Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ANTONIS P.
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ANTONIS P. »

Άρα αν δεν αλλάξει κάτι με τις ενστάσεις τα υπόλοιπα 18 άτομα θα τα πάρει από τους επιλαχοντες ειδικών δυνάμεων;
Lelandros
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Lelandros »

Ναι υπάρχει. βαρεθηκα να βλέπω να γραφεισ ότι να ναι.
A/G
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από A/G »

Ρε παιδια που πηγε το μνν που ελεγε σχετικα με τις θεσεις των τρι-πολυτεκνων; Το σβησανε;
Alexpole15
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Alexpole15 »

Παιδιά καλημερα!! Αρχικά, υπαρχει δικηγορικό γραφείο, το οποίο αναλαμβάνει ενστάσεις με 150euro..google it. Επίσης, σε όλη τη φάση του διαγωνισμου έγιναν παρατυπίες κ οσοι είχαμε μάτια βλέπαμε... Κ οσοι είχαμε καταλαβει εξ αρχής που πηγαινε η κατάσταση, κρατουσαμε"σημειώσεις".. Εγώ αυτές τις σημειωσεις ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ θα καταθεσω και θα κάνω ένσταση.. Ο διαγωνισμός ΔΕΝ ήταν αντικειμενικός, ακέραιος και αξιοκρατικος και αυτό θα θίξω εγώ !! Θα προτεινα και σε άλλους να το κάνουν!! Θα θυμίσω την προκηρυξη της αστυνομίας του '99, στην οποία διακαιωθηκαν παρα πολλα άτομα γιατί φάνηκε η μη διαβλητοτητα του διαγωνισμου. Νομίζω ότι αυτό πρεπει να κρατήσουμε σαν ουσία και να πραξουμε όλοι αναλόγως Και εσείς οι άντρες αλλά ΚΑΙ εμείς οι γυναίκες.. Γιατί σ εμάς εγιναν αισχη! Καλη δυναμη και καλη συνέχεια.
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 184

Δημοσίευση από Ptg »

Alexpole15 έγραψε:Παιδιά καλημερα!! Αρχικά, υπαρχει δικηγορικό γραφείο, το οποίο αναλαμβάνει ενστάσεις με 150euro..google it. Επίσης, σε όλη τη φάση του διαγωνισμου έγιναν παρατυπίες κ οσοι είχαμε μάτια βλέπαμε... Κ οσοι είχαμε καταλαβει εξ αρχής που πηγαινε η κατάσταση, κρατουσαμε"σημειώσεις".. Εγώ αυτές τις σημειωσεις ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ θα καταθεσω και θα κάνω ένσταση.. Ο διαγωνισμός ΔΕΝ ήταν αντικειμενικός, ακέραιος και αξιοκρατικος και αυτό θα θίξω εγώ !! Θα προτεινα και σε άλλους να το κάνουν!! Θα θυμίσω την προκηρυξη της αστυνομίας του '99, στην οποία διακαιωθηκαν παρα πολλα άτομα γιατί φάνηκε η μη διαβλητοτητα του διαγωνισμου. Νομίζω ότι αυτό πρεπει να κρατήσουμε σαν ουσία και να πραξουμε όλοι αναλόγως Και εσείς οι άντρες αλλά ΚΑΙ εμείς οι γυναίκες.. Γιατί σ εμάς εγιναν αισχη! Καλη δυναμη και καλη συνέχεια.
Τι εννοείς ακριβώς; Πες να ξέρουμε κι εμείς να κινηθούμε αναλόγως στις ενστάσεις.

Alexpole15
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ρε συ για να μη φανεί ότι κάνω διαφήμιση σε κάποιοςδικηγορικό... Υπάρχει δικηγορικό γραφείο στους Αμπελόκηπους... Αν παρεις τηλέφωνο και ρωτήσεις, θα σου πει τιμή... Σχετικά με το διαγωνισμό, αν εσυ είδες κ έχεις καταγράψει στοιχεία τα οποια αποδεικνυουν ότι μπήκαν άτομα απ τα "παραθυρα".. Αυτά θα καταθέσεις! Εξάλλου το λέει ξεκάθαρα η προκηρυξη! Μεταξυ άλλων, οι ενστάσεις γίνονται ΚΑΙ για να θιχτει η μη τήρηση όλων των νομιμων και έγκυρων διαδικασιών... Και αντί να χαλάμε φαιά ουσία και να κάνουμε πηγαδακια εδώ μεταξυ μας, καλο θα ήταν να κινηθούμε προς τη σωστή διαδικασία... Ένταση!
Vegeta1993
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Vegeta1993 »

Alexpole τι είχε γίνει στην αστυνομία του 1999;
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ptg »

Alexpole15 έγραψε:Ρε συ για να μη φανεί ότι κάνω διαφήμιση σε κάποιοςδικηγορικό... Υπάρχει δικηγορικό γραφείο στους Αμπελόκηπους... Αν παρεις τηλέφωνο και ρωτήσεις, θα σου πει τιμή... Σχετικά με το διαγωνισμό, αν εσυ είδες κ έχεις καταγράψει στοιχεία τα οποια αποδεικνυουν ότι μπήκαν άτομα απ τα "παραθυρα".. Αυτά θα καταθέσεις! Εξάλλου το λέει ξεκάθαρα η προκηρυξη! Μεταξυ άλλων, οι ενστάσεις γίνονται ΚΑΙ για να θιχτει η μη τήρηση όλων των νομιμων και έγκυρων διαδικασιών... Και αντί να χαλάμε φαιά ουσία και να κάνουμε πηγαδακια εδώ μεταξυ μας, καλο θα ήταν να κινηθούμε προς τη σωστή διαδικασία... Ένταση!
Αυτό ακριβώς θέλω να μου πεις. Με βάση τις δικές σου σημειώσεις να πεις ποια άτομα έκαναν παρατυπίες για να κάνουμε και οι υπόλοιποι ένσταση

Alexpole15
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Χαχαχαχα καλο... εισαι... "εξυπνη" τελικα!!! Καλη συνέχεια παιδια.. Και καλη δυναμη σε όσους το ψάξουμε.
Alexpole15
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Υπάρχει αρχειοθέτηση γεγονότων... Στο google.21ο αιώνα έχουμε. Από κει κ περα.. Όσοι είναι έξυπνοι κρατανε την ουσία.. Από κει κ περα, δε θα μπω στη λογική "καφενείου". καλη συνέχεια!
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ptg »

Alexpole15 έγραψε:Υπάρχει αρχειοθέτηση γεγονότων... Στο google.21ο αιώνα έχουμε. Από κει κ περα.. Όσοι είναι έξυπνοι κρατανε την ουσία.. Από κει κ περα, δε θα μπω στη λογική "καφενείου". καλη συνέχεια!
Αν όντως έχεις συγκεκριμένα στοιχεία μπορείς να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα με τα ονόματα για να ξέρω να κάνω κι εγώ ένσταση;

Alexpole15
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Καλη συνέχεια..
ΜΕΚS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από ΜΕΚS »

Στο υψος ναι, στα υγειονομικά παει και ερχεται, στα ψυχο εντάξει. Στα αθλήματα πως μπορείς να ξέρεις ποιος θα έπρεπε να κοπεί και ποιος οχι; ήσουν πανω απο τα χρόνο μέτρα των υπευθυνων; Αν είδες αδικία γιατί δεν μίλησες επιτόπου; Στο μήκος, αν έφτασες μέχρι εκεί, θα μπορουσες και η ίδια να δεις ποια περνουσε και ποια οχι. Η μέτρηση έγινε σε κοινή θέα, στο χιλιαρι, στο εκατοσταρι δεν μπορουσες να δεις. Υψος ξεκάθαρο ποιος περνουσε ποιος οχι, κολυμπι και παλι πανω απο το χρονόμετρο δεν... Να κρατήσω μια πισινη για σφαίρα. Κατά τ αλλά τι;
Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Bodyguard »

Βγήκαν οι οριστικοί πίνακες για Σημαιοφορους.
Biancazzuro278
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από Biancazzuro278 »

Bodyguard έγραψε:Βγήκαν οι οριστικοί πίνακες για Σημαιοφορους.
έχουν διαφορά με τους προσωρινούς;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες