Άσε μας να πιστεύουμε εμείς δεν είναι κακο νομίζω!manolo165 έγραψε:Παιδία εγώ ξέρω ότι η κυβέρνηση έβγαλε προκηρύξεις για συνοριοφυλακες θα βγάλει και άλλες για εποπ θα αυξήσει τους εισακτεους στις στρατιωτικές σχολές και στην αστυνομία μέσω πανελληνίων και περιμένετε στα αλήθεια ότι θα πάρουν στο κοντινό μέλλον 1500 εφ ;
Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Ε για δύο τρείς εδώ μέσα μάλλον είναι.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 16
Η Αθήνα θα πάρει ποτε εντοπιότητα η μόνο στους Σ. Φ θα την δίνει ;
Σαν που θες εσύ ν πάρεις εντοπιότητα;Σ. Φ ΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Η Αθήνα θα πάρει ποτε εντοπιότητα η μόνο στους Σ. Φ θα την δίνει ;
Καλημέρα κύριοι κάντε τα χαρτιά σας για ΕΠΟΠ να βρείτε καμία δουλειά γιατί... Μαύρα μαντάτα μαθαίνω για προσλήψεις φρουρών. Αν κάποιος πάλι έχει πληροφορίες από πολιτικό γραφείο, μέσα από την γαδα, υπουργείο ή πιστεύει ότι έχει πολλά κενά το σώμα αλλάζει η υπόθεση.
-
- Επιλοχίας
Εγώ προσωπικά πουθενά γιατί πέρασα Σ. Φ στην Αθήνα αλλά δίνει εντοπιότητα στους Σ. Φ μόνο το δίκαιο θα ήταν να δώσει και στους Ε. Φ αφού τους τοποθετεί ΑθήναBilD έγραψε:Σαν που θες εσύ ν πάρεις εντοπιότητα;Σ. Φ ΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Η Αθήνα θα πάρει ποτε εντοπιότητα η μόνο στους Σ. Φ θα την δίνει ;
Τι μαντατα εχεις γκλοκ; Επισης ποιος σου ειπε οτι ειμαστε ανεργοι για να κανουμε τα χαρτια μας για εποπ, δεν ειμαστε ολοι απελπισμενοι! Μεχρι το 2022 δε θα βγει δηλαδη λες?
Αυτο που καποιοι νομιζετε οτι επειδη παρακαλαμε να βγει για ΕΦ, σημαινει οτι ειμαστε ανεργοι ή απελπισμενοι ποτε δε το καταλαβα!
Δυστυχώς δεν έχω μαντικές ικανότητες... Κοίτα φίλε μου για να δεις πως παίζεται το παιχνίδι. Θα πάρει ΣΦ θα πάρει και ΕΠΟΠ εκτός από παραγωγικες σχολές, αυτούς δηλαδή που τους έχει ανάγκη τώρα. Σκέψου πόσο θα πέσει το επίπεδο και με πόσα μόρια θα μπει κόσμος... Με ένα απολυτήριο. Η τελευταία σειρά που μπήκε δεν έδειξε καλά χαρακτηριστικά λόγο των πολλών πειθαρχικών. Αυτό ενόχλησε πολύ την ηγεσία κ το υπουργείο, για αυτό το σκέφτονται πολύ.
Ε αμα το παμε ετσι να καταργησουν τελειως τους ΕΦ αφου τους πειραζουν τα πειθαρχικα! Η ηγεσια φταιει που δε τους εκανε καλη εκπαιδευση και δε τους ελενξε πριν τους βαλει μεσα!
-
- Επιλοχίας
Δεν τους κόβει ρε τους Ε. Φ γιατί έχει πιο μικρό κόστος από τους αστυφύλακες και γιατί δεν μπορεί να καταργηθεί τελείως ένας βαθμός της ιεραρχίας απλά θα έπρεπε να εκπαιδεύονται καλύτερα και πιο πολύ όχι 40 μέρες μόνο
Φίλε μου έκανε να κάνει 8 χρόνια...
-
- Επιλοχίας
Γιατί τώρα ;glock έγραψε:Φίλε μου έκανε να κάνει 8 χρόνια...
Ρε glock συγκρινεις την εποχη που περασαμε μνημονια συν οτι το 2015 βγηκε ο συριζα που δε θελει ΕΦ!Αν δεν ειχε βγει ο συριζα θα ειχε βγει και πιο πριν προκηρυξη!
Αυτό που λες είναι εικασία... Δεν σου το έχει πει κανένας αυτό. Εσύ δεν έλεγες ότι θα βγεί μέσα στο 2020 ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες