Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)
Εφοσον θα βγει μεσω ασεπ θα ειναι σα την 6κ. Ο Ασεπ δε μοριοδοτει διπλωματα και στρατιωτικη θητεια!
Έχουν πει όμως σε διαφορά σαιτ ρε παιδιά ότι θα είναι εκτός ΑΣΕΠ, υπό την εποπτεία του, και θα ακολουθήσει τα πρότυπα των ειδικών φρουρών... Άρα δε θα είναι στα πρότυπα της 6κ. Εκτος αν κάνω λάθος
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστήριο
OΤαν λέει στα πρότυπα των ειδικών φρουρών εννοεί την διαδικασία ρε παιδιά ότι θα γίνουν όλα πολύ γρήγορα, ότι θα είναι από το υπουργείο προστασίας του Πολίτη με την εποπτεία του ΑΣΕΠ, όχι για μόρια κ για όρια ηλικίας κ τέτοια που έχω διαβάσει πιο πάνω. Θα είναι με εποπτεία του ΑΣΕΠ κ κ στα πρότυπα τις 6Κ θα εννοούν την μοριοδοτηση κ το όριο ηλικίας.
Η ελπίδα παθαίνει τελευταία
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
Εμένα με καίει να βγει φέτος να έχω δικαίωμα συμμετοχής γιατί είμαι του 88.Αν κ εχώ απογοητευτεί ακόμα ελπίζω.
Είσαι πίσω στα γεγονότα λοχια. Αυτή ήταν η πρώτη σκέψη, μετά την άλλαξαν και είπαν θα πάνε στα πρότυπα της 6κ, το μόνο που θα αλλάξει θα είναι το υπουργείο να αναλάβει τα ψυχοτεχνικα και τα αθλήματα.
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
Είναι παλιό αυτο το άρθρο λοχία ισχύει.Έχουν αλλάξει τα δεδομένα όπως λέει ο φίλος μας. Άντε να βγει να ησυχάσουμε όλοι.
Ξερω ότι είναι παλιό παιδιά απλά δεν είδα κάτι πιο καινούριο να λέει για μέσω ΑΣΕΠ πλην της Δράμας τις 240 θέσεις. Μακάρι να είναι όπως τα λέτε και να είναι σύμφωνα με την 6κ. Πάντως εν ενέργεια μου είπε ότι η ομοσπονδία ζήτησε να είναι στα πρότυπα της 6κ πχ όριο ηλικίας, αλλά με μοριοδότηση όπως οι παλαιότερες προκηρύξεις των σωφρονιστικών. Χωρίς εμπειρία δλδ...
Όντως και η πουεφ και η οσυε το ζητάει, όμως σε υπό ψήφιση νομοσχέδιο του προπο περιλαμβάνεται τροπολογία μόνο για να διεξάγει το υπουργείο ψυχοτεχνικα, αθληματα και υγειονομικά για να μην ξαναγινει Μάλλον ότι έγινε με την 6κ κατά τα άλλα η προκήρυξη όπως γράφει για προσλήψεις θα βγαινει μέσω ΑΣΕΠ.Loxias89 έγραψε:Ξερω ότι είναι παλιό παιδιά απλά δεν είδα κάτι πιο καινούριο να λέει για μέσω ΑΣΕΠ πλην της Δράμας τις 240 θέσεις. Μακάρι να είναι όπως τα λέτε και να είναι σύμφωνα με την 6κ. Πάντως εν ενέργεια μου είπε ότι η ομοσπονδία ζήτησε να είναι στα πρότυπα της 6κ πχ όριο ηλικίας, αλλά με μοριοδότηση όπως οι παλαιότερες προκηρύξεις των σωφρονιστικών. Χωρίς εμπειρία δλδ...
Θα μας πιάσει και ο νόμος αυτό που λένε τώρα για τον ΑΣΕΠ ότι θα περνάμε και από συνέντευξη και θα δώσουμε και εξετάσεις και καλά Αν είμαστε ικανοί για τη θέση; Μήπως το καθυστερούν για αυτό για να περάσει ο νόμος;
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
Και να περασεινο νόμος, θα ισχύει από αρχές του 21 δεν πιστευω να ισχύει από τέλη του χρόνου.Το καθυστερούν γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται γι'αυτό.
Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω δουλεύω με συμβάσεις στο υπουργείο υγείας φύλακας 8 μήνα καί 18 μήνα σοχ δηλαδή. Εμένα η σύμβασή μου λήγει τον Απρίλιο αν βγει προκήρυξη τώρα άμεσα μπορώ να κάνω αίτηση; Επιτρέπεται; Έχω και κύριο τίτλο.
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
Δεν παίζει ρόλο φιλε μου αν έχεις σύμβαση ή οχι, μπορείς κανονικά να κάνεις αίτηση σε οποιαδήποτε προκήρυξη για να μονιμοποιηθείς.
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
Άλλες 5 βδομάδες ελπίδας έχουμε αλάνια. ΆΑν βγει κ ο Νοέμβριος δυστυχώς μετά πάει από το νέος έτος γιατί Δεκέμβριο είναι η Κ δεν θα ασχοληθεί κανένας με μας.
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
Είναι κ οι γιορτές ήθελα να πω Δεκέμβριο κ δεν θα ασχοληθούν καθόλου με τις προκηρύξεις γενικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες