Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Vegeta1993
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Vegeta1993 »

Λοιπόν, Τον Ιούλη περνάνε ΠΚΕ των πανελληνίων για λιμενικό που σημαίνει πρέπει να έχουμε τελειώσει τις διαδικασίες μέχρι τότε ή να πάμε για σεπτεμβρη. Οι επιστήμονες λένε από φθινώπορο θα επανέλθει ο ιος.1 χρόνο έχει κρατήσει η αναμονή στην προκήρυξη και σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες του υπουργείου η υψομετρηση θα ξεκινήσει από 12 Μαίου (χωρίς να είναι δεδομένο αυτό). Τώρα οσον αφορά τις προπονήσεις λίγο να έκανε κάποιος από τον Σεπτέμβρη του 2019 που βγήκε η προκήρυξη θα τα έβγαζε με άνεση.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από D.Y.K »

310LELE έγραψε:Στις ειδήσεις λένε ότι η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό θα ισχύσει μέχρι το τέλος Μαίου οπότε δεν προβλέπεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες μέσα στον μήνα άσε που στα νησιά πάει για αργότερα. Ο Ιούνιος θα είναι καθοριστικός αλλά και πάλι δεν ξέρω, θεωρώ ότι για να μπουν όλα σε μια τάξη πρέπει να μετατεθούν από Σεπτέμβριο και μετά.

Κομάντο, κανόνισε να γίνει καμιά στραβή και να κοπείς στα αθλήματα. Παλεύεις τόσα χρόνια να φορέσεις στολή και είναι κρίμα.

Ξεκίνα να ξεσκουριάζεις με κάποιο τρόπο και όλα καλά.

ΥΓ: Επειδή με ρώτησες σε προηγούμενο μήνυμα και το πρόσεξα τώρα, δυστυχώς δεν έχω κάποια ενημέρωση για την εξέλιξη των διαδικασιών. Εσύ πάντως φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα ανά πάσα ώρα και στιγμή. Εάν μάθω ότι τελικά δεν τα κατάφερες θα σε διώξω από το φόρουμ Εικόνα

Crocop92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 121

Δημοσίευση από Crocop92 »

Το 2016 πήρε έξτρα 100+ άτομα ενώ είχε βγάλει προκήρυξη για 49... Αυτή τη φορά θα πάρει; Εμείς που είμαστε 600 σειρά να κάνουμε προπονήσεις η τσάμπα κόπος;
Anima95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Anima95 »

Σε περίπτωση που ξεκινήσει η σταδιακή άρση των μέτρων από τις 4 Μαϊου, εχετε μπροστα σας 1 με 1.5 μήνα να προετοιμαστείτε για τα αθλήματα, και κατά τη γνώμη μου είναι αρκετο - τουλάχιστον για τους άνδρες υποψηφίους, εφόσον έχετε μια μέση φυσική κατάσταση. Η αντοχή και ο Ρυθμός για το 1000αρι χτίζονται με τρεξιμο, το οποίο μπορείτε να κάνετε και στη γειτονιά σας, για τη σφαιρα ενδυνάμωση χεριών με βάρη και μπορείτε να δείτε τεχνική από youtube, για άλμα εις μήκος και ύψος διατάσεις και ασκήσεις στα πόδια για ελαστικότητα και τέλος η κολύμβηση είναι πανευκολη, εφόσον χτίσετε αντοχή για το 1000αρι, θα τη βγάλετε σε 2' λεπτά. Όλα αυτά για όρια των Λιμενοφυλάκων γενικής κατηγορίας, όχι για ειδικων δυνάμεων.
lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από lef »

Παιδια απο οτι ακουσα απο 1 ιουνιου ανοιγουν οι αθλητικες εγκαταστασεις.. απο τοτε θα συνεχιστει λογικα ο διαγωνισμος. Το βλεπω δυσκολο για μαιο...
Vegeta1993
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Πριν τα αθλήματα έχουμε να περάσουμε ανυε, υγειονομικά και υψομετρηση που σίγουρα θα έχει περάσει η 1η Ιουνίου μέχρι να δώσουμε αθληματα. Επομένως δεν επηρεάζει πουθενά αυτό. Η προκυρηξη δεν γίνεται να προσαρμοστεί στα μέτρα σας επειδή σας βολεύει. Τελος διαγωνισμοί όπως οβα , ΣΦ θα δώσουν αθλήματα Μάϊο το λιμενικό γιατί να μείνει πίσω; Ας μου εξηγήσει κάποιος.
Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Second »

Vegeta1993 έγραψε: Πριν τα αθλήματα έχουμε να περάσουμε ανυε, υγειονομικά και υψομετρηση που σίγουρα θα έχει περάσει η 1η Ιουνίου μέχρι να δώσουμε αθληματα. Επομένως δεν επηρεάζει πουθενά αυτό. Η προκυρηξη δεν γίνεται να προσαρμοστεί στα μέτρα σας επειδή σας βολεύει. Τελος διαγωνισμοί όπως οβα , ΣΦ θα δώσουν αθλήματα Μάϊο το λιμενικό γιατί να μείνει πίσω; Ας μου εξηγήσει κάποιος.
Μάλλον εσυ λες ανακρίβειες και όχι ο λελε. Δεν ξέρω αν το διάβασες αλλά το πρώτο 20ημερο Ιουνίου ανοίγουν τα στάδια αυστηρά για ατομική άσκηση. Πως θα δώσουμε αθλήματα εμείς;
Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Second »

Εδώ μέσα οι περισσότεροι φίλε μου έχουμε μπει για αλληλοϋποστήριξη, να λέμε την άποψη μας και αν γνωρίζουμε κάτι νεότερο. Εσυ που είσαι έτοιμος και περνάς σίγουρα λοιπόν, τι κανεις εδώ; Πολλοί δουλεύουν για να φάνε και όντως να μην έχουν κάνει τη δίκη σου προπόνηση για να είναι στάνταρ επιτυχόντες. Αλλά με το να κανεις υποδείξεις δεν κερδίζεις νομίζω τίποτα. Ότι είναι να γίνει θα γίνει κανεις δεν είναι ενημερωμένος για κάτι. Αλλά από τη στιγμή που μπήκες στο φόρουμ καλό θα ήταν να μην κράζεις γιατί όλα είναι ρευστά και ποτε δεν ξέρεις τι γινεται.
Vegeta1993
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Αν ξεκινήσουμε Μάιο υψομετρηση, υγειονομικά, ανυε θα πάει Ιούνης και για να δώσουμε αθληματα δεν είπα κάτι διαφορετικό από ότι είπες εσύ.
Άβαταρ μέλους
hellenic_ranger
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από hellenic_ranger »

Καλησπέρα μάγκες χρόνια πολλά Χρήστος Ανέστη... Και καλή επιτυχία σε όλους του υποψήφιους... Προσωπική μου άποψη απο μέσα η τέλος Μαΐου να ξεκινήσει η διαδικασία δηλαδή με την σειρά υψομέτρηση εξετάσεις ανυε ψυχοτεχνικα και τελευταία τα αθλήματα (να δώσουμε πρώτα ψυχοτεχνικα και μετά αθλήματα συνήθως γινόταν το αντίθετο) με τα 880 άτομα που περνάνε πκε και λαμβάνοντας υπόψην ότι δεν θα είμαστε καμία 50αρια άτομα σε κάθε διαδικασία να καλούν λιγότερα, θα φτάσουμε να περνάμε αθλήματα τέλος Ιουλίου η αρχές Αυγούστου που θα έχουν ψιλό στρώσει τα πράγματα... Πάντα δικιά μου άποψη δεν έχω μάθει κάτι...
Vegeta1993
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δεν γίνεται να λέτε ότι θα πάει μετά τον Σεπτέμβρη ο διαγωνισμός, πολλοί αγωνιούν να δώσουν να τελειώσουν και λέτε τέτοια πράγματα. Ηδη έχει καθυστερήσει πολύ ο διαγωνισμός κοντεύει χρόνος και θέλετε κι άλλη αναμονή. Οσον αφορά τα αθλήματα, η προκήρυξη βγήκε σεπτεμβρη του 19 πιστεύω όσοι πίστευαν ότι δεν μπορούσαν να ανταποκριθουν στα αθλήματα θα μπορούσαν να αφιερώνουν ένα 5λεπτο την ημέρα για κάμψεις και μονόζυγο. Οσες υποχρεώσεις και να έχει κάποιος πιστεύω 5 λεπτά μπορεί να τα βρει, ακόμα και τώρα αν ξεκινήσει κάποιος άνετα προλαβαίνει να τα βγάλει αν γίνουν μετά τον Ιούνη τα αθλήματα.
Άβαταρ μέλους
Laskaris
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Laskaris »

Αυτό που λέει ο Vegeta1993 ίσχυει. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να καθυστέρησουν ακόμα τόσο πολύ οι διαδικασίες. Επιπλέον χρόνος υπήρχε. Δεν μιλάμε για προετοιμασία συμμετοχής σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Μια απλή αθλητική δοκιμασία ειναι, άκομα και στην περίπτωση των Ε. Δ. το μόνο απαιτητικό αγώνισμα είναι οι έλξεις και αυτές άνετα μπορούσε ο καθένας να τις δουλέψει από την άνεση του σπιτιού του. Όσο για το. Τρέξιμο εφικτό ήταν να τρέξεις έξω με την αποστολή του αντίστοιχου μήνυματος. Εν κατακλείδι ας προχωρήσει η διαδικασία και όλα τα άλλα βρίσκονται αν υπάρχει θέληση. Μην τρελενεστε με τα αθλητικά. Φτιάχνεις γρήγορα εκτός αν κάποιος έχει παραμελήσει τελείως την φυσική του κατάσταση και ξεκινά από το μηδέν.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από 310LELE »

D.Y.K έγραψε:
310LELE έγραψε:Στις ειδήσεις λένε ότι η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό θα ισχύσει μέχρι το τέλος Μαίου οπότε δεν προβλέπεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες μέσα στον μήνα άσε που στα νησιά πάει για αργότερα. Ο Ιούνιος θα είναι καθοριστικός αλλά και πάλι δεν ξέρω, θεωρώ ότι για να μπουν όλα σε μια τάξη πρέπει να μετατεθούν από Σεπτέμβριο και μετά.

Κομάντο, κανόνισε να γίνει καμιά στραβή και να κοπείς στα αθλήματα. Παλεύεις τόσα χρόνια να φορέσεις στολή και είναι κρίμα.

Ξεκίνα να ξεσκουριάζεις με κάποιο τρόπο και όλα καλά.

ΥΓ: Επειδή με ρώτησες σε προηγούμενο μήνυμα και το πρόσεξα τώρα, δυστυχώς δεν έχω κάποια ενημέρωση για την εξέλιξη των διαδικασιών. Εσύ πάντως φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα ανά πάσα ώρα και στιγμή. Εάν μάθω ότι τελικά δεν τα κατάφερες θα σε διώξω από το φόρουμ Εικόνα

Γεια σου ΔΥΚ καλησπέρα, Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά. Θα βάλω τα δυνατά μου και αν θέλει ο Θεός όλα θα πάνε καλά!! Αν αποτύχω θα φύγω οικειοθελώς από το forum με ερπινγκ κιόλας 😂😂😂

Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Bodyguard »

Crocop92 έγραψε:Το 2016 πήρε έξτρα 100+ άτομα ενώ είχε βγάλει προκήρυξη για 49... Αυτή τη φορά θα πάρει; Εμείς που είμαστε 600 σειρά να κάνουμε προπονήσεις η τσάμπα κόπος;

Φίλε κάνε προπονησεις δεν έχεις να χάσεις κατι πας με το δικό σου το κεφάλι , ο καθένας μας εδώ μέσα παει με το δικό του το κεφάλι άσχετα με το τι θα γίνει και πόσους θα παρουν στο τέλος. Η προσπαθεια μετράει δεν κάνεις και κάτι να είσαι σε εντιμότητα!!! Εκεί εγώ είμαι πανω απο 2000σειρα ξέρω ότι δεν αλλά ποτε δεν ξέρεις και κάνω την προσπαθεια μου άσχετα με το τι θα γίνει στο τέλος. Εφόσον έχουμε μπει στον χορό πρεπει να χορέψουμε και να κάνουμε υπομονή!!! 🙂

Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Bodyguard »

*χάνεις
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες