Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Ο άλλος έχει πληροφορίες από πολιτικό γραφείο, μην ακούς τον πρωθυπουργό
- Panagouleas
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΩΝ
Καλό είναι να αφήσεις τη ειρωνια. Εγώ είπα αυτό που μου είπαν. οκ;
- TB
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 75
Θα μας κλείσουν και το νήμα στο τέλος με τις ειρωνείες,glock σε ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές όμως σαν αστυνομικός πρέπει να έχεις καλύτερη συμπεριφορά, τουλάχιστον εσύ που είσαι στο σώμα...
Φίλε εξηγώ από την πλευρά μου με επιχειρήματα και ασφαλείς πληροφορίες για την προκήρυξη... Θες να σου το πω διαφορετικα; λέω την γνώμη μου.
Αλλο γνώμη και άλλο ειρωνια..
Φίλε μου λες εμένα για ειρωνεία, και όχι τον άλλο ότι του είπαν από πολιτικό γραφείο πιθανόν της αντιπολιτευσης για επικείμενες εκλογές εντός Νοεμβρίου. Τώρα ποιος παίζει με την νοημοσύνη σας... Το αφήνω πάνω σας. Μπορείς να πιστεύεις οποίο θες.
Πριν είπες αυτό... και τώρα ότι λες τι γνώμη σου; δε θέλω να το συνεχίζω και κακός ασχολούμαι αλλα αποφάσισε...glock έγραψε:Δεν θα πάρει φέτος απ ότι μαθαίνω κάντε τα χαρτιά σας για σφ και αργότερα για την νέα προκήρυξη για τις φυλακές
Για να είμαστε ρεαλιστές είναι λίγο δύσκολο να πάρει φέτος από τη στιγμή που βγάλει για φυλακές η εποπ... οι ανάγκες υπάρχουν όλοι το ξέρουν και για αυτό ελπίζουμε
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 85
Παιδιά θα πω κάτι κατα την ταπεινημου γνώμη.. Μην είμαστε σε κόντρα ο ένα με των άλλων ότι ξέρουμε λέμε και δεν χρειάζεται να γράφουμε φούμαρα οπότε λοιπόν το καλύτερο θα είναι να είμαστε σωστοί και τιμοιοι και ότι είναι να γίνει θα γίνει στων χρόνο του...
Ranger94 έγραψε:90% θα γινουν εκλογες τον Νοεμβριο!
90% Δεν θα γινουν!
- Panagouleas
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
1000 δν γινονται θα πω εγω
Ετσι το βλεπω και εγω!
Κάτι γράφει στο policenet ότι βρήκαν πιθανό τρόπο για να αποδεσμευτούν 1500 αστυνομικούς που δεν είναι βρίσκονται σε υπηρεσίες λογο επίδοσης δικογραφων... αν γίνει κάτι τέτοιο μάλλον δυσκολεύει το πράγμα.. αντι για 1500 νέους βλέπω να βολεύεται με τους 1500 παλιούς..
Παιδιά Καλησπέρα, ούτε ο τσιπρας θέλει εκλογές τι Καθόμαστε Κ λέμε. Αν επαναφέρουν τις 6700 οργανικες θέσεις που κατηργησαν λόγω μνημονίου ίσως γίνει κάτι, αν και οι οργανικες ήταν αστυφ και θέσεις αρχιφυλακων. Το ζήτημα είναι πλέον να πάρουν σφ για τα κέντρα κράτησης και το αλλοδαπών
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες