν. Αν είναι δυνατόν
Gakhs2580
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Όχι φίλε έτσι θέλουν αν δεν ζοριστουν δεν θα κάνουν τίποτα διακοπές κάνουν γι'αυτό δεν βγάζουν αποτελέσματα Εγώ ερχόμουν από κάβάλα Αθήνα ανά 3 μέρες για τις διαδικασίες επειδή τότε τους πίεζε π χρόνος Και αυτοί κάνουν 1 μηνά και για τις ενστάσεις... Όχι είναι απαράδεκτοι

Takis7
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Takis7 »

Όσοι δεν μπορείτε να περίμενε βγαίνουν και άλλες προκηρύξεις , ή αλλιως ονομαστικά να πάρετε τηλέφωνο και μην παίρνετε μπάλα και τους άλλους!
Gakhs2580
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Όχι θα πω εδώ τακις 7 θέλω να μιλήσω με τον ασεπ Γελάω

Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 184

Δημοσίευση από Ptg »

Gakhs2580 έγραψε:Όχι φίλε έτσι θέλουν αν δεν ζοριστουν δεν θα κάνουν τίποτα διακοπές κάνουν γι'αυτό δεν βγάζουν αποτελέσματα Εγώ ερχόμουν από κάβάλα Αθήνα ανά 3 μέρες για τις διαδικασίες επειδή τότε τους πίεζε π χρόνος Και αυτοί κάνουν 1 μηνά και για τις ενστάσεις... Όχι είναι απαράδεκτοι

Απαράδεκτοι είναι αλλά δε νομίζω ότι ενδιαφέρει τον ΑΣΕΠ αν εσύ κι εγώ πηγαινοερχομασταν στην Αθήνα κάθε τρεις μέρες. Επίσης θα συμφωνήσω ότι δεν είναι μαγαζάκι να παίρνει ο καθένας να λέει να βιαστούν. Στο κάτω κάτω αυτούς δεν τους ενδιαφέρει αν αγχωνομαστε εμείς. Επίσης υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι πολλές οι ενστασεις

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες