Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Δεν υπαρχει αλλος λογος, απλα ειναι προσωπικα εγγραφα!
Στέλιος44 έγραψε:http://www.policepress.gr/%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF-%CE%B6%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84/
Ας περιμένουν να βγουν οι 800 απο τη σχολή.
Στελιο, σιγουρα θα ξανα παρει εφ, απλα δεν ξερουμε αν θα ειναι φετος.
Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν... απρόοπτες εκλογές.. εκεί ετοιμαστείτε για 1.500-2000 θέσεις ειδικών φρουρών...
https://newpost.gr/ellada/5ec572d0805ce24e50e4326a/to-eyharisto-ton-katoikon-stis-kastanies-toy-evroy-sti-frontex
Παιδια ανακοινωθηκε και για τους 450 απ οτι φαινεται. Η οποια θα τρεξει. Μεχρι στιγμης οτι λεει το κανει ας ελπισουμε το καλυτερο και για μια νεα προκυρηξη ειδικων φρουρων που αλλωστε ειχε δεσμευτει και για τα νησια.
Παιδια ανακοινωθηκε και για τους 450 απ οτι φαινεται. Η οποια θα τρεξει. Μεχρι στιγμης οτι λεει το κανει ας ελπισουμε το καλυτερο και για μια νεα προκυρηξη ειδικων φρουρων που αλλωστε ειχε δεσμευτει και για τα νησια.
Ποιους 450;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 121
Αναφέρει 450 σε προαναχωρησιακα κέντρα εκτός των 800 που θα πάρει..
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 26
Να ρωτήσω εγώ κατι. Αν πάρει τόσους αστυφύλακες θα πέσει η βάση για φέτος και αν ναι πόσο περίπου; ευχαριστώ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 121
Εγω λέω να περιμένουμε καλύτερα μια λένε αλλά την άλλη αλλά.. τα σάιτ που δεν ξέρουν και δεν έχουν ιδέα γράφουν συνέχεια διάφορα... ας περιμένουμε να δούμε τι και πως.. πόσα άτομα θα ναι αν υπάρχει εντοπιότητα τι περιοχές θα πάρουν αν είναι με σύμβαση από ευρωπαϊκά κονδύλια κτλπ
Πολλά ακούγονται για εκλογές ειδικά τις τελευταίες μέρες.. λοιπών χωρίς όμως να θέλω να σας ρίξω την ψυχολογία κ τα σχέδια κ τις σκέψεις σας.. το ότι μπορεί να πάμε σε εκλογές δεν σημαίνει ταυτόχρονα προκήρυξη για ειδικούς φρουρούς... άλλο το πέρυσι άλλο το φέτος.. το λέω αυτό για να το έχετε στην άκρη του μυαλού σας γιατί χρειάζεται.. Υπάρχουν πολλοί κλάδοι δημοσίου που δίνει βάση είδη.. το λέω μόνο κ μόνο για το καλό σας.. εύχομαι όμως να πάρει κ φέτος... αν όχι κ πάει σ εκλογές του χρόνου όμως σίγουρα!!!
Ο. Π. Κ. Ε
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 56
800 αστυφ σημαίνει εκλογές το φθινόπωρο, ρίχνει όλο το κονδύλιο του υπουργείου και του χρόνου παίζει να μην μπορούν να πάρουν ούτε 200 αστυφ. Αρα φέτος βάση μπορεί και κάτω από 14 και του χρόνου 17. Καθαρά προεκλογική κίνηση, γιατί τα πιτσιρίκια που δίνουν πανελληνιες θα νομίζουν ότι κάθε χρόνο η νδ θα παίρνει 800 άτομα.
Άρα λεφτά για ΕΦ δεν μένουν, αν βγει τελικά και για συνοριοφυλακες Αθήνα - Κόρινθο με τίποτα δεν θα πάρει ΕΦ.
Οι προκηρύξεις που ίσως βγουν φέτος πιστεύω είναι μόνο για φυλακές, και λίγους εποπ γιατί οι αιτήσεις για οβα έχουν πατωσει.
Άρα λεφτά για ΕΦ δεν μένουν, αν βγει τελικά και για συνοριοφυλακες Αθήνα - Κόρινθο με τίποτα δεν θα πάρει ΕΦ.
Οι προκηρύξεις που ίσως βγουν φέτος πιστεύω είναι μόνο για φυλακές, και λίγους εποπ γιατί οι αιτήσεις για οβα έχουν πατωσει.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Εγώ φούσκωσα από προβλέψεις...
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Εγω πιστευω απλα φετος κανει το χατηρι της Ποασυ και παιρνει πολλους απο πανελληνιες για να μη φωναζουν. Του χρονου θα παιρνει παλι μεχρι 300 ατομα!
Το θέμα είναι τι θα κάνει με τους εφ. Για φέτος
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
ΕνεστώταςΕγώ πιστεύω Εσύ πιστεύεις
Αυτός πιστεύει
Εμείς πιστεύουμε
Εσείς πιστεύετε
Αυτοί πιστεύουν
Πάμε και έναν παρακείμενο :
Παρακείμενος
Έχω ακούσει
Έχεις ακούσει
Έχει ακούσει
Έχουμε ακούσει
Έχετε ακούσει
Έχουν ακούσει
Τα αγαπημένα μας ρήματα και φέτος
Αυτός πιστεύει
Εμείς πιστεύουμε
Εσείς πιστεύετε
Αυτοί πιστεύουν
Πάμε και έναν παρακείμενο :
Παρακείμενος
Έχω ακούσει
Έχεις ακούσει
Έχει ακούσει
Έχουμε ακούσει
Έχετε ακούσει
Έχουν ακούσει
Τα αγαπημένα μας ρήματα και φέτος
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες