Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Δεν πειράζει για τα παιδιά που δίνουν... Γεροί να ναι και να πετύχουν... εμεις ας μπούμε και όλα καλά
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Άβαταρ μέλους
D PAP
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D PAP »

kyriakos155 έγραψε:Δεν πειράζει για τα παιδιά που δίνουν... Γεροί να ναι και να πετύχουν... Εμεις ας μπούμε και όλα καλά

Ετσι. Να ειναι γεροι και αυτοι που το θελουν πραγματικα να μπουν. Θα ερθει και η σειρα μας...

Άβαταρ μέλους
manosvr7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από manosvr7 »

Ranger94 έγραψε:Κωλοφαρδοι.4 μαθηματα μονο πανελληνιες και μιση υλη λογω κορονοιου και παιρνει 700 ατομα!Εμεις γραφαμε 7 μαθηματα και επαιρνε 200 ατομα!

Φίλε είναι ανάλογα την χρονιά. Όταν έδινα εγώ το 2016 το 90% στα μαθηματικά έγραψε κάτω από τη βάση (10). Η βάση της αστυφυλάκων όμως δεν έπεσε γιατί η θεωρητική και όσοι ήθελαν από την θετική δεν έδωσαν μαθηματικά. Την επόμενη χρονιά όσοι ήξερα, πέρασαν εκεί που ήθελαν ενώ τα είχαν ματώσει από το ξύσιμο.

Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Shadow2 »

Δεν πρόλαβα να μπω χτες καιβειχα την αγωνία να δω καμία εξελίξει μακαρι ν πάνε όλα κατ' ευχήν από των Θεό και κα βγάλουνε μα μπουμε επιτέλους
Cozmos99
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Cozmos99 »

Ρε παιδιά για πείτε μου και μένα εσείς που τα έχετε πιο ψαγμένα για Να ξέρω αυτή τι στιγμή υπηρετώ στις ειδικές δυνάμεις του στρατού, φαντάζομαι για να δηλώσω σ2 προκήρυξη για ειδικούς φρουρούς θα πρέπει να έχω τελειώσει ετσι; και πιες η πιθανότητες μου από ειδικές δυνάμεις; σκέφτομαι για οβα αλλά αν μπορώ ειδικούς φρουρούς το προτιμώ.
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Cozmos99 έγραψε:Ρε παιδιά για πείτε μου και μένα εσείς που τα έχετε πιο ψαγμένα για Να ξέρω αυτή τι στιγμή υπηρετώ στις ειδικές δυνάμεις του στρατού, φαντάζομαι για να δηλώσω σ2 προκήρυξη για ειδικούς φρουρούς θα πρέπει να έχω τελειώσει ετσι; και πιες η πιθανότητες μου από ειδικές δυνάμεις; σκέφτομαι για οβα αλλά αν μπορώ ειδικούς φρουρούς το προτιμώ.

Ναι , πρέπει να ολοκληρώσεις την θητεία σου ώστε να μπορείς να κάνεις αίτηση. Από τις ειδικές δυνάμεις ως φαντάρος μοριοδοτήσε με 500 μόρια. Αν είσαι δόκιμος ειδικών δυνάμεων μοριοδοτήσε με 1000. Δεν πάει βάση πιθανοτήτων. Εξαρτάται φυσικά και από τα υπόλοιπα προσόντα σου ( απολυτήριο λυκείου , δίπλωμα ΙΧ , μηχανής , φορτηγό , ξένες γλώσσες κλπ κλπ κλπ )

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
P@nos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από P@nos »

http://policenet.gr/article/ατ-ας-αναλάβουν-τις-ευθύνες-τους-αυτοί-που-τα-«άδειασαν»

Να μια ακομα ανακοινωση.. Για να δουμε. Πιστη παιδες οι ελλειψεις ειναι πολλες και αρχισαν ηδη οι διαμαρτυρίες.

MITSOS98
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από MITSOS98 »

Αστυνομικά τμήματα και το Μεταγωγών έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ελλείψεις.. Εάν δεν βγει φέτος παίδες που υπάρχει τεράστια ανάγκη για ενίσχυση τότε ποτε... ; Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα βγει σίγουρα και φέτος!
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 279

Δημοσίευση από Ranger94 »

Τωρα ειναι που πρεπει το ΣΕΦΕΑΑ να επιδιωξει επισημη συναντηση με Χρυσοχοιδη και να προτεινει προκηρυξη για καλυψη αυτων των κενων!
Άβαταρ μέλους
JimA
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από JimA »

Ranger 94 χρονια πολλα μακαρι του χρονου να μη μπορεις βα τα γιορτασεις σπιτι επειδη θα καβαλας μηχανη της Διας!!! Παιδια συγγενικο προσωπο παντως απο το σωμα τις προαλλες με ειπε οτι θεωρει πιθανη νια προκηρυξη φετος.
Άβαταρ μέλους
D PAP
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D PAP »

JimA έγραψε:Ranger 94 χρονια πολλα μακαρι του χρονου να μη μπορεις βα τα γιορτασεις σπιτι επειδη θα καβαλας μηχανη της Διας! Παιδια συγγενικο προσωπο παντως απο το σωμα τις προαλλες με ειπε οτι θεωρει πιθανη νια προκηρυξη φετος.

Ετσι πιστευει ο ιδιος ή ακουσε κατι κλπ;

Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 157

Δημοσίευση από Xrounk »

Ποίο πολλά λένε στο φόρουμ για συνοριοφύλακες για προκήρυξη εφ παρά εδώ .
Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Xrounk »

Τί έχει παιχτεί 🤣😂
Cozmos99
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Cozmos99 »

Εκτος απο ειδικες δυναμεις εχω δυο proficiency χαρτιά τον αγγλικών και έχω δίπλωμα μηχανής, αυτά κατά πόσο θα με βοηθήσουν για ειδικούς φρουρούς; και πιστεύετε αξίζει να δηλώσω σαν οβα ειδικών δυνάμεων Μέχρι να ξανά βγει προκήρυξη για ειδικούς φρουρούς;
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Proficiency πέρνεις 300 μόρια και αλλα 300 απο το δίπλωμα μηχανής αν δε κάνω λάθος... αν μπορείς απο άποψη οικονομικού βγάλε και αυτοκινήτου ή φορτηγού .. εξαρτάτε βέβαια απο το απολυτήριο σου.. Τώρα για Οβα δε ξέρω τι δεσμεύσεις έχεις και καλά αν θα μπορείς να φύγεις από εκεί χωρίς χρηματικές ποινές κτλ... τα παιδιά εδώ λογικά ξέρουν..
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες