Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Παιδιά αύριο θα πάμε πάλι στο σημείο που έγινε η υψομετρηση;
το πιο ευκολο αθλημα ειναι η κολυμβηση απο και απο των ε. Δ και της γενικης κατηγοριας...Vegeta1993 έγραψε:Φίλε Τάκη, εσύ μπορεί να ξέρεις κολύμβηση δεν είναι το ίδιο για όλους όμως!
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 76
Το πιο εύκολο των ειδικών είναι τα 2χλμ. Ο ρυθμός είναι πιο αργος κι από ζεσταμα.lef έγραψε:το πιο ευκολο αθλημα ειναι η κολυμβηση απο και απο των ε. Δ και της γενικης κατηγοριας...
Συμφωνώ, κάποιος που δεν είναι αθλητής θέλει καιρό να προσαρμοστεί κάτω από 4:20Liontarina έγραψε:Το πιο εύκολο των ειδικών είναι τα 2χλμ. Ο ρυθμός είναι πιο αργος κι από ζεσταμα.lef έγραψε:το πιο ευκολο αθλημα ειναι η κολυμβηση απο και απο των ε. Δ και της γενικης κατηγοριας...
Εντάξει μάγκες παιδί που δεν το έχει προετοιμάσει το 100αρι στην πισίνα δεν είναι εύκολο... Και σας το λέει αθλητής κολύμβησης και τριαθλου. Μην παίζετε κάποιοι "βάτραχοι" τους έξυπνους. Φιλικά και αθλητικά σας συμβουλεύω βάση των αγώνων που έχω συμμετάσχει και της εμπειρίας μου. Ναι το 50αρι και τα 2χλμ είναι αρκετά χαλαροί οι ρυθμοί τους. Αλλά μην το λέτε σε παιδιά που δεν γνωρίζουν
Συμφωνω και με τη μαρίνα! ειπαμε ή είσαι αθλητής ή έχεις κάνει προετοιμασία τελευταία στιγμή δεν γίνεται... και δεν θα είναι και ελαστικοί στα αγωνίσματα!!! ( Να και μια κοπέλα αθλήτρια, είπα και γω μόνο εγώ θα είμαι ο επαγγελματίας που θα δώσω στη γενική!)marine575 έγραψε: Εντάξει μάγκες παιδί που δεν το έχει προετοιμάσει το 100αρι στην πισίνα δεν είναι εύκολο... Και σας το λέει αθλητής κολύμβησης και τριαθλου. Μην παίζετε κάποιοι "βάτραχοι" τους έξυπνους. Φιλικά και αθλητικά σας συμβουλεύω βάση των αγώνων που έχω συμμετάσχει και της εμπειρίας μου. Ναι το 50αρι και τα 2χλμ είναι αρκετά χαλαροί οι ρυθμοί τους. Αλλά μην το λέτε σε παιδιά που δεν γνωρίζουν
Αδελφέ γέλασα αλήθεια φουλ με το μαρίνα...Marine έχω γράψει και δίνω ειδικές. Χαχαχ να σαι καλά όμως αλήθεια καλή επιτυχία σου εύχομαι
Το ξέρω χαχαχα σπάω λίγο το πάγο εδώ μέσα γιατί έχουν αγχωθεί όλοι με τους γιατρούς και τα αθληματαmarine575 έγραψε: Αδελφέ γέλασα αλήθεια φουλ με το μαρίνα...Marine έχω γράψει και δίνω ειδικές. Χαχαχ να σαι καλά όμως αλήθεια καλή επιτυχία σου εύχομαι
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
Liontarina δοκίμασε έλξεις τώρα, βγάζεις τα 2 κμ!
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 76
Ρε φίλε θα σταματήσεις την ειρωνία?Vegeta1993 έγραψε:Liontarina δοκίμασε έλξεις τώρα, βγάζεις τα 2 κμ!
Και τις έλξεις βγάζω και όχι με οποιαδήποτε λαβή. Αυτές που ήθελε η πυροσβεστική αν έχεις υπόψιν.
Οπότε σταματά το σε παρακαλώ εδώ. Μακάρι να είχε έλξειςστη γενικημηπως και ανέβω στην κατ αταξη
- Perasmenos
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 70
Όποιος πάει σήμερα να μας πει κάνα νέο τι εγινε
Καλημέρα στα αθλήματα στις ειδικές όσο περισσότερες έλξεις η κάμψεις κανείς πέρνεις μεγαλύτερο βαθμό η πρέπει απλα να περάσεις το όριο γνωρίζει κανείς;
Αν κάνεις πχ 20 ελξεις θα σ πουν απλά μπράβο...
Λοιπόν παιδιά Καλημέρα μόλις τελείωσαμε όλα καλά τέρμα τυπική διαδικασία μας έκαναν όλες τις εξετάσεις και πάμε την επόμενη μέρα στην ανυε και μας λένε νομίζω ότι πήγαν όλα καλά αυτά... οπότε μην αγχώνεστε. λιγο συγκεντρωμένοι να είστε γτ γίνεται χαμός
- Perasmenos
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 70
Τι εννοείς όλες τις εξετάσεις από την αρχή πάλι περάσατε οφθαλμίατρο κτλπ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες