Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 184

Δημοσίευση από Ptg »

Hercules92 έγραψε:
Ptg έγραψε:Παιδιά ή ερώτηση μου είναι καθαρά για λόγους επιβεβαίωσης. Για να προλάβω κάποιους έχω διαβάσει καλά την προκήρυξη. Εμείς πάμε εξετάσεις αιματολογικές, από ωριλα, οφθαλμίατρο, καρδιολόγος και ακτινογραφία σωστά; Όχι από δερματολόγο και οφθαλμίατρο; Αυτοί απλώς μας εξετάζουν εκεί σωστά;

Καλησπέρα φίλε! Από οφθαλμίατρο θέλει, όπως έγραψες και εσύ. Εκεί θα υπάρχουν επιπλέον ορθοπεδικός και δερματολόγος που θα μας εξετάσουν επί τόπου.

Οδοντίατρο ήθελα να γράψω. Ο δερματολόγος και ο οδοντίατρο ς για ποιο λόγο να κόψουν μήπως ξέρεις;

Άβαταρ μέλους
Hercules92
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Hercules92 »

Ptg έγραψε:
Hercules92 έγραψε:
Ptg έγραψε:Παιδιά ή ερώτηση μου είναι καθαρά για λόγους επιβεβαίωσης. Για να προλάβω κάποιους έχω διαβάσει καλά την προκήρυξη. Εμείς πάμε εξετάσεις αιματολογικές, από ωριλα, οφθαλμίατρο, καρδιολόγος και ακτινογραφία σωστά; Όχι από δερματολόγο και οφθαλμίατρο; Αυτοί απλώς μας εξετάζουν εκεί σωστά;

Καλησπέρα φίλε! Από οφθαλμίατρο θέλει, όπως έγραψες και εσύ. Εκεί θα υπάρχουν επιπλέον ορθοπεδικός και δερματολόγος που θα μας εξετάσουν επί τόπου.

Οδοντίατρο ήθελα να γράψω. Ο δερματολόγος και ο οδοντίατρο σ για ποιο λόγο να κόψουν μήπως ξέρεις;

Προφανώς για σοβαρούς λόγους, πχ αν έχεις κάτι μεταδοτικό δερματικό ή κάποιο σοβαρο αυτοάνοσο. Οδοντίατρος τώρα τι να πω μόνο αν φοράς μασέλα ή αν έχεις κάποιο άλλο εξίσου σοβαρό οδοντικό πρόβλημα Εικόνα

Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ptg »

Hercules92 έγραψε:Προφανώς για σοβαρούς λόγους, πχ αν έχεις κάτι μεταδοτικό δερματικό ή κάποιο σοβαρο αυτοάνοσο. Οδοντίατρος τώρα τι να πω μόνο αν φοράς μασέλα ή αν έχεις κάποιο άλλο εξίσου σοβαρό οδοντικό πρόβλημα Εικόνα
Τι μεταδοτικό δηλαδή; Αφού κάναμε αιματολογικές για aids κλπ

Pavlos1990
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Pavlos1990 »

Ακτινογραφία σε CD από δημόσιο νοσοκομείο, γίνεται δεκτή;
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Liontarina »

Ptg έγραψε: Τι μεταδοτικό δηλαδή; Αφού κάναμε αιματολογικές για aids κλπ
Δεν γνωρίζω σίγουρα, αλλά πιθανότατα ο δερματολόγος θα πρέπει να μας εξετάσει επειδή έχουμε και το άθλημα της κολύμβησης. Νομίζω πως για να πάει κάποιος σε πισίνα για προπόνηση, προσκομίζει χαρτί δερματολόγου. Οπότε μου κολλάει μια χαρά το ότι θα υπάρχει εξέταση δερματολόγου πιο πριν.

Στο μέρος μου δεν έχουμε κολυμβητήριο, αλλά ας μας κάποιο παιδί αν ευσταθεί ίσως αυτό που είπα.

Άβαταρ μέλους
Hercules92
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Hercules92 »

Ptg έγραψε:
Hercules92 έγραψε:Προφανώς για σοβαρούς λόγους, πχ αν έχεις κάτι μεταδοτικό δερματικό ή κάποιο σοβαρο αυτοάνοσο. Οδοντίατρος τώρα τι να πω μόνο αν φοράς μασέλα ή αν έχεις κάποιο άλλο εξίσου σοβαρό οδοντικό πρόβλημα Εικόνα

Δερματικό ρε συ, υπάρχουν αρκετές (σπάνιες προφανώς) ασθένειες. Επίσης ισχύει και αυτό που λέει η Liontarina για την πισίνα. Ζητάνε χαρτί από δερματολόγο αν θες να προπονηθείς, τουλάχιστον έτσι γίνεται στο κολυμβητήριο κοντά στο σπίτι μου.

Άβαταρ μέλους
Nick47
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Nick47 »

Ισχύει αυτό που λέτε παιδιά στους σημαιοφόρους που ήμουν κοίταξαν για τυχόν δερματικά θέματα τα οποία είναι μεταδοτικά όπως έρπητα κλπ κλπ. Εμένα που έχω πολλές ελιές στην πλάτη μ ζήτησαν και το γράφημα που απωτυπωνει όλες τις ελιές στο σώμα μου. Μην τα αγχωθεί κανένας εγώ έιχα θέμα και το είχα μζ μ δεν χρειαζεται
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Liontarina »

Hercules92 έγραψε:
Ptg έγραψε:

Δερματικό ρε συ, υπάρχουν αρκετές (σπάνιες προφανώς) ασθένειες. Επίσης ισχύει και αυτό που λέει η Liontarina για την πισίνα. Ζητάνε χαρτί από δερματολόγο αν θες να προπονηθείς, τουλάχιστον έτσι γίνεται στο κολυμβητήριο κοντά στο σπίτι μου.

Έχεις προπονηθεί σε πισίνα?

Αν ναι θέλω αν μπορείς να μου πεις τι απόκλιση μπορεί να έχει ο χρόνος στη θάλασσα σε σχέση με την πισίνα; Ρωτάω γιατί μόνο σε θάλασσα το έχω κάνει και ξέρω ότι σε πισίνα είναι πιο δύσκολο.

Άβαταρ μέλους
Limenofylakas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Limenofylakas »

Ο οδοντίατρος απλά σε εξετάζει να δει αν υπάρχει κάτι περίεργο στη στοματική κοιλότητα π. Χ άφθες κ. Λ. Π. Και όχι αν φοράς ''μασέλα''.
johny junky
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από johny junky »

Pavlos1990 έγραψε:Ακτινογραφία σε CD από δημόσιο νοσοκομείο, γίνεται δεκτή;
100% ΟΧΙ

Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ptg »

Nick47 έγραψε:Ισχύει αυτό που λέτε παιδιά στους σημαιοφόρους που ήμουν κοίταξαν για τυχόν δερματικά θέματα τα οποία είναι μεταδοτικά όπως έρπητα κλπ κλπ. Εμένα που έχω πολλές ελιές στην πλάτη μ ζήτησαν και το γράφημα που απωτυπωνει όλες τις ελιές στο σώμα μου. Μην τα αγχωθεί κανένας εγώ έιχα θέμα και το είχα μζ μ δεν χρειαζεται
Δηλαδή θα ξεγυμνωθουμε τελείως και στον δερματολόγο; Γιατί δε μας ζήτησαν τότε χαρτί και από δερματολόγο;

Takis7
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Takis7 »

Ptg έγραψε:
Nick47 έγραψε:Ισχύει αυτό που λέτε παιδιά στους σημαιοφόρους που ήμουν κοίταξαν για τυχόν δερματικά θέματα τα οποία είναι μεταδοτικά όπως έρπητα κλπ κλπ. Εμένα που έχω πολλές ελιές στην πλάτη μ ζήτησαν και το γράφημα που απωτυπωνει όλες τις ελιές στο σώμα μου. Μην τα αγχωθεί κανένας εγώ έιχα θέμα και το είχα μζ μ δεν χρειαζεται
Δηλαδή θα ξεγυμνωθουμε τελείως και στον δερματολόγο; Γιατί δε μας ζήτησαν τότε χαρτί και από δερματολόγο;

Αδερφέ όπως στο στρατό και τι έγινε;
Crocop92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 121

Δημοσίευση από Crocop92 »

Αυτό που είπατε ότι στους τριτεκνους πολυτεκνους θα πάρει μόνο από γενική σειρά όντως ισχύει; δλδ να ελπίζω σαν τριτεκνος δλδ..
Takis7
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Takis7 »

Liontarina έγραψε:
Hercules92 έγραψε:
Ptg έγραψε:

Έχεις προπονηθεί σε πισίνα?

Αν ναι θέλω αν μπορείς να μου πεις τι απόκλιση μπορεί να έχει ο χρόνος στη θάλασσα σε σχέση με την πισίνα; Ρωτάω γιατί μόνο σε θάλασσα το έχω κάνει και ξέρω ότι σε πισίνα είναι πιο δύσκολο.

Αν είσαι στα 1λ και 30" υπάρχει θέμα αν είσαι πιο κάτω είσαι οκ
Takis7
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Takis7 »

Crocop92 έγραψε: Αυτό που είπατε ότι στους τριτεκνους πολυτεκνους θα πάρει μόνο από γενική σειρά όντως ισχύει; δλδ να ελπίζω σαν τριτεκνος δλδ..
Οι 5 πρώτοι βαθμολογικά
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης