Όριο ύψους για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Δηλ. Οι αθλητές δν κερδίζουν κανένα μόριο ε; : (:(κ το χαρτί που μπορώ να το βρω; Στο δικηγόρο; Σ'ευχαριστώ πάντως πάρα πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες σ!:-)
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Marina2 »

Ισμηνη και εγω 1.63 ειμαι και δεν με κοψανε στο υψος. Υπηρχαν κοριτσια που πέρασαν και με 1.60 βεβαια!

Ωστοσο ειδα οτι φετος γραφεις πάνω στην αιτηση το υψος σου. Δεν ξερω τι μπορει να σημαινει αυτό!

lolita
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από lolita »

Ισμήνη έγραψε:Δηλ. Οι αθλητές δν κερδίζουν κανένα μόριο ε;:(:(κ το χαρτί που μπορώ να το βρω; Στο δικηγόρο; Σ'ευχαριστώ πάντως πάρα πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες σ!:-)

μπαα κανενα μοριο, μπορει να παιζει καποιο ρολο αν εχεις καλες επιδοσεις !
βρηκα και στο εθνος.gr αυτο ου ελεγα, δεν εχει ημερομηνια ομως και δν ξερω αν ισχυει ακομα... ""Ο κ. Αγγελάκης προτείνει μάλιστα στις γυναίκες που θέλουν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για να προσληφθούν ως ΕΠΟΠ και έχουν ύψος κάτω από 1,65 να προσβάλουν δικαστικά τον διαγωνισμό. Ο τρόπος που υποδεικνύει είναι ο ακόλουθος: «Προϋπόθεση προκειμένου μια γυναίκα υποψήφια, η οποία δεν έχει το απαιτούμενο ύψος, να διεκδικήσει δικαστικά την αποδοχή της υποψηφιότητάς της και την περαιτέρω κατάταξή της στον διαγωνισμό για τους ΕΠΟΠ ή τις αστυνομικές σχολές, είναι να καταθέσει αίτηση συμμετοχής, να αναστημομετρηθεί και στη συνέχεια να λάβει εγγράφως την απόφαση της απόρριψής της, όπου να σημειώνεται και το ανάστημα που ευρέθη να έχει». ""
Anonymous

Αν εχω καλές επιδόσεις στα αθλήματα που θα δώσουμε εννοείς ε; Εγώ νόμιζα ότι θα παίρναμε κανένα μόριο αλλά τέλος πάντων! Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Όσο γ το ύψος θα παω κ μπορεί να με περάσουν κ εμένα! -) θα δούμε... Αλλά μήπως φέτος είναι πιο αυστηροί στο ύψος; Γιατί το ζητάει στην αίτηση! Καλή επιτυχία ς όλους!
Lion
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Lion »

Πιο αυστηροι δεν νομιζω να ειναι. Αλλα πιο "βυσματικοι", ναι... Χαχαχαχαχχαχα
εγω αν τα βρω σκουρα τα πραγματα θα βγαλω το φακελλακι που θα εχω στην τσεπη μου και θα το βαλω στην τσεπη ενος απο την επιτροπη... Χαχαχαχαχχαχα... Το καλυτερο βυσμα ειναι το χρημα. Χαχαχαχχαχα

(πλακα κανω εννοειται σε αυτο το post) :P
Anonymous

Γεια παιδες. Επιλαχων στην προκηρυξη 1700 εποπ κ εγω με 780 μορια κ εκτος! Γεια σου ρε Ελλαδαρα. Ειδα κ εγω αλαξαν την αιτηση τωρα κ βαλαν υψος. Μη σκατε. Ειδαν τα ματια μου πολλα κουφα. ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ... Η αλλη περπαταγε το 1000αρι μονο καφε δεν επινε κ μπηκε... Μη κολλατε. Αυτη τη φορα χαλαρρρρααααα... Κ με βυσματα πολλααααα... Κ μη πιστευεται τιποτα.
Anonymous

Λες ε; Μακάρι άσε κ εμένα είδαν πολλά τα μάτια μου αλλά τι το ψάχνεις; Όπως λες κ εσυ χαλαρά κ πολύ βύσμα! Δυστυχώς...
Anonymous

Παιδια να ρωτησω κατι. στην προηγουμενη προκηρυξη κοπηκα λογου υψουσ ασχετα που περνουσαν αλλες ποιο κοντες και απο εμενα. τωρα τι παιζει με τον αναστημα που γραφεται στην αιτηση. ας μου πει καποιος. ευχαριστω
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Marina2 »

Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς για πιο λόγο το βάλανε. Υποψιάζομαι οτι οποιος εχει αναστημα κατω από 1.60 θα κοπει εξαρχής, τωρα δεν ξερω τι θα πεχτει με 1.62,1.63 κτλ. Εκει δεν νομιζω να κόψουνε απευθειας και ιδιαιτερα παιδια με πτυχιο. Από την άλλη οταν θα περάσετε από την επιτροπή απαλλαγων, υπάρχει ο φοβος να πέσετε σε κανεναν στριμμένο κααι να σας πει "τι θελεις παιδι μου εδω, δεν εχεις δει Ποσο ειναι το οριο υψους; " , οπως ειχαν κάνει σε πολλα παιδια στην προηγούμενη προκήρυξη. Πάντως να ειστε για ολα προετοιμασμένοι!
Anonymous

Τωρα με εκανες την καρδια περιπτερο. τουλαχιστον αν κοπω να κοπω στην αρχη μην πηγαινω σαν χαζη μεχρι και πριν στα αθληματα. οχι τιποτα δεν ξερω και πωσθα αντιδρασω.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από illy »

ΔΕΣΠΟΙΝΑ έγραψε:Τωρα με εκανες την καρδια περιπτερο. Τουλαχιστον αν κοπω να κοπω στην αρχη μην πηγαινω σαν χαζη μεχρι και πριν στα Αθληματα. Οχι τιποτα δεν ξερω και πωσθα αντιδρασω.
Δεσποινακι μου, δεν εχεις να χασεις τιποτα! Ειναι καθαρα θεμα τυχης... Τι εννοω; Μπορει να σου τυχει την ημερα των υγειονομικων να σας υψομετρησουν φανταροι οι οποιοι προσθετουν ποντουςΕικόνα Δεν εχεις να χασεις απολυτως τιποτα...

Anonymous

Παιδια... ειμαι 1.64 με 1.65 και εχω περασει στα δικαιολογητικα. λετε να κοπω; ειμαι και 62 κιλα. παιζει ρολο;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από D.Y.K »

Χαχαχαχαχαχα... Μας εχουν εμπιστοσυνη φαινεται πλεον και δεν χρειαζεται να μας μετρησουν!

Ε ρε που ΠΑΜΕ!
Anonymous

Η πληροφόρηση είναι εκ των έσω. Όσοι είναι κάτω του 1.65 δηλαδή από 1.61 έως 1.62 και δήλωσαν 1.65, φέτος είναι η τυχερή τους χρονιά. Θα σας περάσουν έτσι και αλλιώς. Τώρα μετά την συνέντευξη, ακολουθεί η υψομέτρηση και υγειονομικές εξετάσεις. Μην ανησυχείτε, δεν θα σας μετρήσουν το ύψος φέτος. Ότι δηλώσατε στην αίτηση, αυτό θα λάβουν υπ'όψιν, καλή συνέχεια.
Anonymous

Συγνώμη παιδιά, από 1.61 έως 1.64 είναι τα όρια του ύψους. Αν κάποιος είναι 1.60 δεν μου είπαν κάτι. Πάντως μην αγχώνεστε γι'αυτό, είδα στο φόρουμ πολλές κοπέλες να έχουν ταλαιπωρηθεί με αυτό το ζήτημα. Οπότε τώρα χαλαρώστε και καλή συνέχεια.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης