Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Lia_s
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Lia_s »

ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ. έγραψε:30 ή 32. Οτιδήποτε άλλο θα αποτελεί μεγάλη έκπληξη. Μην ξεχνάμε και το φιάσκο στους συνοριοφύλακες (όριο 28) που από τα 5 νησιά στα 2 ή στα 3 δεν συμπληρώθηκε ούτε καν ο αριθμός των προσληφθέντων.

Χαχα αυτό ισχύει. Γιατί κάλεσαν ένα φίλο μου που ήταν ο τελευταίος των τελευταίων από τους επιλαχόντες 😂😂

P@nos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από P@nos »

Ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες. Τουλαχιστον εχουμε κατι να ελπιζουμε αν μαθεις κατι ακομα ενημερωνε μας γιατι δυστηχως το αγχος ειναι μεγαλο και αν δεν εχεις καποιον απο μεσα δυσκολα βρισκεις σωστες πληροφορίες. Πιστη στο Θεο και υπομονη λοιπον..

P@nos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από P@nos »

Lia_s
Άβαταρ μέλους
Lia_s
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lia_s »

Παιδιά ναι μην αγχώνεστε και όπως προ είπα να κρατάτε πάντα μια πισίνη. Και η Νικολάου είναι πολιτικός μπορεί τώρα να λέει έτσι και αύριο να πει α δε βγάζω για εφ. Απλά σας λέω τι συζητάνε μέσα μεταξύ τους. Αλλά ο άνθρωπος μου έκανε απλά μια αναφορά δε ρώτησα κι εγώ κάτι συγκεκριμένο καθώς δε με ενδιαφέρει η προκήρυξη η συγκεκριμένη ! Αν μάθω κάτι έγκυρο θα σας πω για τους ειδικούς που με ρωτάτε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Xanthos »

Εμένα ζήτησε μου μια συγγνώμη για την ηλικία π έλεγες χαχαχαΕικόναΕικόνα
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Police7 »

Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι... Ήταν στην προκήρυξη των Ειδικών τόσοι σαν εσένα που "μάθαιναν" από γνωστούς από μέσα!!! Αν είχες τόσο γνωστούς από μέσα θα είχες μπει ήδη σε μια καλή δλεια και δεν θα ήξερες πως υπάρχει καν το φορουμ... Γνώμη μου, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά σορρυ δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα αν δεν βγει το φεκ και τέλος!!! Προς το παρών όλα είναι λόγια του αέρα
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Σωστός σε κάποια από αυτά π λες.. αλλά έχεις σκεφτεί ότι ίσως είναι τόσο κάποιος κατασταλαγμενος σαν άνθρωπος κ ίσως δεν γουστάρει πχ να μπει εφ; απλά να έχει 2 δικά του άτομα εδώ μέσα κ να προσπαθεί να βοηθήσει; αρκετοί από εδώ μέσα δεν ενδιαφέρονται για μια προκήρυξη τέτοια.. φιλικά πάντα το λέω χωρίς να παρεξηγηθώ.. Η όχι μόνο για εφ γενικότερα για τέτοια προκήρυξη..
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από Ranger94 »

Το οτι καποιος μπορει να γνωριζει τον καταλληλο ανθρωπο στο καταλληλο ποστο και μαθαινει πληροφοριες, δε σημαινει οτι ο ιδιος πρεπει να εχει καλη δουλεια και να ειναι επιτυχημενος! Απλα τυχαινει να εχεις μια καιρια γνωριμια σε νευραλγικο ποστο και αντλεις πληροφοριες, δε σημαινει οτι θα σου βρει καλη δουλεια ο πληροφοριοδοτης σου!

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

Ranger94 έγραψε:Το οτι καποιος μπορει να γνωριζει τον καταλληλο ανθρωπο στο καταλληλο ποστο και μαθαινει πληροφοριες, δε σημαινει οτι ο ιδιος πρεπει να εχει καλη δουλεια και να ειναι επιτυχημενος! Απλα τυχαινει να εχεις μια καιρια γνωριμια σε νευραλγικο ποστο και αντλεις πληροφοριες, δε σημαινει οτι θα σου βρει καλη δουλεια ο πληροφοριοδοτης σου!

δεν υπάρχει περίπτωση να έχει πληροφορίες κάποιος άμα δεν έχει βγει ακόμα φεκ δεν έχει μπει καν στην Βουλή.. Πληροφορία μπορεί να έχει κάποιος για το πότε μπορεί να βγει μια προκ η για τα μορια όταν όμως έχει βγει το φεκ και αυτό πάλι αν έχεις κάποιον π ειναι στην ομάδα που καταγραφεί τα μορια η στην ομάδα που εκδίδει τις προκηρύξεις... Τώρα και εγώ αν σ πω ότι έχω γνωστό και μ είπε, οι περισσότεροι θα με πιστέψουν, πρώτα θα βγει το φεκ και μετά θα τα πούμε!!! Μετά θα λέει αυτός π έδινε πληροφορίες και καλά, ε εντάξει αλλιώς μ τα είπαν αλλιώς τα έγιναν ! Τεσπα ο καθένας ότι θέλει πιστεύει, συναντήσαμε πολλούς τέτοιος στο φόρουμ των ειδικών, γιαυτό λέω μικρό καλάθι
Άβαταρ μέλους
Lia_s
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lia_s »

Xanthos έγραψε:Εμένα ζήτησε μου μια συγγνώμη για την ηλικία π έλεγες χαχαχαΕικόναΕικόνα

Χαχα ναι συγγνώμη απλά έγινε μια μικρή παρεξήγηση αλλά οκ τώρα διευκρινίστηκε και όλα καλά 😂😜😜

Τώρα όσον αφορά τους υπόλοιπους, δε ξέρετε τι δουλειά κάνω, ποια είμαι και τους λόγους που θέλω να δώσω για σωφρονιστικος! Το να γνωρίζω κάτι παραπάνω καλώς η κακώς δε το επιδίωξα απλά έτυχε. Και πάλι σας είπα και πιο πάνω ότι πάντα θα κρατάτε μια πισινή σε όλα! Αυτά! Καλή τύχη σε όλους!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από D.Y.K »

Διασωστης31 έγραψε:

Αρα όσοι περιμένατε για την Δράμα άκυρο, έχει εντοπιοτητα, θα μπουν ολοι από εκεί.Και αν βγει απ το υπουργείο θα είναι όπως στους συνοριοφυλακες μάλλον, δικαίωμα συμμετοχής στην περιφέρεια και όσοι είναι από Δράμα +500 μόρια.

Ενώ αν έβγαινε με ασεπ θα είχε εντοπιοτητα μόνο ο δήμος που έχει 3.900 κατοίκους. Εκεί ίσως να έμπαινε και κάποιος χωρίς εντοπιότητα.

Με τη φόλα που έφαγαν με την 6Κ (σε λίγο θα στείλουν email και σε εμένα να πάω να δώσω αθλήματα), θεωρώ ότι κάτι τέτοιο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, χωρίς βέβαια να είναι και απόλυτο.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Σε συγχωρώ τι να κάνω!!Εικόνα... Ο κάθε ένας το κάνει για τους λόγους του κ επιλογή του που θα πάει κ τι θα επιλέξει.. Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξεις κ ευχαριστούμε για τα νέα.. ελπίζουμε να τα δούμε σε πράξη
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Lia_s
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lia_s »

Xanthos έγραψε:Σε συγχωρώ τι να κάνω!!Εικόνα... Ο κάθε ένας το κάνει για τους λόγους του κ επιλογή του που θα πάει κ τι θα επιλέξει.. Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξεις κ ευχαριστούμε για τα νέα.. ελπίζουμε να τα δούμε σε πράξη

Χαχα 😜😜 να είσαι καλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Ναι, εννοείται δε σημαίνει ότι κάποιος είναι αποτυχημένος στη ζωή του ή άνεργος για να δηλώσει σε μια προκήρυξη ο καθένας έχει τους λόγους του!! Ήταν τελείως χαζό αυτό που ειπώθηκε!

Για το άλλο ναι, αναμονή κ προπονήσεις!!! :)

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

Συνοψίζοντας λοιπόν σύμφωνα με τους "γνωστούς" τις Λιας που τις έδωσαν "πληροφορίες" ηλικία θα είναι 32 και το ύψος 1,70 για άνδρες και 1,60 για γυναίκες, και ότι θα είναι εκτός ΑΣΕΠ!!! Για να δούμε!!!
Άβαταρ μέλους
Fragomaster
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Fragomaster »

Γνωρίζετε από προηγούμενες προκυρηξεις που είχε λιγότερη ζήτηση; Στους εσωτερικούς ή στους εξωτερικούς;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης