Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 143
Ποιός έκανε παραπληροφόρηση και γτ;
Δεν το λέω για σενα. Γενικα το λέω. Έχοντας ως αφορμή το σχόλιο ότι η προκήρυξη βγήκε απ' τον ΣΥΡΙΖΑ και θέλει και ή ΝΔ να βγάλει δική της. Ας ψάχνουμε. πρωτα και μετά να λέμε.Goku έγραψε:Ποιός έκανε παραπληροφόρηση και γτ;
49 λφ (2014) την έβγαλε η ΝΔ και τη συνέχισε το Συριζα (2016).155 λφ την έβγαλε το Συριζα και τη συνέχισε η ΝΔ 2019.
Για πάμε άλλη μία. Αρκετά άτομα μείναν εκτός (κόπηκαν στις διαδικασίες ή δεν καλέστηκαν).
Τα παιδιά του υπουργείου τι θα κάνουν τώρα; Όταν ακούγεται ότι θα πάρει επιλαχόντες στο τέλος δεν παίρνει... Πάντα έτσι γινόταν. Εγώ λέω ότι θα βγει νέα προκήρυξη και εσύ λες ότι θα πάρει επιλαχόντες (μακάρι). Μέσα θα είναι τα παιδιά που θα ξαναδώσουν, γιατί θα έχει άλλα κριτήρια.
Για πάμε άλλη μία. Αρκετά άτομα μείναν εκτός (κόπηκαν στις διαδικασίες ή δεν καλέστηκαν).
Τα παιδιά του υπουργείου τι θα κάνουν τώρα; Όταν ακούγεται ότι θα πάρει επιλαχόντες στο τέλος δεν παίρνει... Πάντα έτσι γινόταν. Εγώ λέω ότι θα βγει νέα προκήρυξη και εσύ λες ότι θα πάρει επιλαχόντες (μακάρι). Μέσα θα είναι τα παιδιά που θα ξαναδώσουν, γιατί θα έχει άλλα κριτήρια.
Ρε παιδιά δεν εχετε βαρεθεί με το μου ειπαν, ακουσα, μου ειπε ενας μπάρμπας μου, τον Σεμπτεμβρη, τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, νέα προκήρυξη μέσα στο 2020; Οτι ειναι να γίνει θα γίνει! Μην το πολυσκαλίζετε... Το μονο που θα καταφέρετε ειναι να αγχωθείτε, να κουραστείτε ψυχολογικα και να εξαντληθει η υπομονη σας. Φιλικά!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 36
Πάει σιγά σιγα και αυτη η βδομαδα.1 βδομαδα δεν μπορούν να ενημερωσουν για τις ενστασεις; τόσες πολλες έγιναν η θα παίζεται τίποτα αλλο...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 48
Κ εγώ αυτά τα 2 σκεφτόμουν.. Ή πολύ απλά πήραν όλοι αδειούλα και στα τέτοια τους... 😁
Εγώ νομίζω ότι έγιναν πολλές ενστάσεις για αυτό αργούν. Και όσο και αν έγραψε ο καθένας ότι του κατέβηκε στο κεφάλι αυτοί είναι υποχρεωμένοι να τ ελέγξουν.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Αν είναι γ αυτό και έχει άτομα που έκαναν αναίτια ένσταση πραγματικά κατάντησε τσίρκο αυτή η προκήρυξη..Λιμενικος έγραψε:Εγώ νομίζω ότι έγιναν πολλές ενστάσεις για αυτό αργούν. Και όσο και αν έγραψε ο καθένας ότι του κατέβηκε στο κεφάλι αυτοί είναι υποχρεωμένοι να τ ελέγξουν.
- Paradiddle
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 45
- Επάγγελμα: ΛΣ/ΕΛ.ΑΚΤ
Λοιπόν.. η διαδικασία έχει ως εξής: - γίνονται ενστάσεις.
- ενημέρωση ατομικά στον καθένα ΕΑΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ να περάσει πκε ή για διευκρινίσεις και εκδίκαση.
- Όταν τελειώσουν οι πκε και οι υπόλοιπες διαδικασίες βγαίνουν οι ΔΎΟ εξής πίνακες μαζί:
1* ΠΙΝΑΚΑΣΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ
2* ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ Η ΈΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΕΣ ( πκε κτλ.) Οι οποίοι έχουν ενημερωθεί από τη διεύθυνση εκπαίδευσης της σχολής χωρίς κάποια δημόσια ανακοίνωση.
- Τέλος βγαίνουν οι οριστικοί πίνακες με αλλαγές(αν προκύψουν)
- ενημέρωση ατομικά στον καθένα ΕΑΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ να περάσει πκε ή για διευκρινίσεις και εκδίκαση.
- Όταν τελειώσουν οι πκε και οι υπόλοιπες διαδικασίες βγαίνουν οι ΔΎΟ εξής πίνακες μαζί:
1* ΠΙΝΑΚΑΣΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ
2* ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ Η ΈΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΕΣ ( πκε κτλ.) Οι οποίοι έχουν ενημερωθεί από τη διεύθυνση εκπαίδευσης της σχολής χωρίς κάποια δημόσια ανακοίνωση.
- Τέλος βγαίνουν οι οριστικοί πίνακες με αλλαγές(αν προκύψουν)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Εάν ισχύει αυτό που λες και υπάρχουν άτομα π θα περάσουν ΠΚΕ και τις διαδικασίες... Καλά Χριστούγεννα..
Το αργότερο αρχές Οκτωβρίου θα έχουν μπει στη σχολή τα παιδιά που θα περάσουν.
Λιμενικος κλμ!! Γνωριζεις σχετικα με τους πολυ-τριτεκνους τι παιζει; κ εξηγουμαι:: Θα προσμετρησεις αυτους που εχουν ηδη πετυχει η θα παιχτει κατι αλλο;
Αν δεν αλλάξει κάτι με τις ενστάσεις θα μπούνε τα παιδιά που είναι ήδη στους επιτυχόντες. Να είστε σίγουροι ότι κανείς από την επιτροπή μοριοδοτησης δε πρόκειται παράνομα κ παράτυπα ν κάνει κάποια αυθαίρετη αλλαγή στους πίνακες.
Σευχαριστω. Οποτε χρωσταει να παρει ακομα 2 πολυτεκνους
Νομίζω ότι έχουν συμπληρωθεί οι θεσειςA/G έγραψε:Σευχαριστω. Οποτε χρωσταει να παρει ακομα 2 πολυτεκνους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες