Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Xanthos »

Ίσως εγώ καπτεν να πάω στην Β
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από capten fan »

Ξανθε ποσά εχεις στη β; Εγω εχω 2540 και λεω να το παλεψω στη β γτ με αυτα τα μορια στων ειδικων φρουρών στη β κατηγορία περνούσα

ΔΕΛΤΑ
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Xanthos »

Κοίτα εγώ στη Β Β σαν ειδικώς φρουρός περνούσα από τους πρώτους.. Μόνο π δεν πίστευα ότι ποτέ η Β θα ήταν χαμηλότερη κ ειδικά τόσο χαμηλά σ σχέση με την Α!!! Στους ειδικούς είχα στην Β 2700 περίπου κ πλεω 3000 πάλι περίπου 2980+ εκεί παίζω κ στην Α 2550 κάπου εκεί.. θα πάλεψώ αν έχει μόνο για β με τα μεγαλύτερα.. μας έφαγαν τα ξέρω μας για τις κατηγορίες.. καντα όπου έχεις περισσότερα μόρια
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Xanthos έγραψε:Κοίτα εγώ στη Β Β σαν ειδικώς φρουρός περνούσα από τους πρώτους.. Μόνο π δεν πίστευα ότι ποτέ η Β θα ήταν χαμηλότερη κ ειδικά τόσο χαμηλά σ σχέση με την Α!!! Στους ειδικούς είχα στην Β 2700 περίπου κ πλεω 3000 πάλι περίπου 2980+ εκεί παίζω κ στην Α 2550 κάπου εκεί.. θα πάλεψώ αν έχει μόνο για β με τα μεγαλύτερα.. μας έφαγαν τα ξέρω μας για τις κατηγορίες.. καντα όπου έχεις περισσότερα μόρια
Η αληθεια αυτη ειναι. Μας έφαγαν τα ξερω της β κατηγοριας που ποτε δεν ειναι χαμηλά. Δυστυχώς

Αυτήν τη φορα εγω θα παλεψω στη β και οτι γίνει

ΔΕΛΤΑ
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Ποσο ετων εισαι capten ;
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

27 ειμαι φίλος
ΔΕΛΤΑ
Άβαταρ μέλους
Anamenwn
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Anamenwn »

Η μοριοδότηση θα είναι περίπου ίδια με τους ειδικούς φρουρούς, αλλά θα έχει μία Ομάδα συμμετοχής.Απολυτήριο Λυκείου θα επιτρέπεται και όχι Πτυχίο ΕΠΑ. Λ - ΕΠΑ. Σ.

Καλή Πρωτομαγιά.

Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Εσενα ποιος σου ανέφερε οτι θα ειναι ετσι;
ΔΕΛΤΑ
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από Ranger94 »

Φιλε εισαι σιγουρος για αυτο?; Μονο αυτη θα ειναι η διαφορα; Ολα τα αλλα θα ειναι ιδια; Το οριο ηλικιας;

Άβαταρ μέλους
Anamenwn
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Anamenwn »

Όπως έβγαινε και παλιά εκτός ΑΣΕΠ.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Anamenwn έγραψε:Όπως έβγαινε και παλιά εκτός ΑΣΕΠ.

Ηλικία υεφκκ 30 δηλαδή; Τόσο ήταν το 2008.

Και από μόρια έδινε μόνο το Δ, και το ιεκ. Οι ξένες γλώσσες καθόλου.

Άβαταρ μέλους
Lia_s
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Lia_s »

Βρε παιδιά σταματήστε να λέτε κάτι που δεν ισχύει. Μόνο κακο στη ψυχολογία σας κάνετε με όλο αυτο. Είπε η Νικολάου ότι θα γίνονται οι προσλήψεις όπως των ειδικών φρουρών και το τόσο το έχουμε κάνει άλλο τόσο χωρίς να ξέρουμε τίποτα!! Αφήστε να βγει η προκήρυξη πρώτα και βλέπουμε ύστερα τι θα κάνουμε! Πως γίνεται μερικοί να ξέρετε πως θα μοριοδοτειται και τι θα μοριοδοτειται και για το όριο της ηλικίας απ' τη στιγμή που αυτοί που είναι μέσα δε ξέρουν ;

Απολαύστε τη μέρα, κάντε προπονήσεις να είστε έτοιμοι και ότι είναι να γίνει ας γίνει! Καλό μας μήνα!

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από Ranger94 »

Δεν ειναι και απιθανο να γνωριζει καποιος κατι απο "μεσα"! Αν εχεις καποιον στο υπουργειο ευκολα μαθαινεις.. και περσι με τους ειδικους φρουρους βηηκε ενας 10 μερες πριν ανακοινωθουν τα αποτελεσματα και λεει η βαση θα ειναι 2620 στην Α, και οντως ετσι ηταν! Σιγουρα καποιοι μαθαινουν πραγματα πριν απο μας που περιμενουμε τη δημοσιευση της προκηρυξης!

Άβαταρ μέλους
Lia_s
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Lia_s »

Ranger94 έγραψε:Δεν ειναι και απιθανο να γνωριζει καποιος κατι απο "μεσα"! Αν εχεις καποιον στο υπουργειο ευκολα μαθαινεις.. και περσι με τους ειδικους φρουρους βηηκε ενας 10 μερες πριν ανακοινωθουν τα αποτελεσματα και λεει η βαση θα ειναι 2620 στην Α, και οντως ετσι ηταν! Σιγουρα καποιοι μαθαινουν πραγματα πριν απο μας που περιμενουμε τη δημοσιευση της προκηρυξης!

Ναι, δεν αντιλέγω σε αυτό που λες όταν όμως είναι κάτι σίγουρο να το πει. Αλλά τώρα όταν η συγκεκριμένη πρόκηρυξη είναι ακόμη στη Βουλή δε γίνεται να ξέρει κανείς τι παίζει !! Δε γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι που είναι στην ΥΕΦΚΚ-ΟΑΕΕ που μιλάνε με υπουργούς! Είναι ακόμη στο σκοτάδι !!!

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Ranger94 έγραψε:Δεν ειναι και απιθανο να γνωριζει καποιος κατι απο "μεσα"!Αν εχεις καποιον στο υπουργειο ευκολα μαθαινεις. Και περσι με τους ειδικους φρουρους βηηκε ενας 10 μερες πριν ανακοινωθουν τα αποτελεσματα και λεει η βαση θα ειναι 2620 στην Α, και οντως ετσι ηταν! Σιγουρα καποιοι μαθαινουν πραγματα πριν απο μας που περιμενουμε τη δημοσιευση της προκηρυξης!

Και αυτόν τον έναν τον πήρατε με τις πέτρες. Τώρα το παιδί σερφάρει με την ΔΙ. ΑΣ :P :P :P

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες