Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Αν υποθέσουμε ότι βγαίνει προκήρυξη τον Ιανουάριο για 1000 άτομα. Πόσο πιστεύετε θα ήταν η βάση ;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Γιατί να δώσει εντοπιότητα ρε μάγκα μου στους Αθηναίους ; Δεν σε πιάνω καθόλου. Για θέσεις που ενδιαφέρουν άτομα από όλη την Ελλάδα όπως είναι αυτές των ειδικών φρουρών ; Μην πεις για τους Σ Φ. Ξεχωριστή προκυρηξη που και πάλι λάθος ήταν που έδωσαν.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 181
Με την ιδια λογικη γιατι και μεις οι Αθηναιοι να μην ειχαμε την ευκαιρια να μπουμε μονιμοι ΣΦ στους 400 του Εβρου;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 16
Σε ευχαριστω που το λες κάποιος μπορεί να μην το ξερει, ναι εγώ το γνωρίζω αλλά μπήκα Σ. Φ στην Αθήνα όποτε μου είναι ακριβώς το ίδιο εμέναFrouros97 έγραψε:Εχεις μπει ΣΦ φιλε Ταυρε... Αν βγει προκηρυξη για ειδικους φρουρους οσο εισαι ΣΦ δε θα μπορεις να κανεις αιτηση ελπιζω να το ξερεις! Αν υπογραψεις την ετησια συμβαση δε μπορεις για ενα χρονο να πας πουθενα! Εκτος αν δε σε ενδιαφερει για ΕΦ.
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 37
Fotis L έγραψε:Μπορώ να τα ξανά κάνω φίλε μου δεν παραιτήθηκα σαν ειδικός φρουρός αλλά σαν εκπαιδευόμενος. Αν ονομαστεις και μετά δεν μπορείς.
Λάθος. Δεν μπορείς να ξαναμπείς στην αστυνομία, δες το ανανεωμένο σου πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τι γράφει. Απόλυση από τις τάξεις της Ελλ. Αστυνομίας. Αυτό σημαίνει δηλώνεις συμμετοχή παντού, εκτός από την Αστυνομία. Αυτό ισχύει για όλα τα σώματα ασφαλείας.
-
- Επιλοχίας
Στους Σ. Φ δεν μπορείς να κανεις αίτηση από όλη την Ελλάδα για Αθήνα πρέπει να είσαι Αθηναιος το ίδιο ισχύει και για τον Έβρο... Δεν είπα να μην μπει όλη η Ελλάδα αλλά από την στιγμή που η έδρα θα είναι η Αθήνα δώσε μοριοδότηση στους Αθηναίους που ούτως η άλλως είναι λίγοι γιατί γενικότερα η Αθήνα δεν καίγεται να μπει στην αστυνομία και κάλυψε τις υπόλοιπες θέσεις από την υπόλοιπη ΕλλάδαDeaPatrinos έγραψε:Γιατί να δώσει εντοπιότητα ρε μάγκα μου στους Αθηναίους ; Δεν σε πιάνω καθόλου. Για θέσεις που ενδιαφέρουν άτομα από όλη την Ελλάδα όπως είναι αυτές των ειδικών φρουρών ; Μην πεις για τους Σ Φ. Ξεχωριστή προκυρηξη που και πάλι λάθος ήταν που έδωσαν.
Ας πούμε στην προκήρυξη αυτή με τους Σ. Φ έκανα αίτηση αλλά δεν πήρα μόρια γιατί δίνει σε Ανατολική και νότια Αττική τα μόρια ενώ εγώ είμαι από βόρεια Προάστια αλλά πρέπει να ανήκεις στην περιφέρεια Αττικής για να κανεις αίτηση
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Παπαδοπουλε αφου παραιτηθηκε οσο ηταν εκπαιδευομενος ακομα. Δεν ειχε υπογραψει!
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Παντως αφου εκανες ολη αυτη τη φασαρια και χαλασες που χαλασες τοσα φραγκα επρεπε να κατσεις. Καποια στιγμη θα εστρωναν τα πραγματα!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 42
Τελικα εμενα δεν μου απαντησε ποτέ ο Fotis L. Πιστευεις θα ξαναβγαλει το 21;
-
- Επιλοχίας
Κάποια στιγμή θα ξανά βγάλει ρε συ που να ξερει αυτός αν θα βγει το 21 η το 22 κτλπ
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 37
Frouros97 έγραψε:Παπαδοπουλε αφου παραιτηθηκε οσο ηταν εκπαιδευομενος ακομα. Δεν ειχε υπογραψει!
Είχε υπογράψει στην αρχή σε Αστυνομικό τμήμα 1η ορκωμοσία, από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε σαν εκπαιδευόμενος.Στο πιστοποιητικό στρατ. Κατάστασης σου αναγράφει ότι απολύθηκες από τις τάξεις της ΕΛ. ΑΣ. Δεν μπορείς να συμμετέχεις ξανά και ας έφυγες δόκιμος. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στο ΣτΕ και να δικαιολογήσεις την παραίτηση σου, ώστε να ανακληθεί η απόλυση και να μπεις πάλι σαν ειδικός φρουρός ξανά. Η απόφαση θα βγει μετά από 9 χρόνια ενώ παράλληλα θα σκάσεις 10.000-12.000 μόρια. Δες στο Λιμενικό τι έγινε. Αρχές 2012 δήλωσε παραίτηση και 14-09-2020 (δικαστικώς) παρουσιάστηκε στη ΣΜΥΝ ως δόκιμος υπαξ Λ. Σ που θα κάνει μόνος του τη σχολή

Μετά από αυτό λες ότι όλα γίνονται.
https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A914%CE%A44653%CE%A0%CE%A9-%CE%9E75
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 14
Καλά ρε παιδιά πως γίνεται ο ίδιος να ακύρωσε την παραίτηση του; Είναι δυνατόν;
Η συγκεκριμένη περιπτωση αφορα ανακληση παραιτησης. Ναι ειναι εφικτο αρκει να δικαιωθείς και να εχεις καλο δικηγορο. Δεν ειναι ευκολο εξετάζετε παρα πολυ. Παει ανωτατο δικαστηριο και θες αποδεικτικα ισχυρα. Αυτο ομως ειναι αλλο. Στην περίπτωση που παραιτηθεις οσο εισαι εκπαιδευομενος εστω και τελευταια μερα αλλα μετα θελησεις να ξανακανεις τα χαρτια σου σε νεα προκυρηξη δεν σε αποκλειει απο το διαγωνισμο. Οποιος εχει αμφιβολιες το επιβεβαιωνει κι απο τη σχολη αστυφυλακων στην Κομοτηνή. Εκει που αλλωστε ανηκεις μεχρι να τελειωσει η εκπαιδευση. Παροτι βγαινεις απο τη σχολη στις 35 μερες και πας Αθήνα. Κομοτηνη βρισκονται ακομα τα χαρτια γιατι πιανεσαι εκπαιδευομενος. Κανονικα θα επρεπε για 3 μηνες να ειναι ολοι μεσα στη σχολη. Εγω μαγκες αυτα ξερω. Οποτε οποιος θελει τα ξανακανει! Ρωτηστε και στα τηλ της Γαδα.
- HELLENICROWER
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Papadopoulos1988 και το λιμενικο ειναι σωμα ασφαλειας οπως ξερουμε ολοι απλα υπαρχει μια διαφορα με την αστυνομια και οτι στο λιμενικο οσοι μπαινουν με προκυρηξεις υπογραφουν κατευθειαν και την μονιμοτητα ενω στους ε. Φ Εισαι για 5 χρονια σαν συμβαση και μετα υπογραφεις την μονιμοτητα ισως γιαυτο υπαρχει και αυτο που λες...papadopoulos1988 έγραψε:Είχε υπογράψει στην αρχή σε Αστυνομικό τμήμα 1η ορκωμοσία, από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε σαν εκπαιδευόμενος.Στο πιστοποιητικό στρατ. Κατάστασης σου αναγράφει ότι απολύθηκες από τις τάξεις της ΕΛ. ΑΣ. Δεν μπορείς να συμμετέχεις ξανά και ας έφυγες δόκιμος. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στο ΣτΕ και να δικαιολογήσεις την παραίτηση σου, ώστε να ανακληθεί η απόλυση και να μπεις πάλι σαν ειδικός φρουρός ξανά. Η απόφαση θα βγει μετά από 9 χρόνια ενώ παράλληλα θα σκάσεις 10.000-12.000 μόρια. Δες στο Λιμενικό τι έγινε. Αρχές 2012 δήλωσε παραίτηση και 14-09-2020 (δικαστικώς) παρουσιάστηκε στη ΣΜΥΝ ως δόκιμος υπαξ Λ. Σ που θα κάνει μόνος του τη σχολή.Μετά από αυτό λες ότι όλα γίνονται.
https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A914%CE%A44653%CE%A0%CE%A9-%CE%9E75
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Οκτ 23, 2020 4:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν παραιτηθεις απο ειδικος φρουρος, δε μπορεις να ξανακανεις για αστυνομια ή γενικα στο δημοσιο δε μπορεις να κανεις χαρτια; Εγω ξερω οτι στο ιδιο σωμα δε μπορεις να ξανακανεις!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες