Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)
Καλά ναι. Αλλα 5.000 αιτήσεις θα χει σίγουρα. Τόσες περίπου είχε στην 6κ
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 89
Politis32 έγραψε:Καλά ναι. Αλλα 5.000 αιτήσεις θα χει σίγουρα. Τόσες περίπου είχε στην 6κ
Πάνω-κάτω και εγώ εκεί πιστεύω ... Στην 6κ ήταν πολλά άτομα επιλαχών τους φωνάξανε και δεν πήγαν ποτέ. Σίγουρα θα υπάρχουν και αυτά τα άτομα... Συν ότι υπάρχουν και αθλήματα πόσα άτομα θα κοπούν ψυχοτεχνικά. Είναι καλά ... Και στην δημοσιοποίηση άρχισαν να λένε σκηνικά για τον Κορυδαλλό μετά από την 6κ άμα παρατηρήσες οπότε και αυτοί που είχαν κάνει θα το ξανασκεφτούν. Άντε μακάρι να δούμε τι θα γίνει. Ανυπομονώ. Εγώ μέσω ΑΣΕΠ πατούσα στην 6κ ήμουν 230 επιλαχών χαχαχαχαχαχα... Άρα αν ξαναβγεί μέσω ΑΣΕΠ πάλι δύσκολα τα πράγματα αχαχαχαα ενώ εκτός ΑΣΕΠ κάτι κάνουμε.
Θα βγει η προκήρυξη και θα δούμε. Υπομονη.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
Πραγματικά κάποιοι εδώ έχουν θέμα.Έχετε πρόβλημα. Λέτε ΨΕΜΑΤΑ και χαίρεστε που παραμυθιάζεστε μεταξύ σας. Λέω ότι είμαι 15 χρόνια μέσα και ο άλλος λέει παπάτζες κι ότι τελευταία σειρά ήταν του 2007! Εγώ μπήκα το 2005 λοιπόν. Υπήρξε σειρά του 2007 όπως και σειρά του 2009
(Σεπτέμβριος 2009 προσλήφθηκαν 144 συνάδελφοι).
Λοιπόν σταματώ εδώ και συνεχίστε ελεύθερα.
Μια σημείωση μόνο:
Προσωπικά είμαι υπέρ του ΙΕΚ. Αυτό που τόνισα είναι ότι δε θα πάρει ποτέ 500 μόρια που λέγατε και κοιτάτε να μαζέψετε από αλλού μόρια.
(Κι ότι νόμιζα τα βρήκα με τον Bitcoin ξεκίνησαν τις προσβολές Giorgos και Politis)
(Σεπτέμβριος 2009 προσλήφθηκαν 144 συνάδελφοι).
Λοιπόν σταματώ εδώ και συνεχίστε ελεύθερα.
Μια σημείωση μόνο:
Προσωπικά είμαι υπέρ του ΙΕΚ. Αυτό που τόνισα είναι ότι δε θα πάρει ποτέ 500 μόρια που λέγατε και κοιτάτε να μαζέψετε από αλλού μόρια.
(Κι ότι νόμιζα τα βρήκα με τον Bitcoin ξεκίνησαν τις προσβολές Giorgos και Politis)
Εθελοντη στην υπουργικη αποφαση που βγηκε τον Ιουλιο για τους ενοπλους Δημοσιων Φορεων, στο ιεκ δινει 500 μορια παντως! Θεωρω οτι απο δω και περα θα αυξησουν τα μορια του ιεκ και στην Αστυνομια, αλλιως τι καθομαστε τζαμπα 2,5 χρονια για να παιρνει ο πολυτεκνος περισσοτερα!
Καμία προσβολή αδελφέ. Απλά μια ερωτηση. Ενταξει μπορεί να είσαι στο σώμα. Γιατί δεν λες πως μπήκες και ξεκινας να λες για μόρια κτλπ; Που καλά εκανες και είσαι μαγκιά σου! Αλλα ασε αυτα με τα μόρια. Φιλικά παντα.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
Guardian αυτό δεν το είχα προσέξει, ίσως γίνει κι έτσι απλά μου φάνηκε υπερβολικό να δίνει ίδια μόρια με τις Ειδ. Δυν. Τελοσπαντων κοντή γιορτή θα δούμε.Politis32 τί εννοείς πώς μπήκα;
Με ένα τενεκέ λάδι!
18 απολυτηρίο, Ειδ. Δυν. Κι όλα τα διπλώματα οδήγησης.
Οι βάσεις σε εμάς ήταν πάντοτε υψηλές λόγω ότι έπαιρνε λίγο κόσμο.
Επίσης λόγω ωραρίου, μισθολογικού και μεταθέσεων έλκυε πάντα τον κόσμο
(2009 νομίζω 9000 αιτήσεις για 144 θέσεις).
Με ένα τενεκέ λάδι!
18 απολυτηρίο, Ειδ. Δυν. Κι όλα τα διπλώματα οδήγησης.
Οι βάσεις σε εμάς ήταν πάντοτε υψηλές λόγω ότι έπαιρνε λίγο κόσμο.
Επίσης λόγω ωραρίου, μισθολογικού και μεταθέσεων έλκυε πάντα τον κόσμο
(2009 νομίζω 9000 αιτήσεις για 144 θέσεις).
Εθελοντη στην υπουργικη αποφαση που σου λεω εχει 500 μορια το ιεκ και 400 τις ειδικες δυναμεις! Να σε ρωτησω τι παιζει με την εξωτερικη φρουρα ειναι καλα σαν υπηρεσια; Ακουγεται οτι το σωματειο δε στηριζει τους υπαλληλους και γενικα υπαρχουν τριβες!
Απο λεφτα και ωραριο πως ειναι;
Απο λεφτα και ωραριο πως ειναι;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Guardian να ρωτήσω κάτι, ήσουν ειδικές δυνάμεις;
Ναι ημουν!
-
Χαίρομαι γιατί ήμουν και γω. Αν επιτρέπεται σε ποιό τάγμα ήσουν και γιατί μπήκες ειδικές δυνάμεις;
Σε αμφιβια μοιρα ημουν, επειδη μ αρεσε και επειδη τα υπολοιπα σωματα ηξερα οτι δε θα μου προσφερουν κατι!
-
- Στρατιώτης
Φίλε είναι κρίμα που είσαι ειδικοδυναμίτης και να μην ξέρεις την διαφορά σώματος - όπλου. Όπλο είναι πεζικό, πυροβολικό, τεθωρακισμένα και υποστήριξης μάχης διαβιβάσεις, μηχανικό, αεροπορία στρατού. Επίσης θα ήθελα να μάθω τι σου άρεσε από τους αμφίβιους, που δεν μπορούσαν να σου δώσουν τα άλλα "σώματα";
-
- Στρατιώτης
(Είμαι και εγώ ΕΔ)
-
Εγώ ένας ΠΖΝ, γιατί στο Βόλο έχει και ***** τα πεϊνιρλιά! Φίλε Γιοακίμ Πάϊπερ ο Γκάρντιαν μάλλον εννοούσε τους τομείς των Ειδ-Δυν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες