Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Παρέθεσα την εικόνα λόγω ελλείψεων που ανέφερε ο φίλος
Ε μάλλον τους έχουν όλους Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί δεν εξηγείται αλλιώς το ότι έχουν τόσα κενά στις υπόλοιπες περιοχές. Και πάλι όμως βλέπω συνέχεια να ζητούν ενισχύσεις ακόμα και Αθήνα που πάνε για κλείσιμο τμήματα. Αυτά βλέπω εγώ, τώρα δε ξέρω μπορεί να κάνω λάθος!
Ρε atma δεν εχεις ακουσει τπτ για τα τμηματα που δεν εχουν κοσμο; Η ομαδα Ζ εχει προβλημα, στη Κρητη εχουν μεγαλες ελλειψεις δε διαβαζεις αρθρα που ανεβαινουν στο policenet που διαμαρτυρονται οι συνδικαλιστες; ! Παντα ελλειψεις ειχε η αστυνομια!
Ναι ρε αδελφέ όλοι λένε για ελλείψεις. Και εμένα μου είχαν πει απι μέσα ότι αν δεν ήταν ο ιός είχαν σκοπό να βγει και άλλη. Εγώ για να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου ρωτάω το εξής απλό, πως γίνεται με τόσους αστυνομικούς να λέμε ότι χρειάζονται κι άλλοι; Δεν έχουν κατανεμηθεί σωστά όσοι είναι μέσα, οι συνδικαλιστές έχουν κάποιο συμφέρον να ζητάνε ή μας χαϊδεύουν τα αφτιά;
Τι εννοεις τοσοι αστυνομικοι, δε βλεπεις οτι κλεινουν τμηματα καικαι διευθυνσεις;1 περιπολικο της αμεσης δρασης καλυπτει τομεα απο Σαρωνιδα μεχρι Παπαγου στη βαρδια, για οποιον ξερει απο Αθηνα! Μονο η Διας ειναι πληρης σαν υπηρεσια!
Για να στανιαρει το σωμα σε ολη την Ελλαδα θελει ενα 10χιλιαρο αστυνομικους για να λειτουργουν ολα σωστα και να μη σου ερχεται το περιπολικο μια ωρα μετα αφοτου το καλεσες!
Για να στανιαρει το σωμα σε ολη την Ελλαδα θελει ενα 10χιλιαρο αστυνομικους για να λειτουργουν ολα σωστα και να μη σου ερχεται το περιπολικο μια ωρα μετα αφοτου το καλεσες!
Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω υπάρχει κάποιος έσω στο φόρουμ π έχει περάσει σφ ;
Ρε μαγκες, μην πιστευετε κανεναν! Ουτε αν ειναι στο σωμα ουτε οχι. Αυτα τα ξερουν λιγοι και καλοι π λενε. Αν ειναι να βγει θα γινει βουκινο οπως και περυσι...
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 181
Γι αυτο glock πρεπει να παρει κι αλλους ειδικους φρουρους, για να πατε οι πιο παλιοι θεσσαλονικη! Με μια 1500αρα ακομα θα στανιαρει και η αμεση δραση σε Θεσσαλονικη και Αθηνα!
1500 θα παρει
Καλημέρα... Μακάρι να πάρει και να φύγουμε. Αλλά πάλι ΣΦ για τα Νησιά θα πάρει έμαθα
- DEA(PB)NIKOS
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
ΣΦ για νησια και εβρο εμαθα, και υπαρχει η περιπτωσει να υπαρχει και το δικαιωμα απο ολη την ελλαδα να κανουν τα χαρτια, εαν γινει αυτο τοτε μαλλον θα πεσει και η βαση ΕΦ (εαν παρει πρωτα και ΕΠΟΠ+ΣΦ)
Αυτό το έμαθα... Απ' όλη την Ελλάδα θα κάνουν αίτησεις διότι δεν υπάρχει κόσμος που θα κάνει τα χαρτιά του. Στην Λέσβο που έμαθα από γνωστό μου τους κάνουν εκπαίδευση για ειδικές ομάδες από στελέχη υπηρεσιών της Αθήνας
- DEA(PB)NIKOS
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Εε τοτε η βαση για εφ θα ειναι στανταρ 2500 δεν γινεται να ανεβαι αλλο αα και κατι πηρε το αυτι μου για φεκ τον μαρτιο και προκ αυγουστο 21 αλλα αυτο το λεω εγω μην το παρετε ως επισημο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης