Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Τα ονόματα έχουν περαστεί τους επιτυχόντες τους ξέρουν στο περίπου...
Έτσι όπως το λέω είναι λιονταρινα, ήθελαν κόσμο συμμετέχοντες, αλλιώς έπρεπε να κόψουν τα 70% των γυναικών. και βροχή θα έπεφταν οι ενστάσεις μετά
Gameas ειρωνευσε; Όταν θα σε κόψει η άνυε θα σου κοπούν τα γέλια.
Gameas ειρωνευσε; Όταν θα σε κόψει η άνυε θα σου κοπούν τα γέλια.
Έχετε τρεις μέρες σκοτώνεστε για το ΔΜΣ και ο καθένας λέει ότι τον βολεύει για αθλήματα κιλά ύψος... Η προκήρυξη ήταν σαφής με κριτήρια όρους κ κανόνες...9 μήνες δεν σας έφταναν να χάσετε κιλά ή να αθληθείτε; Εμείς είμαστε κορόιδα που πρόσεχαμε κ γυμναζομαστε?... Ο διαχειριστής που κλείδωσε την συζήτηση την άλλη φορά και μπλόκαρε άτομα που είναι; (που απλά έγραψαν όνοματα που δεν θα πρεπε να ναι κατηγ ειδ δυνάμεις κ υψόμετρηση) Ο άλλος βρίζει ελεύθερα κόσμο γιωτομπαλα ρουφιάνους και όλα καλά.. Ας αρχίσουμε όλοι τις χριστοπαναγιες τότε...
Στην Ελλάδα τα πράγματα θα γίνουν αξιοκρατικά όπως πάντα... Ας πάρουμε και παράδειγμα των ειδικών φρουρών ήταν όλα παρθενα...
Αν μπορεί κάνας σοβαρός συνυποψηφιος να μας πει.. Τπτ χρήσιμο για όσους είναι να πάμε αύριο μεθαύριο έχετε; Τι είδατε ποια η σειρά και τι σας είπαν -τι εξέτασαν οι γιατροί; Και τι γίνεται την 2η μέρα στο στρ νοσοκομείο πάλι θα εξετάσουν;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
Σωστός tolmwn 1 οι ενστάσεις ειναι μέρος της προκήρυξης, ελευθερία λόγου έχουμε Στα πλαίσια που δεν προσβάλλουμε τον άλλο. Όταν ξεκίνησε η συζήτηση με ΔΜΣ μερικά άτομα ξεκινάνε τις ύβρεις.
Ας περιμένουμε να δούμε, το να μαλώνετε και να προσβάλει ο ένας τον άλλο δεν καταλήγει κάπου και θα κλειδώσουν και το νήμα, ηρεμήσετε λίγο ρε παλικάρια ειλικρινά...
Vegeta1993 έγραψε:Σωστός tolmwn 1 οι ενστάσεις ειναι μέρος της προκήρυξης, ελευθερία λόγου έχουμε Στα πλαίσια που δεν προσβάλλουμε τον άλλο. Όταν ξεκίνησε η συζήτηση με ΔΜΣ μερικά άτομα ξεκινάνε τις ύβρεις.
Ναι φίλε μου εμείς μπαίνουμε να μάθουμε κάνα νέο ενημερωθούμε και να λύσουμε απορίες ας κάνουν ξεχωριστό θέμα με όνομα ΔΜΣ... και ας στείλουν επιστολή στο υπουργείο με θέμα αλλαγή ορίων σε αθλήματα υψόμετρηση ΔΜΣ και σ λίγο θα ζητήσουν να περνάνε και χωρίς τπτ έτσι... πχ έγραψα 15 πανελλήνιες θα με πάρετε Ιατρική; Αδικία 2 5 μονάδες πάνω κάτω δεν τρέχει τπτ
- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
Ο φίλος έχει δίκιο. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να λαμβάνουν χώρα τέτοιες διενέξεις. Η συζήτηση για τα όρια δεν έχει κανένα νόημα εδώ. Τα όρια καλώς ή κακώς είναι αυτά που είναι και το πως θα κινηθεί η επιτροπή δεν θα της το υπαγορευσουμε εμείς. Αν συνεχίσουμε έτσι το θέμα θα ξανακλείσει και δικαίως. Ας το διατηρήσουμε ανοιχτό για να προσφέρουμε κάποιες πληροφορίες και συμβουλές που ίσως φανούν χρήσιμες σε κάποιον. Εγώ προτείνω να μην υποτιμησετε τις αθλητικές δοκιμασίες. Είναι καλό να έχετε τουλάχιστον ένα "back up" της τάξης του 15%+ στις επιδόσεις σας για να είστε σίγουροι. Καλή προετοιμασία εύχομαι σε όλους.310LELE έγραψε: Ας περιμένουμε να δούμε, το να μαλώνετε και να προσβάλει ο ένας τον άλλο δεν καταλήγει κάπου και θα κλειδώσουν και το νήμα, ηρεμήσετε λίγο ρε παλικάρια ειλικρινά...
Nassos η DYK κλειδώστε το νήμα μέχρι αύριο, μας τα έπρηξαν, μπαίνουμε να δούμε τίποτα νεότερο και διαβάζουμε όλη μέρα τα ίδια και τα ίδια!!! Αν έχετε τον Θεό σας επιτελους, κάντε γκρουπ στο φβ και πείτε τα εκεί για το ΔΜΣ... Κάνα νεότερο έχετε να πείτε;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
2-3 άτομα φταίνε που χαλάνε το κλίμα.
Καλησπέρα σε όλους, θερμή παράκληση ας γίνει μια προσπάθεια να διατηρηθεί ενα επίπεδο στη κουβέντα παρακαλώ πολύ η διαδικασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη καλύτερα να γίνονται"χαζές ερωτήσεις" του τύπου πως κάνω τις κάμψεις πάρα να υπάρχουν χαρακτηρισμοί τύπου "γιωτάς χοντρός και βύσμα". Λοιπόν προσωπική μου εμπειρία από ανυε δύο ώρες αναμονή για 15" μπήκα μέσα μου είπαν προχωράς βγήκα, υπήρξε αναμονή 15' γιατί μας το ζήτησαν και μετά φύγαμε. Από τη φουρνιά τη δική μου αποτι άκουσα και είδα κόψανε ένα άτομο νομίζω λόγω οφθαλμιάτρου και στείλανε δύο παλικάρια πίσω στη σχολή λφ για να διευθετήσουν ζήτημα σχετικό με δυσλεξία. Επίσης βγήκε το πρόγραμμα των πκε των παιδιών από πανελλήνιες και ξεκινάει 8/7 προσωπική μου άποψη αθλήματα θα έχουμε πρώτα ο Θεός 6-7/7 καλή συνέχεια σε όλους μας και ο Θεός μαζί μας!!
Πότε πέρασες εσυ; Εμάς που περάσαμε σήμερα μας είδαν μόλις 10δευτερολεπτα και ούτε είπαν αν περνάμε ή όχι. Είπαν μόνο ότι θα δούμε τα αποτελέσματα την Παρασκευή310LELE έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, θερμή παράκληση ας γίνει μια προσπάθεια να διατηρηθεί ενα επίπεδο στη κουβέντα παρακαλώ πολύ η διαδικασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη καλύτερα να γίνονται"χαζές ερωτήσεις" του τύπου πως κάνω τις κάμψεις πάρα να υπάρχουν χαρακτηρισμοί τύπου "γιωτάς χοντρός και βύσμα". Λοιπόν προσωπική μου εμπειρία από ανυε δύο ώρες αναμονή για 15" μπήκα μέσα μου είπαν προχωράς βγήκα, υπήρξε αναμονή 15' γιατί μας το ζήτησαν και μετά φύγαμε. Από τη φουρνιά τη δική μου αποτι άκουσα και είδα κόψανε ένα άτομο νομίζω λόγω οφθαλμιάτρου και στείλανε δύο παλικάρια πίσω στη σχολή λφ για να διευθετήσουν ζήτημα σχετικό με δυσλεξία. Επίσης βγήκε το πρόγραμμα των πκε των παιδιών από πανελλήνιες και ξεκινάει 8/7 προσωπική μου άποψη αθλήματα θα έχουμε πρώτα ο Θεός 6-7/7 καλή συνέχεια σε όλους μας και ο Θεός μαζί μας!!
Σε εμένα παιδιά μας έλεγαν κατάλληλος ακατάλληλος Και όποιοι είχαν θεματάκια τους ξανά έστειλαν για εξετάσεις
Επίσης και σε αυτήν την διαδικασία δεν κοιτούσαν να κόψουν πάρα μόνο αν υπήρχε σοβαρό θέμα... μπράβο τους
Επίσης και σε αυτήν την διαδικασία δεν κοιτούσαν να κόψουν πάρα μόνο αν υπήρχε σοβαρό θέμα... μπράβο τους
Ποια μέρα πέρασες;Gakhs2580 έγραψε:Σε εμένα παιδιά μας έλεγαν κατάλληλος ακατάλληλος Και όποιοι είχαν θεματάκια τους ξανά έστειλαν για εξετάσεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες