Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
Είσαι ψεύτης μεγάλε.800τοσα παίρνουν οι νέοι. Οι σειρές του 2007 παίρνουν 550 καθαρά κάθε 15μερο χωρίς ΣΚ, νύχτες κτλ.Καλό είναι να διαγραφεί ο συγκεκριμένος καθαρό τρολ είναι.
ΥΓ. Σιγά μη σου δώσω και τα στοιχεία μου μεγάλε, σε ένστολη υπηρεσία είμαι.
ΥΓ.2 Για ενα φίλο που ρώτησε παραπάνω το δίπλωμα Γ' ίσως σου φανεί χρήσιμο στην Σ. Υ. Και το δίπλωμα Δ' στην Υ. Ε. Φ. Κ. Κ.
ΥΓ.3 Καλή επιτυχία Sofron522 κι ελπίζω το κόλπο σου να αποθαρρύνεις τους άλλους να πιάσει.
ΥΓ.4 Είσαι πραγματικά για λύπηση. Είτε λες αλήθεια αλλά μισείς το επάγγελμα αλλά είσαι και τεμπελιάς να αποχωριστεί το δημόσιο είτε απλά είσαι ψεύτης.
Ο διάλογος μαζι σου τέλος.
ΥΓ.2 Για ενα φίλο που ρώτησε παραπάνω το δίπλωμα Γ' ίσως σου φανεί χρήσιμο στην Σ. Υ. Και το δίπλωμα Δ' στην Υ. Ε. Φ. Κ. Κ.
ΥΓ.3 Καλή επιτυχία Sofron522 κι ελπίζω το κόλπο σου να αποθαρρύνεις τους άλλους να πιάσει.
ΥΓ.4 Είσαι πραγματικά για λύπηση. Είτε λες αλήθεια αλλά μισείς το επάγγελμα αλλά είσαι και τεμπελιάς να αποχωριστεί το δημόσιο είτε απλά είσαι ψεύτης.
Εθελοντη καθε 15 μερες πληρωνονται οι υεφκκ;Επισης ο μισθος με το που μπει καποιος ειναι 800+; Και ποσο ανεβαινει καθε χρονο; Ευχαριστω!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 33
ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ. έγραψε:Είσαι ψεύτης μεγάλε.800τοσα παίρνουν οι νέοι. Οι σειρές του 2007 παίρνουν 550 καθαρά κάθε 15μερο χωρίς ΣΚ, νύχτες κτλ.Καλό είναι να διαγραφεί ο συγκεκριμένος καθαρό τρολ είναι.
Ρε φίλε ξεκόλλα να παραμυθιάζει τον κόσμο! Έλεος ρε φίλε. Αφού δεν είσαι στο σώμα γιατί λες βλακείες ; Και δεύτερον δεν σου ζήτησα τον αριθμό μητρώου άσχετε ιδέα δεν έχεις! Και αμέσως τώρα θα σου αποδείξω πόσο μα πόσο Ψεύτης είσαι όταν έρχονται τατρόφιμα Στο χαρτί που συμπληρώνεις έχει ένα μεγάλομεγάλο γράμμα χρωματισο το έχει και ο οδηγός αυτό το λέω αυτό επίτηδες για να μην μου πεις ότι σιγά μη σου πω υπηρεσιακά θέματα. Ποιο γράμμα είναι αυτό έτσι και δεν το βρεις απλά δεν είσαι στο σώμα. Εντελώς ακίνδυνο για την υπηρεσία Γιατί αυτό το χαρτί το βρίσκεις παντού ... Για να σε δω! Ψεύτη και έχει και άλλα γράμματα εγώ το πρώτο θέλω να μου πεις ...
Ο Εθελοντης γραφει καιρο εδω και γενικα δε λεει μακακιες, οποτε δε νομιζω να ειναι αυτος λαθος ουτε να κοροιδευει!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Guardian έγραψε:Ο Εθελοντης γραφει καιρο εδω και γενικα δε λεει μακακιες, οποτε δε νομιζω να ειναι αυτος λαθος ουτε να κοροιδευει!
Εντάξει παιδιά οπότε δεν έχει άλλο νόημα να μιλάω! Άσκοπα! Καλή συνέχεια να έχετε!
Μα ρε φιλε δεν ειναι οτι το λεει μονο ο Εθελοντης. Και απο αλλους το εχω ακουσει οτι παιρνουν παραπανω γι αυτο μου κανει εντυπωση αυτο που γραφεις! Ειναι δυνατον με 13 χρονια υπηρεσια να παιρνεις μονο 900ε με νυχτες και ΣΚ?
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 64
Έτσι όπως τα υπολογίζω εγώ ο νεοδιορισμενος τα 2 πρώτα χρόνια παίρνει 688+τα επιδόματα, μετά πάει 732. Στα 13 χρόνια καθαρά είναι 845+120 το επίδομα + νυχτερινά αργίες, βγαίνουν πάνω από 1.000
Οι συμβασιούχοι παίρνουν 900 950 τώρα, γιατί δεν έχουν τις ίδιες κρατήσεις. Μόλις μπουν σαν μόνιμοι θα είναι 100 ευρώ μείον.
Sofron522 μήπως τα τρώνε τα νυχτερινά κάποιοι άλλοι;
Οι συμβασιούχοι παίρνουν 900 950 τώρα, γιατί δεν έχουν τις ίδιες κρατήσεις. Μόλις μπουν σαν μόνιμοι θα είναι 100 ευρώ μείον.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Διασωστης31 έγραψε:Έτσι όπως τα υπολογίζω εγώ ο νεοδιορισμενος τα 2 πρώτα χρόνια παίρνει 688+τα επιδόματα, μετά πάει 732.Στα 13 χρόνια καθαρά είναι 845+120 το επίδομα + νυχτερινά αργίες, βγαίνουν πάνω από 1.000
Γιατί είναι διαφορετικές συμβάσεις! Είναι προσωρινή στο χορό στην ουσία τους έκαναν με σύμβαση μέχρι να δώσουν τα αθλήματα εγώ που είμαι παλιός χιλιάρικο δεν έχω ακουμπήσει για μικρό ποσό των 30 και των 40 ευρώ... Μπορεί να φταίει επειδή έχω πολλά ρεπό που μου χρωστάνε ... Εγώ να παίρνω τόσα τι να πω.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Guardian έγραψε:Μα ρε φιλε δεν ειναι οτι το λεει μονο ο Εθελοντης. Και απο αλλους το εχω ακουσει οτι παιρνουν παραπανω γι αυτο μου κανει εντυπωση αυτο που γραφεις! Ειναι δυνατον με 13 χρονια υπηρεσια να παιρνεις μονο 900ε με νυχτες και ΣΚ;
τι να πω ρε παιδιά εντάξει ... Μήπως επειδή μου χρωστάνε πολλά ρεπό και τώρα παίρνω πολλά ρεπό μπορεί να οφείλεται σε αυτό εδώ και ενάμιση χρόνο δουλεύω τρεις φορές την εβδομάδα μπορεί να οφείλεται σε αυτό τι να πω
Σε Σ. Υ. Και Υ. Ε. Φ. Κ. Κ. Ειναι μονο εξ φρουροι;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 5
οντως περνας δυσκολα. Αμα δλευεις 3 φορες την εβδομαδα και παιρνεις τοσα, σε καταλαβαινωSofron522 έγραψε:Guardian έγραψε:Μα ρε φιλε δεν ειναι οτι το λεει μονο ο Εθελοντης. Και απο αλλους το εχω ακουσει οτι παιρνουν παραπανω γι αυτο μου κανει εντυπωση αυτο που γραφεις! Ειναι δυνατον με 13 χρονια υπηρεσια να παιρνεις μονο 900ε με νυχτες και ΣΚ;
τι να πω ρε παιδιά εντάξει ... Μήπως επειδή μου χρωστάνε πολλά ρεπό και τώρα παίρνω πολλά ρεπό μπορεί να οφείλεται σε αυτό εδώ και ενάμιση χρόνο δουλεύω τρεις φορές την εβδομάδα μπορεί να οφείλεται σε αυτό τι να πω
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
BorderPolice έγραψε:οντως περνας δυσκολα. Αμα δλευεις 3 φορες την εβδομαδα και παιρνεις τοσα, σε καταλαβαινωSofron522 έγραψε:Guardian έγραψε:Μα ρε φιλε δεν ειναι οτι το λεει μονο ο Εθελοντης. Και απο αλλους το εχω ακουσει οτι παιρνουν παραπανω γι αυτο μου κανει εντυπωση αυτο που γραφεις! Ειναι δυνατον με 13 χρονια υπηρεσια να παιρνεις μονο 900ε με νυχτες και ΣΚ;
Τώρα! Τα προηγούμενα χρόνια όμως! Που δεν είχα καθόλου προσωπική ζωή. Χωρίς ρεπό! Να τα λέμε κι αυτά...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 64
3 φορές, μάλλον εννοεί 12ωρα. Τα ρεπό είναι δικό σας λάθος, και των σωματείων. Οι εξωτερικοι βλέπω κάνουν προσφυγές και κερδίζουν 2 χιλιάρικα από οφειλές, το σωματείο των σωφρον κάνει κάτι αντίστοιχο;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Όχι εγώ δουλεύω οκτάωρο η εσωτερική δουλεύουν δωδεκάωρα... Γιατί κάποια παιδιά έρχονται από μακριά και επιλέγουν να δουλεύουν δωδεκάωρα...Διασωστης31 έγραψε:3 φορές, μάλλον εννοεί 12ωρα.Τα ρεπό είναι δικό σας λάθος, και των σωματείων. Οι εξωτερικοι βλέπω κάνουν προσφυγές και κερδίζουν 2 χιλιάρικα από οφειλές, το σωματείο των σωφρον κάνει κάτι αντίστοιχο;
Διασωστης31 έγραψε:Έτσι όπως τα υπολογίζω εγώ ο νεοδιορισμενος τα 2 πρώτα χρόνια παίρνει 688+τα επιδόματα, μετά πάει 732.Στα 13 χρόνια καθαρά είναι 845+120 το επίδομα + νυχτερινά αργίες, βγαίνουν πάνω από 1.000
688 +150 πας στα 838. Αν βάλεις αργίες και νυκτερινα τότε ακουμπάς άνετα το 900αρι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες