Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Spartacuss
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Spartacuss »

Σε παλαιότερες σειρές πάντως πήραν αίμα και ούρα την ημέρα των αθλημάτων.. Απλά ενημερώνω για όσους λένε για ντοπα.. Όχι ότι δεν υπάρχουν τρόποι πολλοί, αλλά οκ..
Surgeon
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Surgeon »

Αυτοί που είναι στις θέσεις 400-450 έχουν ελπίδες να τους καλέσουν επειδή κόπηκαν τόσοι στο ύψος?
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Police7 »

Κολλήσατε όλοι τώρα στο 1,65 που υποτίθεται πέρασαν, εδώ στους εφ έγινε σφαγή και δεν έγινε τίποτα, θα γίνει τώρα!!! Δεν πα να κάνετε χίλιες ενστάσεις τίποτα δεν θα γίνει, μόνο χρόνο θα χάσετε και χρήματα!! Μακάρι να ήταν τα πάντα αξιοκρατικά, αλλά στην Ελλάδα είμαστε, αν ήταν αξιοκρατικά οι μισοί δεν θα μπορούσαν να κάνουν καν αίτηση, αν έδινε μορια εκεί που έπρεπε να δίνει και όχι σε διπλωματα Δ κατηγορίας κτλπ που ίσως μην χρειαστεί και πότε... Επομένως πάμε παρακάτω!! Τίποτα δεν θα αλλάξει
Crocop92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 121

Δημοσίευση από Crocop92 »

Καλά τα λες police7 να αγιάσει το στόμα σου το έχουμε ξαναδεί το εργακι δεν είναι τωρινό... στους ειδικούς φρουρούς και με γυάλινο ματι περναγες μόνο τα μόρια ήταν αξιοκρατικά για ξεκαρφωμα... τα ίδια θα γίνουν και εδώ
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Police7 »

Με αυτό το σκεπτικό οι μισοί που υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας και έχουν μπει με προκήρυξη ειδικά παλαιότερα π γινόταν ο χαμός (όλοι το ξέρουμε) πρέπει να απολυθούν όλοι!!! Πάμε παρακάτω παιδιά... Ελλάδα εδώ
Siskos5
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Siskos5 »

Police7 είσαι λάθος. Στους σημαιοφόρους απ οτι ξέρω με 1.69 κοβόσουν. Άσε τους Ε. Φ εκεί που κάθονται. Εκεί δεν έπαιρναν 155 άτομα αλλά πολλά άτομα παραπάνω. Δεν νομίζω οτι μάς τιμά να λέμε οτι άλλος με 1.65 αφου εχει βύσμα ας περάσει. Σκέψου να κοντραριζόσουν με τον 1.65 και να υπήρχε μονο μια θέση διαθέσιμη και να στην έπαιρνε. Πως θα ένιωθες; Πιστεψε με δεν θ σ αρεσε καθόλου και θα έκανες οτι περνάει απ το χέρι σου για να δικαιωθείς.
Pavlos1990
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Pavlos1990 »

Και κοπέλες πέρασαν πάντως με 1,67 και 1,68... Καλή επιτυχία σε όλους!
Crocop92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Έλα ξεκολατε Λιγο μόνο στην δικιά σας κατηγορια είναι τα βύσματα κωλοφαρδοι αυτοί θα μπουν θέλετε δε θέλετε αλλά θα τραβήξουν και εσάς μη κλαίτε χάρη σας κάνουν τα παιδιά να τους αναψετε λαμπάδα... στην γενική κατηγορία δεν υπάρχει κάνα βύσμα να βγάζει μάτι μπας και μπούμε και εμείς χαχαχ
Takis7
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Takis7 »

Crocop92 έγραψε: Έλα ξεκολατε Λιγο μόνο στην δικιά σας κατηγορια είναι τα βύσματα κωλοφαρδοι αυτοί θα μπουν θέλετε δε θέλετε αλλά θα τραβήξουν και εσάς μη κλαίτε χάρη σας κάνουν τα παιδιά να τους αναψετε λαμπάδα... στην γενική κατηγορία δεν υπάρχει κάνα βύσμα να βγάζει μάτι μπας και μπούμε και εμείς χαχαχ
Αν ήσουν στη μέση τώρα είσαι στη αρχή... και μην ξεχνάς πόσες γυναίκες είναι και ποσοι γιοταδες θα είναι! περιμενω πως και πως τα αγωνίσματα εγω
Crocop92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Όχι ρε τακη δεν εχω ελπίδα με 600 σειρα γενικής που είμαι εγώ πλάκα κάνω... άντε να τραβήξει άλλη μια με τα ζόρια... αν ειδικά όπως λέτε τους περνάν με 1.67 και όντως ισχύει αυτό θα τους περάσουν και στα αθλήματα και δεν θα ξαναπάρει σε καμία κατηγορία δυστυχώς...
katadromeas12
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από katadromeas12 »

Δεν έβαλαν και της κατηγορίες αν άτομο να ξέρουμε τι γίνεται..

Crocop92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Πάντως αυτό που λέτε ότι 1.68 1.67 ότι πέρασαν με το μάτι το μετρήσατε το ύψος του καθενός; οι δύο πόντοι με το μάτι δεν τους καταλαβαίνεις... Τέλος πάντων εμένα γνωστός μου στους αξιωματικούς κόπηκε με 1.68... δλδ στους αξιωματικούς ήταν αυστηροί και τώρα Όχι; τα βύσματα υπάρχουν το ξέρουμε αλλά πως βγάζετε τα ύψη του καθενός με τόση ακρίβεια τους έχετε μετρήσει;
Takis7
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Takis7 »

Crocop92 έγραψε: Όχι ρε τακη δεν εχω ελπίδα με 600 σειρα γενικής που είμαι εγώ πλάκα κάνω... άντε να τραβήξει άλλη μια με τα ζόρια... αν ειδικά όπως λέτε τους περνάν με 1.67 και όντως ισχύει αυτό θα τους περάσουν και στα αθλήματα και δεν θα ξαναπάρει σε καμία κατηγορία δυστυχώς...
Μια φορά γίνονται τα καλά... να δω τς γυναίκες στη γενική κατηγορία που είναι περισσότερες από τους άντρες... ποπο γέλιο που θα ρίξω!
Άβαταρ μέλους
Vard30
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Vard30 »

Εννοείται ότι πρέπει να κάνουμε ενστάσεις, αλλά πρέπει γίνει μαζικά αυτό μην Περιμένετε από ενα άτομο μόνο. Τα ίδια είχαν γίνει στους υπαξιωματικους και αξιωματικούς του 2014 και πήραν παραπάνω επιλαχόντες με αιτιολογία για τις αδικίες στις βαθμολογίες των μαθημάτων που είχαν γίνει. Οπως φαίνεται το σκηνικό επαναλάβετε.

Άβαταρ μέλους
Vard30
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Vard30 »

Αν παρουν παραπάνω επιλαχόντες θα πάρουν και από γενική μεριά , όχι μόνο από ειδικές δυνάμεις. Για αυτό και εσείς της γενικής κάντε ένσταση!!!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες