Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
- tsita
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 7
Δεν ξέρω πόσους έχουν καλέσει γιατί δεν με νοιάζει εγώ είμαι στη πρώτη 40αδα ... Κάντε καμία ΠΡΟΠΟ και αφήστε τα γαριδάκια στο συρτάρι...
Όλοι από σημαιοφόρους είναι 70 άτομα
Πάντως σίγουρα θα πάρουν παραπάνω εφόσον καλέσει τους 7πλασιους για πκε ενώ κανονικά έπρεπε να φωνάξουν τους 3πλασιους αντε 4πλασιους
Τσίτα αφού είσαι τόσο ψηλά βασικά έτσι λες... Κοίτα μην μάθουμε ποιος είσαι και πέσει το δούλεμα σύννεφο. Αντε παλικάρι μου αύριο που τελειώνει η καραντίνα καμία βόλτα να ξεθολώσεις να κάνεις και τίποτα να ξελαμπικάρεις. Εμετικέ!
Crocop92 έγραψε:Καλά θα σου πω εγώ αν υπάρχουν βύσματα που θα φτάσει η σειρά
Δύσκολο αυτό, γιατί είναι και το ΑΣΕΠ στη μέση. Στις επιτροπές των σημαιοφόρων, τουλάχιστον στην υψομετρηση και στα αθλήματα απ' ότι παρατήρησα , ο/η πρόεδρος της επιτροπής ήταν του ΑΣΕΠ.
Ναι ναι και το 16 ασεπ ήταν...
Crocop92 έγραψε:Ναι ναι και το 16 ασεπ ήταν...
Δεν έχω προσωπική εμπειρία από την προκήρυξη που λες. Σε αυτή πάντως τηρήθηκαν τα όρια, οποιος δεν τα πληρούσε, δεν συνέχιζε.
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 79
43 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ 37 ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ σε περιπτωση καποιας αντικαταστασης. Οποτε δεν εχει παρει ατομα εξτρα. Ας ελπισουμε οτι γι αυτο δεν βγαινουν ακομα αποτελεσματα οριστικα μηπως σκεφτονται να τραβηξουν και αλλα ατομα μαζι και ΛΦ. Ολα ανοιχτα ειναι
Πολύ σωστά τα λες, επειδή ημουν στο πρώτο γκρουπ όλα πήγαν προβλεπόμενα γιαυτο μείναμε λίγοι και φώναξε και δεύτερη σειρά! καταρχην είναι αρκετοί αξιωματικοί στην επιτροπή και έναν να έχεις δεν μπορεί να κανει τ στραβά μάτια! υψομετρηση έπεσε το πρώτο γερό κόψιμο, καθως και στα αθληματα (πρέπει να είσαι «αθλητής» για να τα βγάλεις όλα την ίδια μέρα), υγειονομικά σε ψάχνουν και ψυχομετρικά ευκολακι
- Perasmenos
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 70
Στις επιτροπές θα είναι όλοι τυπικοί ... Όμως όταν τα χαρτιά πανε στο υπουργείο θα γίνει του Κουτρούκη ο γάμος... Εγώ ήξερα άτομο που πνιγηκε στη πισίνα και τώρα έχει 6 χρόνια στο λιμενικό...
υγιονομικαα τι ψαχνουν ;Nick_pera έγραψε:Πολύ σωστά τα λες, επειδή ημουν στο πρώτο γκρουπ όλα πήγαν προβλεπόμενα γιαυτο μείναμε λίγοι και φώναξε και δεύτερη σειρά! καταρχην είναι αρκετοί αξιωματικοί στην επιτροπή και έναν να έχεις δεν μπορεί να κανει τ στραβά μάτια! υψομετρηση έπεσε το πρώτο γερό κόψιμο, καθως και στα αθληματα (πρέπει να είσαι «αθλητής» για να τα βγάλεις όλα την ίδια μέρα), υγειονομικά σε ψάχνουν και ψυχομετρικά ευκολακι
Όποιος έχει γερό βύσμα πάντα θα ευνοειται, σε όλους τους τομείς ισχύει αυτό. Απλα, αυτή την εποχή οι διαδικασίες είναι πιο διαφανείς με την έννοια ότι η μοριοδοτηση και τα αποτελέσματα είναι προσβάσιμα σε όλους και ο κόσμος ψάχνεται περισσότερο για ενστάσεις, καταγγελίες, νομικες ενεργειες κλπ αν νομίζει ότι αδικηθηκε
- Perasmenos
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Anima95 έγραψε:Όποιος έχει γερό βύσμα πάντα θα ευνοειται, σε όλους τους τομείς ισχύει αυτό. Απλα, αυτή την εποχή οι διαδικασίες είναι πιο διαφανείς με την έννοια ότι η μοριοδοτηση και τα αποτελέσματα είναι προσβάσιμα σε όλους και ο κόσμος ψάχνεται περισσότερο για ενστάσεις, καταγγελίες, νομικες ενεργειες κλπ αν νομίζει ότι αδικηθηκε
Σωστά τα λες ο καθένας θα πάει να προφυλάξει τον εαυτό του όχι να κάνει καλό στους άλλους... οποίος είναι σε καλή θέση και έχει και ένα σχετικά καλό γνωστό περναει
- Perasmenos
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Anima95 έγραψε:Όποιος έχει γερό βύσμα πάντα θα ευνοειται, σε όλους τους τομείς ισχύει αυτό. Απλα, αυτή την εποχή οι διαδικασίες είναι πιο διαφανείς με την έννοια ότι η μοριοδοτηση και τα αποτελέσματα είναι προσβάσιμα σε όλους και ο κόσμος ψάχνεται περισσότερο για ενστάσεις, καταγγελίες, νομικες ενεργειες κλπ αν νομίζει ότι αδικηθηκε
Ο καθένας πάει να προφύλαξη τον εαυτό και όχι να κάνει καλό στους άλλους
. Όποιος είναι σε καλή σειρά και έχει και έναν σχετικά καλό γνωστό περμαει... Στις επιτροπές δεν είναι μπαμπούλας.. και τα 2-3 κιλά σου χαρίζουν και την μια έλξη και τα 2 πους απς αρκεί να φέρεσαι λίγο δραστήριος...
Κοιταξε αν έχεις γέρος βύσμα πας και σε άλλη υπηρεσία στο δημόσιο έτσι; τεσπα εγώ αυτό που είδα είναι άντρες και αρκετές γυναίκες κοντοί-ές και με κιλά γιαυτο μετά τα έκαναν μαντάρα στα αθληματα! Υγειονομικά σε ψάχνουν ιατρικό ιστορικό, ΔΜΣ κτλπ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες