Μακάρι παιδιά εμένα ποιο πιθανό φαίνεται να βγει μια νέα και να στέιλει μεταθέσεις και να βγάλει μια νέα αλλά όλα είναι στον αέρα γενικά πονάει η Θεσσαλονίκη Κρήτη και Αθήνα θεωρώ ότι μπορεί να πάρει άλλη μια για να δώσει στους προηγούμενος μεταθέσεις μακάρι παιδιά το εύχομαι
Ναι θα μπορουσε να βγαλει καινουρια. Και καποιοι απο τους προσληφθεντες του 2019 που καταγονται απο κει πανω να πανε Θεσσαλονικη! Συν μεταθεσεις απο παλιους αστυφυλακες!
Βλέπω να δίνεται βαρύτητα σε αυτούς και το νέο έτος.
Βέβαια αν είσαι 97ρης κλάιν, αλλά μην αφήνεις τις ευκαιρίες να περνάνε έτσι.
Τώρα κάτι ρομαντικά που έγραφες περί δήθεν ότι εσύ θες μόνο ειδικός φρουρός και ας πεθάνεις εγώ τα ακούω βερεσέ.
Ξέρεις πόσους είχα δει να γράφουν τα ίδια με σένα τόσα χρόνια και τώρα κλαίνε;
Οι εποχές του παλιού ΠΑΣΟΚ του Ορθόδοξου που έμπαινε στον ΟΣΕ και το τελευταίο κατσίκι ανήκουν στο παρελθόν.
Λοιπόν, επειδή οι εποχές είναι δύσκολες και φαίνεσαι καλό και ξύπνιο παλικαράκι, ότι βγει θα πας να κάνεις τα χαρτιά σου αλλιώς θα σε διώξω από το φόρουμ.
Μάγκες καλησπέρα νέος εδώ. Διαβάζω καιρο αυτά που γράφετε. Εγώ βλέπω ότι λένε για το 21 προκηρυξη για ασφάλεια το οποίο το έχει ξεχωριστά. Αν σκεφτούμε ότι μέσα στο μήνα η τον επόμενο θα βγάλει για τους 900 (Έβρο, Καβάλα) άρα μπορεί να υπάρχει ένα μικρό παραθυράκι για Ε. Φ από Ιανουαρίο
Κοιτα ΔΥΚ ΣΦ δε μπηκα γιατι αν υπογραψεις δε μπορεις να φυγεις, αλλιως θα εμπαινα στους πρωτους της Αττικης! Επισης τη δουλεια που εχω τωρα θα την αφηνα μονο για ειδικους φρουρους!Ειμαι του 94' εχω περιθωριο μεχρι τελος του 2022... Ο Τολμων Νικα!
Τα 1000 ατομα στις φυλακες νομιζω ειναι υπολογισμενα στο προυπολογισμο του 2020. Ή οχι; Αν ειναι στου 2021 το προυπολογισμο οι φυλακες τοτε δυσκολα να βγαλει ΕΦ το 21!
Θα δείξει αύριο. Είχα στείλει σεφεα και σωματείο Κρήτης μήπως ξέρουν κάτι για τις προσλήψεις που ανακοίνωσαν ότι θα πάρουν στον τομεα της ασφάλειας Και μου απάντησε σήμερα το σεφεα με ένα τηλέφωνο. Θα πάρω αύριο αν προλάβω την ώρα της δουλειάς μήπως και μας πουν κάτι θετικό ή μη!
Στέλιος44 έγραψε:Θα δείξει αύριο. Είχα στείλει σεφεα και σωματείο Κρήτης μήπως ξέρουν κάτι για τις προσλήψεις που ανακοίνωσαν ότι θα πάρουν στον τομεα της ασφάλειας Και μου απάντησε σήμερα το σεφεα με ένα τηλέφωνο. Θα πάρω αύριο αν προλάβω την ώρα της δουλειάς μήπως και μας πουν κάτι θετικό ή μη!