BilD έγραψε:Εγώ πιστεύω θα φανεί από την δημοτική και πανεπιστημιακή αν βγάλει η Όχι... Οι ΣΦ δεν νομίζω να παίζουν ρόλο αν καλύπτουν και ελευθερωνουν θέσεις κλπ
Δυστυχώς παίζουν ρόλο. Αστυνομικό τμήμα τροχαίας (φαντάσου) εθνικής οδού, Έχει οργανικές 78 και υπηρετούσαν 36. Σήμερα έχει υπηρετούντες 73. Βέβαια 20 με COVID αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
Να μην απογοητεύετε κανένας. Δύσκολο μόνο Εάν πάρει στα πανεπιστήμια (άλλο φρούτο αυτό) , και δημοτικούς, αυτούς βρε που σαν υπουργός εσωτερικών τους κατάργησε ο Μητσοτάκης.
Ρε παιδιά λέτε δηλαδή η Κεραμέως να βγαίνει στα κανάλια και να να λέει για Πανεπιστημιακή Αστυνομία και να βλέπουμε τόσα άρθρα κτλπα και τελικά να μην γίνει τίποτα;Σοβαρευτείτε μερικοί εδωμέσα λίγο μυαλό να έχεις δεν γίνεται να μην το πιστεύεις.
Τώρα οσο για προκήρυξη για ΕΦ απο όλους εμάς ο ΕΦ21 έχει πληροφορίες τι να πω.
El Chapo έγραψε:Ρε παιδιά λέτε δηλαδή η Κεραμέως να βγαίνει στα κανάλια και να να λέει για Πανεπιστημιακή Αστυνομία και να βλέπουμε τόσα άρθρα κτλπα και τελικά να μην γίνει τίποτα;Σοβαρευτείτε μερικοί εδωμέσα λίγο μυαλό να έχεις δεν γίνεται να μην το πιστεύεις.
φίλε μ και εγω εχω όπως και άλλοι αλλά δν περνω κανεναν στο λαιμό μ
El chapo οι πρυτανικές αρχές έχουν αντιδράσει και δε θέλουν αυτό το σώμα να έχει καμία σχέση με αστυνομία. Ούτε να ανήκει στο ΠΡΟΠΟ. Θέλουν να ανήκει στη πρυτανια. Μεσα στο 21 δε βλέπω να γίνεται!
Guardian έγραψε:El chapo οι πρυτανικές αρχές έχουν αντιδράσει και δε θέλουν αυτό το σώμα να έχει καμία σχέση με αστυνομία. Ούτε να ανήκει στο ΠΡΟΠΟ.Θέλουν να ανήκει στη πρυτανια. Μεσα στο 21 δε βλέπω να γίνεται!
El Chapo έγραψε:Ρε παιδιά λέτε δηλαδή η Κεραμέως να βγαίνει στα κανάλια και να να λέει για Πανεπιστημιακή Αστυνομία και να βλέπουμε τόσα άρθρα κτλπα και τελικά να μην γίνει τίποτα;Σοβαρευτείτε μερικοί εδωμέσα λίγο μυαλό να έχεις δεν γίνεται να μην το πιστεύεις.
Ένα θα σου πω El Chapo κάτσε και θα δεις υπομονή μόνο!
Που τα μαθαίνεις ότι οι δημοτικοί θα πάνε στα πανεπιστήμια... Τι είναι αυτά που λες; Εδώ οι δήμοι περιμένουν πώς κ πως την δημοτική αστυνομία, το κράτος θέλει ελέγχους για covid, εμείς θέλουμε να φύγει από πάνω μας ορισμένα πάρεργα κ να τα πάρουν αυτοί. Έρχεσαι τώρα κ κάνεις τρελό σενάριο όπου το υπουργείο εσωτερικών θα πάρει άτομα κ θα τα δώσει στο υπουργείο Παιδείας. Ωτι ψέμα πάει σύννεφο
glock έγραψε:Που τα μαθαίνεις ότι οι δημοτικοί θα πάνε στα πανεπιστήμια... Τι είναι αυτά που λες; Εδώ οι δήμοι περιμένουν πώς κ πως την δημοτική αστυνομία, το κράτος θέλει ελέγχους για covid, εμείς θέλουμε να φύγει από πάνω μας ορισμένα πάρεργα κ να τα πάρουν αυτοί. Έρχεσαι τώρα κ κάνεις τρελό σενάριο όπου το υπουργείο εσωτερικών θα πάρει άτομα κ θα τα δώσει στο υπουργείο Παιδείας. Ωτι ψέμα πάει σύννεφο
Σου είπα ίσως ρεεε μην ασχολείσαι ρε σαχλαμάρα με το φόρουμ! Μας έχεις ζαλίσει! ΕΦ για πάντα ρεεεε! Όσο και να χτυπιέσαι θεού θέλοντος θα βγει ! Τραβά τώρα από εδώ glockaki!