Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Crocop92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Crocop92 »

Καλά φίλε και εγώ με 2600 το θεωρώ δύσκολο ότι θα μπω γτ θα πάρει λίγα άτομα οπότε τσάμπα αγχώνεσαι
Άβαταρ μέλους
suzuki321
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από suzuki321 »

Εσύ μια χαρά είσαι μακάρι να είχα τα μόρια σου!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Xanthos »

Είπες πήγες να βγάλεις δίπλωμα για μηχανή; αν σε περνει ηλικίακα κ οικονομικά κύριος για τι είναι λίγο δύσκολα πλέων κατά την γνώμη μου ένα δίπλωμα μηχανής ένα γ κατηγορίας κ ένα προφισιενσι γιατί είσαι οκ.Εκτός αν είσαι κάτω των 23 ετών έως βαριά βαριά 24 θα σου πρότεινα να πας σε ένα επαλ να πάρεις σε 2 χρόνια ένα πτυχίο β κύκλου με ένα πολύ καλό βαθμό κ Ει σαι κούκλος

Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Τι κατηγορία με αυτά τα μόρια; α η Β ;
Ο. Π. Κ. Ε
Crocop92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Crocop92 »

Α αν εννοείς όπως τους ειδικούς φρουρούς
Άβαταρ μέλους
suzuki321
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Είμαι 27 ετών έχω τελειώσει επαγγελματικό Λύκειο μπορώ να κάνω και α κύκλο και Β κύκλο και στα δύο έχω τα ίδια μόρια γιατί έχω τελειώσει και στα δύο με 13 έχω επαγγελματικό δίπλωμα ειδικές δυνάμεις και τώρα δίνω για δίπλωμα για μηχανή και επειδή του είπα του δασκάλου ότι βιάζομαι την άλλη εβδομάδα δίνω υπουργείο. Και μαζί με της μηχανής πάω στα 2300 ρώτησα το δάσκαλο Εάν δεν έχει βγει το δίπλωμα Μέχρι τότε τι γίνεται μου λέει θα πας στο υπουργείο και θα πάρεις ένα υπηρεσιακό σημείωμα και το δέχονται στις προκηρύξεις. Άμα βγάλω και το toeic Proficiency Νομίζω ότι είναι 300 μόρια πάω στα 2600

Άβαταρ μέλους
suzuki321
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

και στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας έχω το ξέχασα αυτό μοριοδοτείται στους ειδικούς φρουρούς?; Α ναι!!! Παίρνω και από αυτό μόρια..
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Police7 »

suzuki321 έγραψε:Είμαι 27 ετών έχω τελειώσει επαγγελματικό Λύκειο μπορώ να κάνω και α κύκλο και Β κύκλο και στα δύο έχω τα ίδια μόρια γιατί έχω τελειώσει και στα δύο με 13 έχω επαγγελματικό δίπλωμα ειδικές δυνάμεις και τώρα δίνω για δίπλωμα για μηχανή και επειδή του είπα του δασκάλου ότι βιάζομαι την άλλη εβδομάδα δίνω υπουργείο. Και μαζί με της μηχανής πάω στα 2300 ρώτησα το δάσκαλο Εάν δεν έχει βγει το δίπλωμα Μέχρι τότε τι γίνεται μου λέει θα πας στο υπουργείο και θα πάρεις ένα υπηρεσιακό σημείωμα και το δέχονται στις προκηρύξεις. Άμα βγάλω και το toeic Proficiency Νομίζω ότι είναι 300 μόρια πάω στα 2600

το τοεικ μόνο μέχρι πολύ καλή γνώση σε καλύπτει που είναι τα 200 μορια!! Άμα βγάλεις την άριστη δεν θα πάρεις τα 300 αλλά τα 200 άμα έχεις τοεικ γιατί όπως είπα δεν αναγνωρίζετε το προφισενσι μέσω τοεικ
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν μέτρησε το ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας.. μαζί με αυτό ξ την μηχανή πας στα 2500..13 βαθμός..500 ειδικές 200 επαγγελματικό. ιεκ 200 αν θυμάμαι ότι πιάνει κ μηχανή 300..2500 μέχρι εδώ. Αν.. βγάλε κ. αγγλικα αν μπορείς γιατί έχεις 1 χρόνο μπροστά σου οπότε ποτέ δεν ξέρεις κ σίγουρα αχρείαστο δεν θα σου είναι κ στην πραγματική σου ζωή!!!

Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
suzuki321
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Με 2500 πιστεύεις μπορώ να καταφέρω τίποτα?; Δεν μιλάω για Αθήνα ούτε καν που το συζητώ!! Γιατί σίγουρα θα είναι υψηλές οι βάσεις Αθήνα!
Άβαταρ μέλους
suzuki321
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Τώρα εάν στους εσωτερικούς μετρήσουν προϋπηρεσία είμαι σε καλή μοίρα έχω 65 μήνες προϋπηρεσία και το στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει με την μοριοδότηση δυστηχος κ είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι.. κοίτα τέλεια δεν είσαι αλλά Ει σαι καλά σχετικά με τα μόρια.. οπότε αναμένουμε να δούμε πως θα είναι ο δρόμος της μοριοδότησης
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
suzuki321
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Ότι βρέξει ας κατεβάσει!! Στο υπουργείο υγείας που ήταν εκτός ΑΣΕΠ για φύλακες δηλαδή έστελνες φάκελο στο υπουργείο πριν κάνα δυο χρόνια Πότε ήταν!!

Μετράει η προϋπηρεσία κανονικά.. το λέω αυτό επειδή είναι και τα δύο υπουργεία αλλά να μου πεις καμία σχέση η δουλειά!! Μας πετάνε ένα με το σύστημα ειδικών φρουρών και μας αφήνουν στο έλεος του Θεού Πες καμία πληροφορία παραπάνω κόπος τους είναι!!

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Χαχαχα μακάρι να ήταν όλα τόσο εύκολα αδερφέ.. Όλοι παλεύουμε για κάτι τέτοιο που γουστάρουμε να κάνουμε κ να μπουμε.. πιστεύω θα μάθουμε λίαν σύντομος τι γίνεται κ πως Θα γίνει!!! πίστη να έχεις κ όλα έρχονται.. Τώρα άλλωστε πήραν οι μηχανές μπροστά.. Εκτός απροόπτου βέβαια..
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
suzuki321
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Παιδιά λαβράκι εργατολογο δικηγοροΠού μου είχε κάνει αίτηση παλιά

Συνήθως μου λέει όταν είναι εκτός ΑΣΕΠ προκηρύξεις του δημοσίου σε υπουργεία έτσι βγαίνουν! Πιστεύω κάτι θα ξέρει παιδιά!

. κατοχή βασικού τίτλου σπουδών

. Επαγγελματική ενασχόληση, είτε στον ιδιωτικό τομέα

. Δεύτερος τίτλος σπουδών σε συναφές ή άλλο γνωστικό αντικείμενο.

. Η κατοχή πτυχίου πολεμικών τεχνών.( προαιρετικό)

. Η γνώση ξένης γλώσσας.

Το όριο ηλικίας βρίσκεται σε υπό επεξεργασία

Για το όριο ηλικίας μου είπε αυτά αλλάζουν την τελευταία στιγμή

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 4 επισκέπτες