Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 45
Αν βαριέσαι , ξέρεις το μονοπάτι
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Βαριέμαι να προσπαθώ να εξηγησω έξυπνοπουλί μου. Έτσι κι αλλιώς ο καθένας κρατάει ότι τον βολεύει.kyriakos155 έγραψε:Αν βαριέσαι , ξέρεις το μονοπάτι
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Παίδες χαλαρώστε και μην προσπαθεί ο καθένας να βγάλει το μάτι του άλλου! Όλοι προσπαθούμε και ελπίζουμε για κάτι κοινό!
Έτσι ακριβώς ο κάθε ένας κρατάει ότι θέλει κ ότι πραγματικά τον βολεύει.. Όπως βολεύει ότι ξέραμε ότι θα βγει η προκήρυξη για σωφρονιστικούς ενώ έχει πάρει με τον κορονοιο 3000 άτομα σε νοσοκομεία.. τις υπόλοιπες προκηρύξεις τις είχαμε στο τσεπάκι... σταματήστε κάθε είδους άκυρη συζήτηση κ κοιτάξτε κ να κοιτάμε το θέμα.. Γιατί στο τέλος το νήμα θα το κλείσουν... Ο κάθε ένας κρατάει ότι θέλει.. οτι έχει σχέση με αναστάτωση με κοροϊδία κτλπ καλό θα είναι να τα κρατήσει για τον εαυτό του!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Παιδιά λίγο Στο θέμα μας!! Να ρωτήσω αφού θα είναι Με επιλογή επιθυμίας η θέση εγώ που δεν έχω πολλά μόρια αν δηλώσω πρώτη επιλογή πχ Βόλο και ένας άλλος δηλώσει δεύτερη επιλογή Βόλο με περισσότερα μόρια με τρώει?;2300 βγάζω για εξοτερικους για εσωτερικούς Δεν ξέρω γιατί δεν ξέρω τι μοριοδοτείται!!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 64
suzuki321 έγραψε:Παιδιά λίγο Στο θέμα μας!! Να ρωτήσω αφού θα είναι Με επιλογή επιθυμίας η θέση εγώ που δεν έχω πολλά μόρια αν δηλώσω πρώτη επιλογή πχ Βόλο και ένας άλλος δηλώσει δεύτερη επιλογή Βόλο με περισσότερα μόρια με τρώει?;2300 βγάζω για εξοτερικους για εσωτερικούς Δεν ξέρω γιατί δεν ξέρω τι μοριοδοτείται!!
Ναι αν αυτός δεν περνάει στην 1η του επιλογή, μπαίνει Βόλο.
Καλησπέρα φίλε. Ένα ένα..1ον δεν ξέρουμε τι μοριοδοτει κ πως θα είναι η μοριοδότηση.. Κ κατά 2ον δεν ξέρουμε πως θα είναι οι θέσεις κ για ποια καταστήματα κράτησης.. Μπορεί να έχεις επιλογή να επιλέξεις που θα δηλώσεις μπορεί κ όχι... Είναι πολύ νωρίς ακόμη για τέτοια σχέδια παντός κ στο λέω φιλικά.. Υπάρχουν πολλά κενά με την υποτιθέμενη μοριοδότηση στα πρότυπα ειδικων φρουρων οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τίποτα με σιγουριά κ κύριος δεν μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις.. για τι οι υποθέσεις είναι πολλές κ ατελείωτες ειδικά σ αυτήν την περίπτωση
Ο. Π. Κ. Ε
Γιάννη καλησπέρα.. φίλε μπορείς να μας πεις τα πιστεύω σου στο θέμα της προκηρύξης αυτής; πιστεύεις ότι θα υπάρχει άλλη μοριοδότηση για μέσα η άλλη για έξω;
Ο. Π. Κ. Ε
-
Σίγουρα θα είναι διαφορετική η μοριοδότηση!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 64
Xanthos έγραψε:Γιάννη καλησπέρα.. φίλε μπορείς να μας πεις τα πιστεύω σου στο θέμα της προκηρύξης αυτής; πιστεύεις ότι θα υπάρχει άλλη μοριοδότηση για μέσα η άλλη για έξω;
Αμα είναι όπως ΕΦ, για μέσα αποκλείεται να μετράνε τα διπλώματα. Τα άλλα θα είναι ίδια.
Η προκήρυξη θα είναι όπως στους συνοριοφυλακες των νησιών 90%.
Δηλαδή για κάθε φυλακή θα βγει άλλο Excel με τα αποτελέσματα, και 2 διαφορετικά, ένα για υεφκκ ένα για σωφρον.
-
- Posts in topic: 37
Πότε κάνετε μια εκτίμηση για την έκδοση της; Θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι λέτε?
Το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό που γράφεις διασώστη.Διασωστης31 έγραψε:Xanthos έγραψε:Γιάννη καλησπέρα.. φίλε μπορείς να μας πεις τα πιστεύω σου στο θέμα της προκηρύξης αυτής; πιστεύεις ότι θα υπάρχει άλλη μοριοδότηση για μέσα η άλλη για έξω;
Αμα είναι όπως ΕΦ, για μέσα αποκλείεται να μετράνε τα διπλώματα. Τα άλλα θα είναι ίδια.
Η προκήρυξη θα είναι όπως στους συνοριοφυλακες των νησιών 90%.
Δηλαδή για κάθε φυλακή θα βγει άλλο Excel με τα αποτελέσματα, και 2 διαφορετικά, ένα για υεφκκ ένα για σωφρον.
-
Τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου θα έχει βγει λογικά!
Ευχαριστώ Γιανναρά... άντε να δούμε τι θα δούμε.. Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα την βγάλει..
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες