Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 279

Δημοσίευση από Ranger94 »

Ναι χαρτια κανεις, αλλα πως παραιτεισαι?; Λεει οτι πρεπει να υπηρετησεις τουλαχιστον 3 χρονια για να μπορεσεις να φυγεις αλλιως εχει κυρωσεις!

Και ενταξει πες το οικονομικο προστιμο το πληρωνεις, αν ομως σου βγαλουν τρελοχαρτο ι5 επειδη παραιτεισαι; Μετα δε μπορεις να δουλεψεις πουθενα!

Surgeon
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 121

Δημοσίευση από Surgeon »

Ranger94 έγραψε:Ναι χαρτια κανεις, αλλα πως παραιτεισαι?; Λεει οτι πρεπει να υπηρετησεις τουλαχιστον 3 χρονια για να μπορεσεις να φυγεις αλλιως εχει κυρωσεις!

Και ενταξει πες το οικονομικο προστιμο το πληρωνεις, αν ομως σου βγαλουν τρελοχαρτο ι5 επειδη παραιτεισαι; Μετα δε μπορεις να δουλεψεις πουθενα!

Πρέπει να μάθουμε τις πραγματικές κυρώσεις και εάν κάποιος έχει επιχειρήσει να κάνει κάτι παρόμοιο ξανά και τι συνέπειες ειχε

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Άποψη μου και νομίζω και ορθή, ένας άνθρωπος που θέλει να μπει στην Ελληνική αστυνομία και το λέει και το φωνάζει, δεν τον ενδιαφέρει αν θα μπει και στις φυλακές, για εμένα δεν ήθελε πραγματικά την αστυνομία και αναζητά μόνο την μονιμότητα. Τώρα θα μου πείτε '' αν δεν έχει επιλογή γιατί όχι ;''. Συμφωνώ ναι, αλλά μην μου φωνάζετε και μου το παίζετε αγχωμένοι όσοι αναζητάτε προκηρύξεις της Ελ. Ας. Η στολή και το πιστόλι σας νοιάζει, αααα και το μηνιάτικο που θα μπει 28 του μήνα.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Οι φυλακές ΔΕΝ Είναι ίδιες με καμία αστυνομία. Ας το εμπεδώσουν αρκετοί εδώ μέσα.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Εγω προσωπικα θα μπορουσα το 2016 να εχω μπει Λιμενικο ως επιλαχων... και το 2018 θα μπορουσα να μπω στην 6κ! Η μονη προκηρυξη που εχω συμμετασχει ειναι η περσινη των φρουρων.

Επισης εγω γενικα ασχολουμαι με την ιδιωτικη ασφαλεια οποτε εχω κανει κατι παρομοιο με αυτο των εξωτερικων φρουρων! Δε με τρελαινει κιολας να μπω, αλλα ειμαι 26,5 πλεον.

Οσοι δεν ασχολειστε με την ασφαλεια και κανετε αλλα επαγγελματα λογικο να μη βρισκετε ενδιαφερον στην εξωτερικη φρουρα!

Επισης δε μου αρεσει κατι αλλο εκτος απο την Αστυνομια και στη χειροτερη θα εμπαινα εξωτερικος αν τυχαινε, διοτι θα το συνδιασω με αυτο που ηδη κανω!

Surgeon

Δημοσίευση από Surgeon »

Εδώ μέσα δεν κάνουμε διαγωνισμό για το ποιος το θέλει πιο πολύ αλλά συζητάμε μεταξύ μας για ενδεχόμενες νέες προκυρηξεις ανταλλάζοντας αποψεις.. πόσοι το ήθελαν και δεν είναι μέσα άλλοι ατυχησαν ηλικιακά και άλλοι πολύ απλά μπήκαν σε άλλο σώμα επειδή δεν είχαν άλλη δουλειά και δεν μπορούσαν να περιμένουν με τονρισκο να βγει η να μη βγει προκυρηξη... στην τελική κανείς δεν θα ακούσει μπράβο. όλοι κοιτάνε τον εαυτό τους και ποως θα συντηρήσουν το τομάρι τους εν έτη 2020 με την οικονομία να πηγαίνει κατά διαόλου συγνώμη για την έκφραση.. οπότε εγώ δεν θα κραξω κανεναν που πχ δεν του άρεσε η αστυνομία αλλά είναι μέσα στο σώμα η το αντίστροφο μαγκιά του.. ζούμε σε μια έμμεση ζούγκλα ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του... το ναθελει κάποιος να μπει στο σώμα αποκλειστικα και μόνο σανειδικεος φρουρός δεν το κάνει πιο μάγκα από κάποιον άλλον που κοιτάει να μπει κάπου και να δουλέψει. αποψημουο
Surgeon

Δημοσίευση από Surgeon »

Δεν με νοιάζει εμένα αν ο άλλος το θέλει πιο πολύ η πιο λιγο η οτιδήποτε.. οποίος είν' τυχερός την κατάλληλη στιγμή θα μπει οποίος δεν είναι θα μπει άλλου δεν θα κάτσω να κραξω όμως για τίποτα και για κανεναν μαγκιά τους.. και εγώ μπορεί να λέω ότι το θέλω πιο πολύ από όλους σιγά μην νοιαστει ο άλλος που το διαβάζει και θα πει τι λέει αυτός εγώ περιμένω πχ τόσα χρόνια κτλπ κτλπ... όσοι είμαστε εδώ και γράφουμε καθημερινά σημαίνει κάτι αυτό ...
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Φίλε Surgeon, δεν κατάλαβες τον τρόπο μου πιθανότατα. Δεν σας ''μαλώνω'' αλλά προσπαθώ να προβληματίσω με τον προβληματισμό μου πως η μια δουλειά δεν έχει να κάνει σε καμία των περιπτώσεων με την άλλη.

Είναι δύο δουλειές που η μια σου προσφέρει όλα όσα τόνισα με έντονα γράμματα παραπάνω. Η εξωτερική φρουρά είναι στατική, υπάρχει κάτι πιο επαναλαμβανόμενο, λίγο πιο ρουτίνα να το πω, πράγμα που δε θα συναντήσει κάποιος στις υπηρεσίες της Ελ. Ας.

Άποψη μου, απλά είναι λόγοι που εγώ ως Κυριάκος θα με αποτρέψουν.

Δεν προσπαθώ να αποτρέψω κάποιον, αντιθέτως να προβληματίσω από θέσεις που δεσμευτούν από ανθρώπους που ίσως τελικά να μην είναι αυτό που θέλουν και μείνουν έξω άνθρωποι που θέλουν να το κάνουν πραγματικά.

Τίποτα άλλο.

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ακριβως αυτο λεω Κυριακο, επειδη δεν ασχολεισαι με τον τομεα της ασφαλειας και κανεις αλλου ειδους δουλεια, δε μπορεις να βρεις ενδιαφερον στην εξωτερικη φρουρα! Ουτε εμενα με τρελαινει αλλα στη χειροτερη θα εμπαινα εκει επειδη ιδιωτικα εχω κανει αυτη τη δουλεια.

Επισης αν ηθελα θα μπορουσα να ειμαι ηδη στο δημοσιο ως Λιμενικος αλλα δε μου αρεσει!

MITSOS98
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από MITSOS98 »

Εγώ λέω κάντε υπομονή και κάτι θα γίνει και φέτος με Χρυσοχοιδη στο τιμόνι.. Έστω και μια 500αρα..
Surgeon

Δημοσίευση από Surgeon »

Σε αυτό που λες ναι συμφωνώ δεν είπα κάτι ως προς αυτό.. και το σχόλιο μου προφανώς δεν έγινε με σκοπό αντιπαραθεσης απλά μια προσωπική μου γνώμη έθεσα με αφορμή όλα αυτά
Surgeon

Δημοσίευση από Surgeon »

Και κάτι άλλο που ήθελα να προσθέσω είναι ότι δυστυχώς ένα μεγάλο ποσοστό πλέον που όλο και περισσότερο θα αυξάνεται στις μέρες μας λόγω κυρίως της οικονομίκης εξέλιξης της χώρας είναι αυτό που προανεφερες.. σε επάγγελματα που πολύ απλά δεν είναι της αρεσκείας του τάδε θα πιάνονται θέσεις από αρκετούς που δεν τους άρεσε η δουλειά για λόγους διαβίωσης κ/βιοποριστικούς καιθκαι αφήνονται έξω άτομα που πραγματικά το γουστάρουν αλλά για τον α ή β λόγο δεν είχαν την ευκαιρία η την έχασαν ώστε να μπουν.. αυτό ίσχυε και θα ισχύει δεν μπορούμε εμείς να το αλλάξουμε.. γι'αυτό έγραψα τ σχόλια μ κ εγώ εκ μέρους μου... για να καταλήξω σαυτο το συμπέρασμα.. πολυς κόσμος δεν του αρέσει η δουλειά του απλά την κάνει για να ζήσει.. λόγω συνθηκών βρέθηκε εκεί που βρέθηκε το εκμεταλλεύτηκε και πολύ απλά δουλεύει για να πληρώνεται.. αυτό πάντα υπήρχε και θα υπάρχει.. ειδικά στη χώρα μας που δεν σου δίνει κάποιες δυνατότητες και σε μερικους τομειςετομείς ειναιμείναι μονόπλευρατα πράγματα...
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

MITSOS98 έγραψε:Εγώ λέω κάντε υπομονή και κάτι θα γίνει και φέτος με Χρυσοχοιδη στο τιμόνι. Έστω και μια 500αρα.

Όλοι σε αυτό ελπίζουμε.

Surgeon. Όλοι να πάνε εκεί που τους αξίζει και αγαπάνε. Ευχή μου για όλους μας.

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ξερετε ποσοι επιασαν θεσεις ειδικων φρουρων χωρις να το θελουν; Απο τους 1500 ζητημα να το γουσταραν οι 500!Ο αλλος τελειωσε Πολυτεχνειο και πηγε ειδικος φρουρος, ονειρο το ειχε;

Ποιοι νομιζετε ανεβασαν τοσο τη βαση; Ολοι αυτοι οι "ασχετοι" με τα μεγαλα απολυτηρια και τις ξενες γλωσσες που δεν εβρισκαν δουλεια στον τομεα τους και σου λεει ας χωθουμε!

Surgeon

Δημοσίευση από Surgeon »

Μακάρι φίλε..
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης