Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Όπως και να το κάνεις είναι Ρίσκο.. υπολόγισε ανάλογα με το ποσό πιστεύεις ότι μπορείς να γράψεις, με τα οικονομικά σου(φροντιστήρια κτλ) και με την ηλικία σου.. αν πιστεύεις ότι σε "παίρνει" δωσε πανελλήνιες, αλλιώς φαντάρος και μετα διπλώματα φουλ! Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ!
Manthos_997 έγραψε:Γιατι οι προκυρηξεις δεν λενε ποσα μορια παιρνεις απο το λυκειο και δεν εχω κτλβει πως ακριβως τα μετρανε .. αν μπορει καποιος να βοηθησει
Καλησπέρα Μανθο.. τα μόρια τα μετράς ξεκινώντας από το απολυτήριο σου. Πχ έχεις 15 και μετά ανάλογα πόσα κριτήρια πληρείς προσθέτεις μονάδες στο βαθμό σου. Αν έχεις ΕΔ, δίπλωμα μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου είναι 15+5+3+1= 24 και τέλος το πολλαπλασιάζεις με το 100..24×100=2400 μόρια! Ελπίζω να σε ξεμπέρδεψα!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 42
ωραιος ρε φιλε καταλβα με διαφωτισες αντε να δουμε ..μηπως ξερεις ποσο ηταν η βαση δηλαδη με ποσα μπηκε ο τελευταιος περυσι στους 1500 που ειχε βγαλει; (μιλαω για Γελ κατηγορια) ευχαριστω και παλι!
Παιδια αυτό που λέτε εσείς ότι περιμένουμε προκήρυξη μέσα στο 2021 κατά πόσο ισχύει ;
Manolo όλα είναι πιθανά και φέτος ακουγόταν και ακούγεται απ ότι λένε πάλι τώρα τελευταία...κάνεις δε ξέρει στα σίγουρα, δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου..Μανθο νομίζω 2560 αλλά δεν είμαι σίγουρος!
Καλησπέρα ο τελευταίος μπήκε με 2580
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Εχω την εντύπωση 2570 ο τελευταίος. Που μπορούμε να βρούμε ποιοι είναι οι τελευταίοι που κάλεσαν;Μαυρος94 έγραψε:Καλησπέρα ο τελευταίος μπήκε με 2580
Ποια είναι η μισθολογική διαφορά του ειδικού φρουρού και του αστυφύλακα είναι τόσο μεγάλη με δεδομένο ότι οι εφ μετά από 5 χρόνια θεωρούνται και αυτοί αστυφύλακες
Αυτό τι ακριβώς σημαίνει για εμάς που θέλουμε εφ πώς μας επηρεάζει;
Θα βγει η προκήρυξη ότι και να γίνει
Καλυτερα να βγει και για εποπ πρωτα για να απορροφηθει κοσμος και εκει, και μετα να βγει για ΕΦ!
Ακριβώς. Είναι πολλοι που ψάχνουν το μόνιμο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Σεπ 02, 2020 2:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Αν ειναι να βγει για εποπ δύσκολα να βγει και για ΕΦ φέτος.George 25 πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα βγει φέτος;
Και το 21 να βγει για ΕΠΟΠ δε σημαίνει ότι δε θα βγάλει για ΕΦ, φέτος πόσες προκηρύξεις έβγαλε..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες