Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Ας είμαστε ρεαλιστες.
Η λογική λέει ότι : Εφόσον έκανε τόσες προσλήψεις και αφού μεσολάβησε ιος, αυτή την καραμέλα περί ιού και ότι δεν υπάρχουν λεφτά μην την ξανά πούμε καλύτερα.
Όπως ορθά είπε ο ranger, είναι η σειρά της ΠΟΑΣΥ.
Ειδικούς από του χρόνου... Λογικά.
Η λογική λέει ότι : Εφόσον έκανε τόσες προσλήψεις και αφού μεσολάβησε ιος, αυτή την καραμέλα περί ιού και ότι δεν υπάρχουν λεφτά μην την ξανά πούμε καλύτερα.
Όπως ορθά είπε ο ranger, είναι η σειρά της ΠΟΑΣΥ.
Ειδικούς από του χρόνου... Λογικά.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Σύμφωνο με Κυριάκο και ranger όσο και αν δεν θέλω έτσι ειναι.. ετσι λέει η λογικη!! Τα άτομα απο ΔΙΑΣ δε μπορούν να ξέρουν κάτι.. εξ άλλου ο Κυριάκος έλαβε αρκετές επίσημες απαντήσεις σχετικά με αυτό όπου κάνεις δεν ξέρει κάτι!
Μάγκες μου ήδη λένε πως θα πάρουν 800 αστυφύλακες.
- JimA
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
Μαυρε94 state your source. Ποιοι το συζητουν αυτο;
Το διάβασα σε πια σάιτ δν ξέρω βέβαια πόσο ισχύ
- JimA
- Posts in topic: 11
Βαλε ενα λινκ αδερφε να το επεξεργαστουμε!
-
- Posts in topic: 121
Xloupis έγραψε:Πάντως έμαθα οτι στην σχολή Κομοτηνής ακούνε για 900 άτομα αυτο ισχύει τώρα δεν ξέρουμε τι θα είναι αυτα γα 900 άτομα... Αστυφύλακες ή ειδικοι φρουροί?!
Είχες δίκιο τελικά φίλε.. η πηγή σου λογικά πεφτει μέσα.. είπαν τίποτα και για εφ που μας ενδιαφέρει?
Τπτ σίγουρο για ειδικους φρουρούς δυστυχώς
Μην νομίζεις όμως οτι εννοούσε τους αστυφύλακες γιατί είπε για καλοκαίρι μάλλον τους συνοριακους έννοουσε μεσα στο καλοκαίρι
https://www.katechaki.gr/ayxisi-rekor-ston-arithmo-ton-eisakteon-stin-astynomiki-akadimia/
-
Εντωμεταξυ εάν επαληθευτούν τα άρθρα. Θα μιλάμε για αρκετά χαμηλές βάσεις φέτος στην αστυφυλάκων και με τέσσερα μαθήματα εξεταζόμενα... και η ειρωνεία είναι ότι αρχές Σεπτεμβρίου πίστευα πως και φέτος οι βάσεις θα είναι 16 μιση και πάνω..
Κλασικά του χρόνου θα δώσει 300 θέσεις και θα τις ξανα ανεβάσουν τις βάσεις αμα ισχύει τελικά αυτο
Γεια σας παιδιά , μόλις με πήραν τηλ να πάρω τα δικαιολογητικά από τους ειδικούς φρουρούς για λόγους προστασίας δεδομενων μου είπαν. Ελπιζω να υπάρχει κι άλλος λόγος.
-
Έχει λίγο καιρό με είχαν πάρει κ εμένα όπως κ τους περισσότερους από ότι λένε τα παιδιά
http://www.policepress.gr/%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF-%CE%B6%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84/
Ας περιμένουν να βγουν οι 800 απο τη σχολή..
Ας περιμένουν να βγουν οι 800 απο τη σχολή..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες