Σωστά, δεν χρειάζεταιReplacement2 έγραψε:Παιδιά πήρα και ρώτησα δύο φορες δεν χρειάζεται υπογραφή πάνω στην φωτογραφία των υγειονομικων εξετασεων. Εχει καποιος αλλη αποψη;
Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Δώστε λίγο εικόνα ρε παίδες
Υπομονή την Παρασκευή θα βγεί η ανακοίνωση προβλέπω 500 άτομα περίπου να προχωράνε! Μερικοί μη κοιτάτε σαν να σας σκοτώσαμε τη μάνα, ήρεμα το λέω...
Κόψανε 300 άτομα μόνο από υψομετρηση + αυτούς που δεν ηρθαν; Μας δίνεις ελπίδες θα φωνάξει ξανά μη σου πω και 3η φορά
Κομμένοι θα είναι λίγοι, η αποχή είναι μεγάλη ελπίδες φίλε εννοείται πως υπάρχουν έχουμε μπροστά μας υγειονομικά και κυρίως αθλήματα!!
Όλα θα φανουν την Παρασκευή.2 μέρες παιδια.
Όχι, μόνο βάρος.Ptg έγραψε:Μετρανε το ύψος πάλι στα υγειονομικα;
Χμ τώρα να σου πω ότι είδα μια χαλαρότητα στη υψομετρηση και ότι σχεδόν έχουν περάσει όλοι (όσοι ήταν 168τουλ)... ας βγω ψεύτρα και επισης οκ αποχή μπορεί να είχε αλλά θ δούμε!!! δεν λέω ας φωνάξει και 3η σειρά αλλααα έχουμε δρόμο ακόμα
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
Πώς ακριβώς το είδες ότι πέρασαν 1.68 άτομα ; Αφού κάθε ομάδα δύο άτομα μπαίνουν για υψομετρηση την φορά.
Δεν το παίζω έξυπνη... απλώς μένω δίπλα στο σχολείο και περνάω και βλέπω και τα παιδιά που περιμένουν... υψομετρηση είχα χθες και σήμερα πήγα για εναν φίλο μου! καταλαβαινεις ποιος είναι 165, ποιος 170 ... εγώ είμαι 1.72!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
Μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα θα φανεί στον πινακα.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 9
Παρασκευή ειναι τα τελευταία γκρουπ; και λέτε να βγει πίνακας το απόγευμα κιόλας; ή μέσα στο σκ; από Δευτέρα νομίζω και θα καλεί για υγειονομικά την μεθεπόμενη βδομάδα. Λογικά πάντα.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 9
Να κάνω μια ερώτηση χαζή; Στην ανακοίνωση πινάκων συμμετεχόντων που πληρούν δηλαδή τις προυποθέσεις για συμετοχή στο διαγωνισμό, είναι αρκετά άτομα. Στην ανακοίνωση για την υψομέτρηση ΔΕΝ είναι ο ίδιος αριθμός ατόμων. Αυτό εννοούσαν κάποιοι για να καλέσει 2η και 3η σειρά;
Εμάς μας είπαν ότι την Παρασκευή θα βγει ανακοίνωση
Αυτοί που πληρούν είναι 3000 ατομα ρε ψηλε... αυτούς που φώναξε είναι 800 κάτι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης