Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Ranger94 έγραψε:Αν υποθεσουμε οτι καποιος εχει οντως πληροφορια μεσα απο το υπουργειο ή τη Γαδα... Εσεις θελετε να σας πει επωνυμα ποιος του το ειπε ακριβως; Εννοειται οτι δε θα το πει... Γιατι να δωσει στοιχεια; ! Το αν θα τον πιστεψουμε ή οχι ειναι δικο μας θεμα!

Ναι , έτσι ειναι οι εγκυρες πληροφοριες... Διαφορετικά όλα είναι παπάτζες , για να ανέβει η σελίδα και φυσικά για να κλειδωθεί

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Pezonautis14
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Pezonautis14 »

kyriakos155 έγραψε:
Pezonautis14 έγραψε:
Xanthos έγραψε:Ανώνυμα γράφουν ότι θέλουν.. Τον Χρήστο και τον κάθε χρήστη η Κώστα πως το λένε το παιδι και δεν με ενδιαφέρει κ καλά να είναι εκεί που είναι.. κάνεις δεν μπορεί να λέει τι κ πως.. οκ γράφεις ανώνυμα κάτι... γράψε από που τι έμαθες κ πως να ξέρουμε αν ισχύει κ λόγος που το είπε.. γι'αυτό φίλτατε.. ούτος ή άλλος αυτός εδώ μέσα ανώνυμος είναι τι θα κάνουμε; θα μας πει που το έκανε κ θα πάμε να βρούμε αυτό που του το είπε; αυτό έχει κουράσει εδώ μέσα τον Κυριάκο και τον κάθε Κυριάκο..Καταλάβενες τι σου λέω; Κυριάκο
εγώ βλέπω φίλε μου ότι υπάρχουν πολλά νεύρα και σπάσιμο για μια θεσούλα στο δημόσιο αφήστε τα πράγματα να έρθουν όπως ειναι και ότι γίνει αναλωνεστε σε ένα κάρο μαλακ.. ιες

Ποια θεση δημοσιου ρε καημένε... ;

Πόσταρε το φβ σου ρε τσάκαλε... Γιατί δε το κάνεις ;

δεν εχω φίλε μου γιατί δεν καθομαι να αναλωθω σε φβ και τέτοιες αηδίες εχω ποιο σοβαρά πράγματα να κάνω! Αυτά είναι για σένα που κάθεσαι όλη μέρα πάνω από ένα pc και καίγεσαι για να βγει προκήρυξη έκανες τον αγώνα σου μαζέψεις τα μόρια σου όσα ειναι αυτα περίμενε τωρα!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Xanthos »

Αν μιλάς για θέση δημοσίου προς το πρόσωπό μου πήγαινε στο περσινό νήμα εφ να δεις που με πήραν κ τι επέλεξα.. τεσπα αν θεωρείς δημόσιο τους εφ φίλε τότε λυπάμαι.. κ λυπάμαι για το κάθε έναν εδώ μέσα αν έχει στο μυαλό του το δημόσιο.. για τι πολύ απλά θα φύγεις από το 1ο μήνα.. δημόσιο είναι ο δήμος η πρόνοια η ότι άλλο συνεπάγεται από αυτό..
Ο. Π. Κ. Ε
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Εδω με Νικολάου μιλήσαμε , με ντούμα , με υπουργούς και ήρθε τώρα ο Γιωργακης απο τα Πετράλωνα ή το Ζαγκλιβέρι να μας πει οτι εχει πληροφορια.

Καλά ο δε πεζο... ναύτης 🐔

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Pezonautis14
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Xanthos έγραψε:Αν μιλάς για θέση δημοσίου προς το πρόσωπό μου πήγαινε στο περσινό νήμα εφ να δεις που με πήραν κ τι επέλεξα.. τεσπα αν θεωρείς δημόσιο τους εφ φίλε τότε λυπάμαι.. κ λυπάμαι για το κάθε έναν εδώ μέσα αν έχει στο μυαλό του το δημόσιο.. για τι πολύ απλά θα φύγεις από το 1ο μήνα.. δημόσιο είναι ο δήμος η πρόνοια η ότι άλλο συνεπάγεται από αυτό..
xanthos δεν μιλάω για σένα για τον Κυριάκο μιλάω και σε αυτό θα διαφωνήσω λιγο πολυ όλοι θεωρούμε τους εφ δημόσιο με την οικονομική σιγουριά που προσφερουν
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 184

Δημοσίευση από glock »

Ωραιος
Pezonautis14
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Κυριάκο απλα σε λυπάμαι!!!
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

🐔

Φιλάκια ρουφηχτά .

Ξάνθε κακώς γράφεις και τρως και τον χρόνο σου , πάρε με τηλ να τα πούμε.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Το θέμα θεωρείτε λήξαν ν μην κοπεί το νημα εντελώς.. όποιος θέλει το πιστεύει όποιος όχι.. καλό Είναι όμως να έχεις πάτημα πριν μιλήσεις κ όχι να πετάξεις ότι έχεις πληροφορία έτσι απλά.. για τι κ εγώ είχα πληροφορία πως πριν κορονοιου θα επερναν 100%.. κ τι έγινε; τίποτα απολύτως
Ο. Π. Κ. Ε
Pezonautis14
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

kyriakos155 έγραψε:🐔

Φιλάκια ρουφηχτά .

Ξάνθε κακώς γράφεις και τρως και τον χρόνο σου , πάρε με τηλ να τα πούμε.

ακατάλληλε!!!+++
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Αν περίμενα να φτιάχνω οικονομικά απ π εφ θα πεινάσει η οικογένεια μου... οκ ζεις αξιοπρεπές.. Είναι όντος δημόσιο.. Αλλά δεν πέρνεις με το ίδιο Ρίσκο κ ιδρώτα τα λεφτά δημοσίου με δημοσίου.. πχ διοικητικός με διας.. Μέχρι εκεί..
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 279

Δημοσίευση από Ranger94 »

Δηλαδη αμα μας ελεγε αυτος ο george25 οτι του ειπε ενας Αντιστρατηγος απο τη Γαδα, τι θα αλλαζε; Παλι παπατζα θα μπορουσε να ειναι!Το ονομα ουτε εγω θα το εγραφα αν υποθεσουμε οτι ηξερα κατι.

Pezonautis14
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Xanthos έγραψε:Αν περίμενα να φτιάχνω οικονομικά απ π εφ θα πεινάσει η οικογένεια μου... οκ ζεις αξιοπρεπές.. Είναι όντος δημόσιο.. Αλλά δεν πέρνεις με το ίδιο Ρίσκο κ ιδρώτα τα λεφτά δημοσίου με δημοσίου.. πχ διοικητικός με διας.. Μέχρι εκεί..
τωρα σύμφωνο απόλυτα μαζί σου αλλά πολλοί το παρουσιάζουν σαν Οχι δημόσιο και που θα πάτε εκει
George 25
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από George 25 »

Μάγκες δεν εννοούσα για τις βάσεις.. εννοούσα ότι θα μετράνε τα ίδια χαρτιά
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 184