Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)
Επίσης να ρωτήσω κάτι Κ όποιος ξέρει απαντάει... στο δίπλωμα γ η Δ θα θέλει και πει; στους φρουρούς δεν ζήτησαν..
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 37
Εφόσον είναι με τα ίδια κριτήρια όπως των εφ όχι
Σε μια πολη σαν τη Δραμα, που θα παρουν κατηγοροα ΔΕ 200 ατομα! Δηλαδη σε μια πολη 100 χιλιαδων, ποσο πιστευετε θα ειναι το οριο; Γιατι 200 ατομα για μια τετοια πολη ειναι μεγαλουτσικος αριθμος!
Ποιο όριο;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
διαδικασίες εξπρές αναμένεται να γίνουν μέσα στο καλοκαίρι 1.492 προσλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων και συνοριοφυλάκων. Για τις φυλακές όλης της χώρας θα προσληφθούν 1.012 άτομα όπως ανακοίνωσε η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου. Οι εν λόγω προσλήψεις θα γίνουν με το ίδιο πλαίσιο που έγιναν και οι προσλήψεις των 1.500 ειδικών φρουρών στην αστυνομία (δηλαδή εκτός ΑΣΕΠ ).
Από σημερινό κιόλας άρθρο που αναλύει ειδικότητες και για συνοριοφύλακες. Δηλαδή ρε παιδιά δε διαβάζετε καλα τι λέει; εννοεί εκτός ΑΣΕΠ. Ούτε ηλικίες ούτε τιποτα. Και ειδικά της Δράμας που είπαν πριν λίγες εβδομάδες θα είναι όπως της 6κ. Επισης εδώ δε βγήκε, λέτε για μόρια μερικοί άλλοι ρωτάτε για διπλώματα. Ας βγει πρώτα και ρωτάτε μετά. Θα έχετε μέρες να κάνετε τα χαρτιά σας. Όλες οι σελίδες εδώ που διάβασα είναι ερωτήσεις επαναλαμβανόμενες για μια προκήρυξη που δεν έχει βγει, δε ξέρετε να διαβάζετε και σας λένε κιόλας άτομα εδώ που ειναι στα κόλπα ότι η ηλικία είναι 32 σίγουρα γιατι έχουν διαβάσει τη προκηρυξηη απο μεσα καιι πάλι Ρωτάτε αν Θα
Θα 28 και μερικοί επιμένετε κιόλας. Ε τότε μη ρωτάτε. Χαλαρώστε λίγο κι όταν βγει τα ξανά λέμε
Από σημερινό κιόλας άρθρο που αναλύει ειδικότητες και για συνοριοφύλακες. Δηλαδή ρε παιδιά δε διαβάζετε καλα τι λέει; εννοεί εκτός ΑΣΕΠ. Ούτε ηλικίες ούτε τιποτα. Και ειδικά της Δράμας που είπαν πριν λίγες εβδομάδες θα είναι όπως της 6κ. Επισης εδώ δε βγήκε, λέτε για μόρια μερικοί άλλοι ρωτάτε για διπλώματα. Ας βγει πρώτα και ρωτάτε μετά. Θα έχετε μέρες να κάνετε τα χαρτιά σας. Όλες οι σελίδες εδώ που διάβασα είναι ερωτήσεις επαναλαμβανόμενες για μια προκήρυξη που δεν έχει βγει, δε ξέρετε να διαβάζετε και σας λένε κιόλας άτομα εδώ που ειναι στα κόλπα ότι η ηλικία είναι 32 σίγουρα γιατι έχουν διαβάσει τη προκηρυξηη απο μεσα καιι πάλι Ρωτάτε αν Θα
Θα 28 και μερικοί επιμένετε κιόλας. Ε τότε μη ρωτάτε. Χαλαρώστε λίγο κι όταν βγει τα ξανά λέμε
Εσύ διάβασες δηλαδή από μέσα ότι θα είναι 32 σίγουρα;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 37
Αφήστε αυτά τα σίγουρα που ξέρετε και περιμένετε μέχρι να βγει η προκήρυξη έλεος...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Crocop92 έγραψε:Εσύ διάβασες δηλαδή από μέσα ότι θα είναι 32 σίγουρα;
Όχι εγώ φίλε μου, οι προηγούμενοι το είπαν δε θυμάμαι τώρα ονόματα. Που η θέση τους ήταν μέσα στα υπουργεία και γνώριζαν προφανώς. Εγώ θα κάνω τα χαρτιά για της Δράμας με το καλό που θα βγει. Αλλά κάνω υπομονή δε τρελαίνομαι. Ακούω αυτα που είπαν τα παιδιά, τα συγκρατω στο πίσω μέρος του μυαλού και προχωράω. Έτσι κάντε και σεις. Κάντε καμία προπόνηση μη κοπειτε που ξέρετε σίγουρα ποια αθλήματα είναι και αφήστε τα άλλα μοριοδοτηση εντοπιότητα Κλπ. Αυτά είναι @κι#ες! Συγγνώμη!
Μη φοβαστε τωρα που η προκηρυξη θα βγει απο το υπουργειο του Πασοκου δε κινδυνευει κανεις στα αθληματα! Και 5 λεπτα να κανετε το 1000αρι θα σας χτυπανε στη πλατη και ολα καλα!
- Batman1122
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 19
Ευχαριστώ φίλε μου!!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ranger94 έγραψε:Μη φοβαστε τωρα που η προκηρυξη θα βγει απο το υπουργειο του Πασοκου δε κινδυνευει κανεις στα αθληματα! Και 5 λεπτα να κανετε το 1000αρι θα σας χτυπανε στη πλατη και ολα καλα!
Χαχα λες να μας πάρουν όλους; Θα δείξει αδερφέ! Καλή επιτυχία να έχουμε !
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Πάντως στη πρόκηρυξη των συνοριοφυλάκων που έδωσε η αδερφή μου σήμερα αθλήματα γιατί ήταν επιλαχόντες κόπηκαν μου είπε όλες οι κοπέλες στο χιλιαρι και μερικοί άντρες. Το λέω επειδή και αυτή δεν είναι πρόκηρυξη υπουργείου; Και μάλιστα δε τους άφηναν να συνεχίσουν στα υπόλοιπα αθλήματα αφού κόπηκαν εξαρχής σε αυτό.
αν υπαρχει διαφανια στα μορια δεν εχει να φοβηθει κανεις τιποτα νομιζω.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Εγω πάντως ανυπομονώ να βγει η προκήρυξή για να δούμε τι απ ολα αυτα ήσυχη και τι οχι.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Καλησπέρα στην ομάδα , είμαι ένας καινούργιος χρήστης, εγώ και η αδερφή μου ενδιαφερόμαστε για να κάνουμε αίτηση στους σοφρωνιστές. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε , στην προηγούμενη προκυρηξη του 2018 , ο τελευταίος της εξωτερικής φρούρησης και φύλαξης τι προσόντα είχε ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες