Στέλιος44 έγραψε:Χθεσινό δεν είναι το άρθρο; Σήμερα το είδε κανένας γιατί ήμουν σε δουλειά και δε πρόλαβα;
Δεν τοποθετήθηκε στο θέμα των φρουρών είπε μόνο εν μέρη ότι πήρε 1.500 άτομα και και θα πάρει και 700 ατομα και ότι θελει να εξυχρονισει τον εξοπλισμό όπως και θα βγάλει το φθινόπωρο των διαγωνισμό
Στους ειδικους φρουρους δε μετραει το ιδιωτικο οτι και να εχεις! Η προκηρυξη δε λεει τπτ οτι αμα εισαι απο ιδιωτικο και εχεις πιστοποιηση μετραει, μονο απο Δημοσιο!
Στέλιος44 έγραψε:Χθεσινό δεν είναι το άρθρο; Σήμερα το είδε κανένας γιατί ήμουν σε δουλειά και δε πρόλαβα;
Δεν τοποθετήθηκε στο θέμα των φρουρών είπε μόνο εν μέρη ότι πήρε 1.500 άτομα και και θα πάρει και 700 ατομα και ότι θελει να εξυχρονισει τον εξοπλισμό όπως και θα βγάλει το φθινόπωρο των διαγωνισμό
Ομδα Ζητα πανε μονο ανακριτικοι, ολα αυτα αποκλειεται να καλυφθουν απο φρουρους! Μονο για τις σκοπιες στα τμηματα ισως θελησουν φρουρους, ωστε να μη βαρανε σκοπιες οι ανακριτικοι και να πανε μεσα!
«Γυμνά» τα αστυνομικά τμήματα από προσωπικό.. Μακάρι να βγει προκήρυξη και να ενισχυθούν κάποιες υπηρεσίες το συντομότερο δυνατό... Εδώ που τα λέμε παίδες και 3-4 σειρές ειδικών φρουρών να πάρει μην μας φανεί περίεργο γιατί ο θεσμός των Ε. Φ δημιουργήθηκε από τον Χρυσοχοΐδη οπότε τα συμπεράσματα δικά σας. Πίστη στο θεό και σε λίγο καιρό θα τα λέμε στη σχολή και θα γελάμε!
«Γυμνά» τα αστυνομικά τμήματα από προσωπικό.. Μακάρι να βγει προκήρυξη και να ενισχυθούν κάποιες υπηρεσίες το συντομότερο δυνατό... Εδώ που τα λέμε παίδες και 3-4 σειρές ειδικών φρουρών να πάρει μην μας φανεί περίεργο γιατί ο θεσμός των Ε. Φ δημιουργήθηκε από τον Χρυσοχοΐδη οπότε τα συμπεράσματα δικά σας. Πίστη στο θεό και σε λίγο καιρό θα τα λέμε στη σχολή και θα γελάμε!
MITSOS98 έγραψε:«Γυμνά» τα αστυνομικά τμήματα από προσωπικό.. Μακάρι να βγει προκήρυξη και να ενισχυθούν κάποιες υπηρεσίες το συντομότερο δυνατό... Εδώ που τα λέμε παίδες και 3-4 σειρές ειδικών φρουρών να πάρει μην μας φανεί περίεργο γιατί ο θεσμός των Ε. Φ δημιουργήθηκε από τον Χρυσοχοΐδη οπότε τα συμπεράσματα δικά σας. Πίστη στο θεό και σε λίγο καιρό θα τα λέμε στη σχολή και θα γελάμε!
Έτσι όπως τα λες φιλαράκι μου πίστη στων Θεό και ολα καλα θα πάνε στο τέλος