Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Κανα διακοσαρι ειναι ο μισθος στη σχολη και ειναι εσωκλειστη η φοιτησηεχει μια δυο μερες εξοδο τη βδομαδα
Μέχρι τι σειρά θα φτάσει λέτε για ειδικές δυνάμεις και γενική κατηγορία... ; (Εάν δεν είσαι τρικτεκνος πολύτεκνος )
Στη προκυρηξη για τ πανελλαδικές έχει μια καρτέλα δελτίο υγειονομικής εξέτασης για τους υποψηφίους που υπογράφουν και σφραγίζουν οι γιατροί. Σε εμάς στην προκυρηξη δεν βλέπω να υπάρχει τέτοια καρτέλα. Απλά επειδή μου είπαν στο νοσοκομείο γι'αυτό ρωτάω αν αρκούν γνωματεύσεις μόνο η θέλει οι γνωματεύσεις να γράφουν πάνω στο δελτίο υποψηφίου που υπάρχει στη προκυρηξη γ τ πανελλαδικές η δεν ισχύει για εμάς κάτι τέτοιο.
Ότι σου είπαν παραπάνω... τα αναγράφει και η προκήρυξη!!!Xristinab έγραψε: Στη προκυρηξη για τ πανελλαδικές έχει μια καρτέλα δελτίο υγειονομικής εξέτασης για τους υποψηφίους που υπογράφουν και σφραγίζουν οι γιατροί. Σε εμάς στην προκυρηξη δεν βλέπω να υπάρχει τέτοια καρτέλα. Απλά επειδή μου είπαν στο νοσοκομείο γι'αυτό ρωτάω αν αρκούν γνωματεύσεις μόνο η θέλει οι γνωματεύσεις να γράφουν πάνω στο δελτίο υποψηφίου που υπάρχει στη προκυρηξη γ τ πανελλαδικές η δεν ισχύει για εμάς κάτι τέτοιο.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 106
Αυτό το λένε επειδή έτσι έχουν συνηθίσει οι γιατροί. Η προκήρυξη αυτή διαφέρει από αυτή την άποψη. Την καρτέλα την έχουν οι γιατροί στο ναυτικό νοσοκομείο και την συμπληρώνουν οι ίδιοι.Xristinab έγραψε: μου είπαν στο νοσοκομείο γι'αυτό ρωτάω αν αρκούν γνωματεύσεις μόνο
Johnny αν θυμάμαι καλά έχεις περάσει τη διαδικασία με τους σημαιοφόρους, αν μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις το ζύγισμα έγινε στην αρχή της διαδικασίας στη μέση η στο τέλος;
στην αρχη ειναι το ζυγισμα.310LELE έγραψε:Johnny αν θυμάμαι καλά έχεις περάσει τη διαδικασία με τους σημαιοφόρους, αν μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις το ζύγισμα έγινε στην αρχή της διαδικασίας στη μέση η στο τέλος;
μετα δινεις τις εξετασεις τις βλεπουνε
και τελος σε αλλη μερα εχει επιτροπη υγειονομικη
εχουν μια καθυστερηση τα ιατρικα
Αν έχουμε περάσει τα ιατρικά μας το λένε εκεί η πρέπει να βγουν οι πίνακες στο site?lef έγραψε:στην αρχη ειναι το ζυγισμα.310LELE έγραψε:Johnny αν θυμάμαι καλά έχεις περάσει τη διαδικασία με τους σημαιοφόρους, αν μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις το ζύγισμα έγινε στην αρχή της διαδικασίας στη μέση η στο τέλος;
στο τελος και μετα την επιτροπη θα βγουν πινακες επιτυχοντων στο σαιτSecond έγραψε:Αν έχουμε περάσει τα ιατρικά μας το λένε εκεί η πρέπει να βγουν οι πίνακες στο site;lef έγραψε:στην αρχη ειναι το ζυγισμα.310LELE έγραψε:Johnny αν θυμάμαι καλά έχεις περάσει τη διαδικασία με τους σημαιοφόρους, αν μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις το ζύγισμα έγινε στην αρχή της διαδικασίας στη μέση η στο τέλος;
Καλησπέρα παιδιά, έχει κανείς καμία πληροφόρηση για τελικούς πίνακες σημαιοφόρων; Έχει περάσει κάνα δίμηνο από την λήξη των ενστάσεων, ή έστω αν έχει κανείς κανένα γνωστό και έμαθε κάτι, που βρίσκετε η διαδικασία κλπ...
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 Θα ξεκινήσουν ΠΚΕ πανελληνίων
- Perasmenos
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 70
Δηλαδή μόνο τις εξετάσεις βλέπουν δεν μας εξετάζουν πάλι;
Σε εξετάζει λίγο μόνο ο οφθαλμίατρος, όπως είπε και προηγούμενος ο ορθοπαιδικός, δερματολόγος και οδοντίατρος,
Παιδιά στην ανυε τι ακριβώς γίνεται απλά περιμένουμε και μας ανακοινώνουν αν προχωράμε η κοβομαστε; Θα πάρει ώρα κάνουν κάτι άλλο;
Καλησπερα μηπως ξερεις κανεις ποσα ατομα καλουν στα υγιονομικα την μερα ; Ανα 100 περιπου την ημερα?;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες